ASSA ABLOY レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の1.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Entreprise à fuir, prix exorbitants, nous avons pris un contrat de maintenance pour éviter des frais excessifs maintenant que nous avons une panne c'est de nouveau à notre charge. Lisez bien le contra... もっず芋る

We have a roller shutter in our building since 4 years. We had multiple failures and with the door that remained opened for weeks. We called a technician multiple times and the door was never able to... もっず芋る

Deze review gaat over de monteur Edwin W. Door bepaalde omstandigheden had ik Edwin zijn mobiele nummer gekregen. Edwin heeft mij meerdere keren goed en snel geholpen met problemen met de automatisch... もっず芋る

Assa Abloy is Horrible place to be Employed. Assa Abloy is even Worse if your Dumb Enough to be a Customer! This place has only morphed into a Corporate Monger eating up smaller door comp... もっず芋る

䌁業情報

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 24ä»¶

レビュヌを曞く

Ingen interesse for kunden eller rimelige lÞsninger

Vi fik installeret 2 x Assa Abloy terassedÞrsgreb med kode i 2021 ifm tilbygning. EntreprenÞren der stod for tilbygningen lukkede sit firma ned i 2022 og gik på pension.

Det ene dÞrgreb virker ikke lÊngere og jeg kontaktede kundeservice hos Assa ABLOY. De fortalte der er 4 års garanti på dÞrgrebet, men da de var leveret via en entreprenÞr og jeg ikke selv havde kÞbt dem, så kunne garantien ikke gives.

Som kunde virker den behandling af en kunde, der har kÞbt et produkt ikke specielt kundeorienteret. EntreprenÞren havde jo fået byttet dÞrgrebet under garantien under alle omstÊndigheder fortalte kundeservice. Så Þkonomisk set ville ingen af parterne vÊre blevet stillet, hverken bedre eller dårligere. Men kundeservicen er på den baggrund dog knap en stjerne vÊrd. Havde Assa Abloy vÊret reelt interesseret i levere kundeservice og stå ved deres produkt, så havde de ombyttet produktet, der stadig er under de 4 års garanti.

Heldigvis har jeg oplevet med andre mere professionelle leverandÞrer, at selvom entreprenÞren havde lukket sit firma ned, så tager de forsat ansvar for produkter der stadig er under garanti på sig. Så der findes heldigvis stadig virksomheder, der forstår hvad kundeservice er og tager ansvaret som leverandÞr på sig og ikke bruger et smuthul til at undgå at sikre tilfredse kunder.

2024幎2月26日

Dyrt!

Troligen ingen konkurrens för de tar hutlösa priser. Vi som second hand för vÀlgörenhet fick betala 30 000 för en reservdel + installation till en butiksdörr.

2024幎2月19日

Niet reageren

Sinds half november is mijn garagedeur stuk,via onze beheerder met U contact gezocht, foto's ingestuurd,4 januari gebeld,ja we nemen contact op,zeker de afgelopen weken 4 keer gebeld,ja we nemen deze week contact op.tot op heden niks gehoord.groet Rinus Warmenhoven

2024幎1月4日
自発的なレビュヌ

Asociale mensen op de weg

Asociale mensen op de weg. De hele weg geïrriteerd achter mij aan rijden bumper kleven en de hele tijd knipperen met lichten. En dat 15 minuten lang, en zo dom dat ze vergeten zijn dat hun bedrijfsnaam op de bus staat.

2024幎2月6日

Lock replacement

A lock on my door jammed and I contacted Assa Abloy. Unfortunately, I was unable to locate the invoice, but after showing when I bought the house within the warranty period, they couldn't have been more helpful. What a great company!

2023幎11月1日
自発的なレビュヌ

Jeg har for nylig investeret i en dÞr

Jeg har for nylig investeret i en dÞr til en betragtelig pris på 50-60.000 kroner, og desvÊrre er mit forlÞb med dette kÞb langt fra tilfredsstillende. Jeg havde forventet en problemfri og hurtig proces, men det har vist sig at vÊre alt andet end det.

Efter at have bestilt dÞren og betalt den store sum penge, forventede jeg en rimelig ventetid for installationen. DÞren er da blevet monteret, men desvÊrre har der nu vÊret gået over en måned, og dÞren er stadig ikke fÊrdiginstalleret da man ikke har monteret de sidste lister mm. Dette er langt over den tidsramme, jeg blev lovet, og det har fÞrt til betydelig frustration og irritation.

Kommunikationen med leverandÞren har vÊret yderst utilfredsstillende med A. (Som vedkommende nu hedder efter et Þnske om fjerne navngivne personer i mit Truspilot opslag), Project Leader. Jeg har gentagne gange forsÞgt at kontakte dem for at få opdateringer og lÞsninger på forsinkelserne, men mine henvendelser er blevet ignoreret. Det er utroligt frustrerende at blive overset som kunde, isÊr når man har investeret så betydelige penge.

For at gÞre tingene endnu vÊrre, er der opstået problemer med dÞren selv. Den knirker og piver, når den lukkes, hvilket er helt uacceptabelt for en dÞr i denne prisklasse. Derudover mangler der stadig at blive monteret lister i top og bund af dÞren samt beklÊdning i siderne, som skulle have vÊret genbrugt fra den tidligere dÞr, men som montÞrerne valgte at kassere. Dette er både uansvarligt og Êrgerligt, da det nu skal erstattes, hvilket Þger både omkostninger og tidsforbrug.

Alt i alt har mit forlÞb med dette dÞrkÞb vÊret en skuffende oplevelse. Jeg havde forventet en smidig proces, kvalitet og rettidig levering, men i stedet har jeg fået forsinkelser, dårlig kommunikation, en "defekt" dÞr og en rÊkke mangler i installationen. Jeg vil råde andre til at vÊre forsigtige, hvis de overvejer at kÞbe fra denne leverandÞr... efter denne utilfredsstillende oplevelse.

2023幎10月31日

Endnu en måned

Ja så gik der endnu en måned med en dÞrtelefon, som ikke fungerer. Vi er tÊt på ét-års dagen for fejlens opståen. Uanset beklagelser er det helt uacceptabelt.

2023幎10月2日

Hej

De sidste test af produktet forlÞb rigtigt godt, hvilket har betydet at vi har ekspederet de ventende leverancer, dette gÊlder også for dÞrtelefonerne til denne specifikke sag.

Så håber, der kommer styr på det nu.

Hilsen Hasse

Enorm prijsverschil in reparatiekosten

Overhead deur ging niet meer dicht: oorzaak veer gebroken. Met twee bedrijven contact gezocht waaronder assa abloy om dit te laten maken.

Andere dag hadden ze tijd om langs te komen voor een offerte. Prijs incl 4 uur arbeid € 3.200! Offerte opname nam reeds 3 uur in beslag.

2e partij, 1 uur nodig om situatie te bekijken en offerte voor dezelfde reparatie komt uit op € 1.300. Schandalig verschil voor een gelijke reparatie aan onze overhead deur.

Tot mijn verbazing krijg ik ook nog een factuur binnen voor arbeid mbt uitbrengen van een offerte. Bijna € 600, gebaseerd op een uurtarief van € 132. Gaat helemaal nergens over, hierover is niets gecommuniceerd. Bedenk u tweemaal voordat u dit bedrijf benaderd voor reparaties.

2023幎4月27日
自発的なレビュヌ

This equipment is absolute garbage...

This equipment is absolute garbage and their service unit is a rip off. I have two 3 panel sliding doors for my liquor store and they are inferior products. In the 2 years of use i have had to change a part called a T-Block many times. Each service was $250 plus for changing a $22 part that took 6 mins tops. The final bill I received from them charged me for 2 hours of travel time and 1 hour of service time for a grand total of $624. What an absolute scam. BUYER BEWARE!!!

2023幎4月21日

Program included (NOT)

I got a USB programmer from ASSA ABLOY and it said software included. Could not find any software when I got the USB installer. Got the information that I need to buy another software and in that software you got the USB programmer software for free. So I get it for free if I first pay for at software that I dont want. I feel really scammed. Payed over 300 Euro for a programmer that is worthless if I donÂŽt pay like 2000 Euro for that software. Buy Yale locks instead!

2023幎2月21日
自発的なレビュヌ

Fik skiftet en udvendig kontakt til min

Fik skiftet en udvendig kontakt til min elport og der kom en regning på 5744 kr.
Til den pris bÞr kontakten vÊre lavet i bladguld, men nej. Et hurtigt opslag på nettet viser at en identisk kontakt kan kÞbes til 565 kr incl moms, det vil sige at Asaa Abloy ikke har givet mere end 400 kr for den og har så en avance på over 1000 procent incl montering.
Jeg har opsagt en hver handel med dette firma fremadrettet

2023幎2月19日

Hej Per.

Jeg tror, at det er ASSA ABLOY Entrance Systems, du skal have fat vi. Vi i ASSA ABLOY Opening Solutions sÊlger ikke elporte eller tilbehÞr til sådan en.

Hasse

Geen van de receptionisten 's middags

Geen van de receptionisten 's middags kan vertellen wanneer een reparatie plaats gaat vinden. Rolstoeler kan zelf zonder zender geen deur bedienen en wacht al 1.5 week sinds de goedkeuring van de woningbouwvereninging op bericht van Assa Abloy over de stand van zaken. Als ik alle recensies lees, begrijp ik dat de bedrijfscultuur zo goed is vanwege een gedeelde minachting voor klanten. Toch?

2023幎1月11日

KodlÃ¥s för Altandörr mycket dÃ¥lig

Kodlås för Altandörr mycket dålig kvalitet:
Lås nr 1: Elektroniken slutade att fungera och jag fick ett nytt på garantin
Lås nr 2 Handtaget gick av just nÀr garantin gått ut
En mycket dålig produkt som inte håller för normalt anvÀndande

2022幎12月28日

Hej Roger

Jeg er ked af, at du oplever problemer med dit produkt.

Har du kÞbt det i Danmark eller i Sverige? Hvis det er kÞbt i Sverige skal du rette henvendelse til ASSA ABLOY i Sverige. Så kan de hjÊlpe dig.

Hilsen Hasse

Can’t get them out to service one of

Can’t get them out to service one of their doors despite previously having no issues. Agreed to over 100% increase in a one off annual service charge of over £400, and still nothing. Nassau appears to have been taken over by (July 2022) ASSA ABLOY Entrance Systems who are uninterested in Nassau’s installations. They try to sell you service plans which are no good for landlord inspections between tenants.

2022幎12月5日

ASSA ABLOY からの回答

Hi Dan. We don't sell doors, so I think you have the wrong company. ASSA ABLOY Entrance Systems is another company. Please contact them in stead.

Best regards
Hasse

Do Not Use This Company! Worst customer interaction I have ever had!

Absolutely dreadful company to deal with. I had initial dealings to request a new control pad fitted as ours had failed, had to pay £570per hour for someone to come out and confirm it was fault (I already had told them it was) Then took a further 2 weeks of chasing to get somewhere, eventually got a quote of £2500 to replace the failure and all told 14months of waiting! Not one person treated me like a valued customer and too many employees still working from home!!! Do Not Use!
It was Assa Abloy in UK, formally Nassau Industrial Doors but they now carry you name unfortunately for you.

2022幎11月3日

Hi Jamie

I think you have the wrong company. You have written to ASSA ABLOY in Denmark. I will suggest you to redirect your complain to ASSA ABLOY UK. We have notjing to do with them.
Best regards

Inferior product

I purchased Excel Architectural 3678-PRV Venus Door Handles, they were advertised as polished brass. After a year the coating started to peel off the handles, they are not polished brass but coated with something.
I contacted Assa abloy but they said the handles were only guaranteed for one year. These are an inferior product and mis advertised. I would have given zero stars if there was an option.

2022幎10月1日

Hi Sparks
I'm sorry for your experience. But we do not sell Excel Architectural 3678-PRV Venus Door Handles in ASSA ABLOY Opening Solutions Denmark.