DÃ¥rlig oplevelse bÃ¥de med produkt - og deres kundeservice. Produktet virker ekstremt svÊrt for hÃ¥ndvÊrkere at arbejde med, selvom de er uddannet til det. Hos os skulle de lave det om af flere o... ãã£ãšèŠã
Godt arbejde fik et lavet et super flot gulv af eg coating, mega tilfreds. Ville vÊlge dem igen. God kommunikation og overholdte aftaler
Det var ikke muligt at lave en reparation pÃ¥ silkecement gulvet i mit badevÊrelse. Der var her hos mig kommet lidt vand/fugt ned bag ved toilettet som sÃ¥ trak ud i badevÊrelsesgulvet. Vandet oplÞst... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har netop fÃ¥et en ny brusekabine i silkecement i farven Metallic Kobber. Det er simpelthen sÃ¥ flot. Opgaven blev udfÞrt af EG coating, til tiden. Thomas kom hver dag kl. 07:00, indtil jobbet var u... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi skaber lÊkre og stilfulde lÞsninger i smukt og rÃ¥t betonlook. Vores dygtige samarbejdspartnere skaber de smukkeste og mest eksklusive udtryk med Silkecement. Trods sin kraftfulde styrke, fremstÃ¥r Silkecement fleksibel og kan med den rette professionelle udfÞrelse fremtrylle de mest fantastiske rene linjer. Den fleksible egenskab fremgÃ¥r ogsÃ¥ i de mange forskellige anvendelsesmuligheder, der findes med Silkecement. Udover de traditionelle betongulve eller vÊgge, kan den rÃ¥ betonstil med fordel finde sin plads i kÞkkenet eller badevÊrelset, da Silkecementens overflade fremstÃ¥r rengÞringsvenlig og vandtÊt. Desuden kan vi med Silkecement, skabe de mest fantastiske trapper, badekar, bordplader â ja selv terrasser og swimmingpools kan laves i betonstilen. Med udgangspunkt i vores store baggrundsviden, har vi skabt forskellige typer af Silkecement, sÃ¥ kvaliteten fastholdes trods de forskellige anvendelsesomrÃ¥der. Silkecement findes i mange farvenuancer og det rÃ¥ udtryk kan pÃ¥virkes, sÃ¥ hvad enten du er til det rustikke betonlook eller elegante rene linjer, sÃ¥ imÞdekommer vi dine Þnsker og behov.
ãã³ããŒã¯
- www.silkecement.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Dårlig oplevelse både med produkt
Dårlig oplevelse både med produkt - og deres kundeservice.
Produktet virker ekstremt svÊrt for håndvÊrkere at arbejde med, selvom de er uddannet til det. Hos os skulle de lave det om af flere omgange, og hvergang 3-4 dages tÞrre tid - så det blev et MEGET langt projekt (nÊrmest fra 2 uger til 2 måneder), og vi stadig ikke 100% tilfredse med resultat. 90% er flot, de sidste 10% nej!
HåndvÊrkerne siger at det skal se sådan ud, tÊnker at de har "givet op" på det, og ikke gider at rette mere til.
Har så prÞvet at rÊkke ud, og få svar på om det skal se sådan ud fra Silkecement - det kan jeg ikke rigtig få svar på, og for at vide at jeg må tage den med håndvÊrkerne, men de siger at det skal se sådan ud?
Når man sÊlger et produkt, burde man så ikke kunne vurdere om det lever op til virksomhedens forventningerne??
Vi kommer i hvertfald ikke til at vÊlge dette produkt igen, til fremtidige projekter, eller som anbefaling til andre.
Godt arbejde fik et lavet et super flotâŠ
Super fedt produkt og nemt at arbejdeâŠ
Super fedt produkt og nemt at arbejde med
Det er et super fedt produkt vil dovâŠ
Det er et super fedt produkt vil dov helt klart anbefale en professionel til at udfÞre det i badevÊrelset vi brugte Eg coating helt fantastisk service pris og resultat
Plastik look!
Det er overhovedet ikke blevet som jeg forventede. Det ligner mest af alt en grimt og sjusket malet vÊg.
Der er intet cement look efter at lakken kom på. Farven er markant mÞrkere end den vi så i showroomet. Vi har valgt wet sand men har en brun vÊg. VÊggen skinner og har et plastik look, selvom vi har valgt mat lak. HjÞrnerne er mega grimme, vi blev vejledt i at bruge maler tape, men adspurgt blev vi fortalt at det ikke var nÞdvendigt at prime det med modsatte farve, så nu har vi ikke skarpe hjÞrner.
TilgÊngel var service fÞr kÞb, hjÊlp til beregning af produkt mÊngde og levering yderst tilfredsstillende.
Flot badevÊrelse
Jeg har fået lavet et flot badevÊrelse med silkecement, men beregningen af materialer passede ikke så godt, der var dobbelt så meget filler som der blev brugt, og af silkecement complet måtte jeg have en halv gang mere. Der var god vejledning og hurtig levering.
Jeg har fÃ¥et renoveret mit badevÊrelseâŠ
Jeg har fÃ¥et renoveret mit badevÊrelse med produkter fra Silkecement, udfÞrt af en af deres anbefalede âcertificeredeâ hÃ¥ndvÊrkere. Det er blevet sÃ¥ Êrgerligt et resultat. Jeg har selvfÞlgelig rettet henvendelse direkte til silkecement da de selvfÞlgelig skal vide hvilket resultat man fÃ¥r leveret nÃ¥r man benytter en af de hÃ¥ndvÊrkere de anbefaler som bruger deres produkter. I mine Þjne ville det vÊre oplagt hurtigst muligt at stoppe samarbejdet hvis man som virksomhed ikke fÞlte hÃ¥ndvÊrkeren levede op til den kvalitet man stÃ¥r for. Man bliver spist af med langsomme svar og bliver ikke rigtigt taget alvorligt. Tydeligvis er produkterne sÃ¥ dÃ¥rlige/svÊre at bruge at selv de hÃ¥ndvÊrkere de anbefaler og som reklamere med at de er âcertificeredeâ af Silkecement ikke er i stand til at levere et resultat uden revner, huller og synlige fliser/tekstur fra tapetet. Det sidste jeg hÞrte var at de ville kigge pÃ¥ det internt. Plm-construction reklamere stadig med at vÊre certificeret af silkecement, og man mÃ¥ deraf antage at de ikke er gÃ¥et videre med det. Derfor vil jeg ikke anbefale silkecement til nogen. Hvis ikke engang de hÃ¥ndvÊrkere de selv anbefaler kan finde ud af det, hvordan skal man som forbruger sÃ¥ enten a selv forsÞge sig med det eller b stole pÃ¥ at en anden af deres hÃ¥ndvÊrkere kan finde ud af det. Jeg syntes det er Êrgerligt da det pÃ¥ deres egen side ser sÃ¥ godt ud, men det er desvÊrre ikke det resultat man kan forvente at fÃ¥ i virkeligheden. Ikke engang hvis man benytter deres side til at finde en âcertificeretâ hÃ¥ndvÊrker.
Havde givet 0 stjerner hvis det varâŠ
Havde givet 0 stjerner hvis det var muligt.
Jeg har nu fået malet min vÊg to gange uden at ramme det rigtige farve.
FÞrst havde jeg valgt en farve som var alt for mÞrk ifh til den prÞv der hang i deres showroom.
Reklamere over det men kommer til at kÞbe en ny maling.
Hos Silkecement har de en malet vÊg med den farve jeg så valgte 2. gang for at finde ud af det heller ikke var den Þnskede farve, farven passede overhovedet heller ikke denne gang med den der var i deres showroom.
Hos Silkecement fortÊller de så at de har skiftet leverandÞr og laver så nogle farveprÞver sammen med min maler.
Da han så endnu engang maler min vÊg regner jeg selvfÞlgelig med at farven er rigtig men nej.
Jeg er rimelig utilfreds med Silkecement og deres farve prÞver.
TÊnker virkelig de skal opdatere deres farvekort.
De får på ingen måde min anbefaling men ender ud med en MEGET utilfreds kunde.
Hurtig levering
Hurtig levering, farven ikke helt som forventet, men det går nok ( anden belysning) konsistens ikke helt den samme 2. Omgang meget flydende selvom den blev pisket.

Punktlig
Det var en virkelig god oplevelse. Super opfÞlgende og selv under et stramt tidspres fik de det til at fungere, ogsÃ¥ med VVSâer. Mikkel gjorde et flot job. Og det er blevet super fint
Der har vÊret en fantastisk service
Der har vÊret en fantastisk service, dog har de lavet mit badevÊrelse i en forkert farve. Jeg har skrevet til dem af flere omgange, men hÞrer kun noget sporadisk, og ellers vender de ikke tilbage. Det er uklart om de nogensinde vil komme.
Jeg har betalt 39.000,- for et stykke et arbejde, som ikke er blevet lavet ordentligt og tager ikke ansvar for deres fejl. Syntes det er super Êrgerligt, da jeg ville have brugt dem igen, da både service og resultat er virkelig fint.
Håber jeg håber hÞrer fra dem, så jeg kan få det resultat jeg har betalt for.
Ingen respons på henvendelse - Þdelagt resultat
Afhentede lak for at afslutte mit badevÊrelse, men lakken var totalt klumpet og Þdelagde resultatet. prÞvede at skrive flere gange til dem, men de svarer ikke på mine henvendelser.
Jeg har brugt Silkecement i stedet forâŠ
Jeg har brugt Silkecement i stedet for fliser over mit kÞkkenbord og det er blevet tilfredsstillende
Silkecement.dk - Super produkt og service
Vi har fået lavet silkecement af firmaet Silkecement.dk både i vores brusekabine og i kÞkkenet. Jeg kan klart anbefale det. Det giver et flot og eksklusivt look samtidig med at det er vandtÊt og smudsafvisende.
Jeg kan også klart anbefale at anvende firmaet Silkecement til opgaven. De udfÞrer et flot stykke arbejde og yder en rigtig god service. De giver sig god tid til at rådgive og er meget serviceminded. Så kun den allerbedste anbefaling herfra.
Fantastiske produkter og en super godâŠ
Fantastiske produkter og en super god service og vejledning på alle mine spÞrgsmål som ny med silkecement.
KÞbte en fÊrdig pakke til fliser på gulv med gulvvarme. LÞb tÞr for 2 af produkterne. Min fejl. Ringede og fik levering dagen efter leveret på trappen.
Tusinde tak og jeg er klar til mere med disse gode produkter.
ð
God rÃ¥dgivning og sÃ¥ gÃ¥r de en ekstraâŠ
God rådgivning og så går de en ekstra mil for kunden. Jeg kÞber/anbefaler gerne Silkecement til mine projekter/kunder.

Silkecement ããã®åç
Rasmus hjalp mig med nogle hvideâŠ
Rasmus hjalp mig med nogle hvide spande, der kom hurtigt med fragtmand - lige hvad jeg skulle bruge.
Jeg handler ogsÃ¥ her nÊste gang ððŸð©ð°

Silkecement ããã®åç
Jeg har nu det fineste badevÊrelse
Jeg har nu det fineste badevÊrelse! EG Coating/Silkecement har vÊret en fantastisk medspiller og har vÊret der fra start til slut. Kommer til tiden, svarer altid og afleverer altid ryddet og rent. Tak til isÊr Kenneth og Kenni, I har vÊret et så godt par.
Kan kun give min allerbedste anbefaling!
Hilsen Ulla Dahl
God rÃ¥dgivning fra start til slut afâŠ
God rådgivning fra start til slut af projektet. Vi fik dem til at udfÞre arbejdet, og alt har forlÞbet som planlagt.
Efter endt projekt kom sÊlgeren ud og tjekkede op på om vi var tilfredse med det hele. Virkelig god service. Stor anbefaling herfra!

Silkecement ããã®åç
Fik afsluttet mit badevÊrelse i fredagsâŠ
Fik afsluttet mit badevÊrelse i fredags med Silkecement - god kommunikation og god service igennem hele processen - dygtige og kompentente medarbejdere.
Vil helt klart bruge dem til vores nÊste projekt.