䌁業情報

1. レンガ職人

圓該䌁業による蚘述

Jeg udfÞrer alle slags mureropgaver og er derudover specialiseret i microcement. Jeg holder til i Randers-området. Hos AS Murer & Microcement er du garanteret godt håndvÊrk og du får en håndvÊrker du kan stole på. Ring og få et tilbud på dit renoveringsprojekt og giv dit hjem et naturligt organisk udtryk. Mvh Alexander

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

14件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

De varmeste anbefalinger

Vi vil anbefale Alexander vidt og bredt. Vi har fået lavet gennemgående microcement i bryggers, kÞkken og gÊstetoilet og resultatet er blevet fuldstÊndig, som vi Þnskede os. Alexander er enormt behagelig og nem at tale med. Han forstod vores Þnsker til gulvet og har opfyldt dem til fulde. Vi er meget tilfredse og vil til enhver tid benytte ham igen.

2026幎3月9日

Nyt badevÊrelse med microcement

Vi er meget glade for vores nye badevÊrelse, som Alexander har lavet. Utroligt flot lavet. Alexander er et meget behagelig menneske og en man kan regne med. Overholder aftaler og tidsplan.
Vi vil gerne give ham de varmeste anbefalinger herfra. Ham kontakter vi gerne igen, hvis der er behov for det :)

2026幎3月12日

Super perfekt arbejde

Alexander udfÞrte et perfekt arbejde i bryggers, kÞkken, badevÊrelse, bruseniche, baggang, gÊstetoilet samt kÞkken.
Vi er meget glade for det fÊrdige resultat, som svarer fuldstÊndigt til vores Þnsker.
At han samtidig er en behagelig person, der holder orden undervejs i processen er et yderligere plus.
Vi vil medgive ham vores bedste anbefalinger til enhver, der måtte Þnske at få lavet microcement af en professionel.

2025幎11月17日

KÊre Lone og Jan

Mange tak for de fine ord, det betyder meget.

Mvh Alexander

KÊmpe anbefaling

Alexander lavede vores drÞmme badevÊrelse. FÞrst og fremmest er han bare rigtig rar at have gående. Han er nem og snakke med og simpelthen et så behageligt menneske og vi vil altid vÊlge ham til den slags håndvÊrk.
Resultatet blev helt perfekt og hans arbejde blev udfÞrt til UG. Han klarede det på ganske kort tid og afleverede et fuldstÊndigt fÊrdig og perfekt resultat.

Tak for dit arbejde og gode humÞr 🌞

2025幎9月19日
自発的なレビュヌ

Virkelig dygtig og imÞdekommende!

Virkelig dygtig og imÞdekommende!

Alexander har lavet hele vores kÊlder og badevÊrelse med microcement. Kvalitet er i top og vi har fået kyndig vejledning lige fra dag 1.
Alexander evner at råde uden at pådutte sine gode ideer og med sin erfaring.
Kvaliteten er i top, prisen er virkelig fornuftig og Alexander er mÞdestabil og holder aftaler.
De absolut bedste anbefalinger herfra.

2025幎9月15日

Meget veludfÞrt Mikrocement

Har fÃ¥et Mikrocement i bruseafsnittet, hvor der blev bevaret en rÊkke smÃ¥ sorte fliser, sÃ¥ der stadig er en rÞd- ( sort ) trÃ¥d til resten af badevÊrelset. Samt noget fugearbejde pÃ¥ huset udenfor, lige en Extra ⭐ herfra, virklig flot udfÞrt, Alexander er en behagelig og yderst kompetent hÃ¥ndvÊrker, som jeg varmt kan anbefale🙏🏌

2025幎3月28日
自発的なレビュヌ

Dygtig håndvÊrker og flot microcement

Vi har fået lavet microcement på vores badevÊrelse i forbindelse med en renovering og andre småreparationer i huset. Alexander har vist hÞj faglighed i forbindelse med dialogen inden opstart og i udfÞrelsen. Vi er meget glade for resultatet og vil klart anbefale ham.

2025幎2月24日

AS Murer & Microcement からの回答

Mange tak for den fine anmeldelse Thomas.
Er glad for at i er glade. ☺

Microcement på badevÊrelse

Microcement på badevÊrelse
Hold nu op en super oplevelse.
Alexander gav god rådgivning inden opstart og selve udfÞrelsen var bare til UG.
Det tog kun 14 dage, ingen rengÞrring bagefter og resultatet er bare så flot.
Vi er meget tilfredse!

2024幎9月20日

KÊre Kås og Lars.
Mange tak for den fine anmeldelse.
Og tak for at mÃ¥tte komme og lave jeres badevÊrelse. 😊
Mvh Alexander

Reparation af fortrappe samt

Reparation af fortrappe samt nedbrydning af bagtrappe og renovering af sokkel - helt perfekt!
AS Murer & Microcement tager dig i hånden hele vejen - uanset opgavens art!
Stor ros til Alexander for prima håndvÊrk, sikker udfÞrelse, effektiv tidsplan, og konkurrencedygtig pris!
Jeg vil bestemt bruge AS Murer & Microcement igen!

2024幎7月19日

Nyt badevÊrelse, nyt look

Efter Þnske om renovering af badevÊrelse, kontaktede vi Alexander om udfÞrsel af microcement, da vi Þnskede et unik udtryk. Alexander tog sig tid til os og var god til at rådgive om farve valg og struktur. Vi er vilde med resultatet og giver vores varmeste anbefalinger!

2024幎6月12日
自発的なレビュヌ

Vi har fået lavet vores bruseniche i

Vi har fået lavet vores bruseniche i microcement og det er vi yderst tilfredse med. Alexander er en dygtig, stabil, behagelig og yderst pålidelig håndvÊrker, som har leveret et rigtig flot stykke arbejde hos os. Vi kan varmt anbefale ham og hans arbejde, hvis du Þnsker en håndvÊrker du kan stole på!!

2024幎4月5日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。