レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben vrijdag met mijn moeder en schoonzus naar Arnhem gereden zonder afspraak, daar werden vriendelijk ontvangen. Nadat ik een formuliertje had ingevuld werden we begeleid naar ons plekje. Ik was ee... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Zonder afspraak binnengelopen, vervolgens een formuliertje ingevuld met wensen, trouwdatum etc. We kregen koffie aangeboden en mochten zelf een paar jurken uitkiezen. vervolgens de jurken gepast, e... もっず芋る

4.3

過去12か月のレビュヌ数: 114ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち2の評䟡

Ik was zo teleurgesteld

Ik was zo teleurgesteld. Ik wilde graag mix&match en had - in mijn maat 42 - de keuze uit welgeteld 3 rokken en 0 tops. Ja, die komen binnenkort wel weer, luidde het antwoord, toen ik vroeg waar dan die leuke boho jurken en passende tops hingen. Ik ben een heel end gaan reizen voor deze winkel, en uiteindelijk dus voor niks. Gebrek aan interesse bij de verkoopster, een mannelijke medewerker die me consequent negeerde toen ik iets wilde vragen, bij binnenkomst een kop koffie en verder zoek je het maar uit. Nee, jammer, geen aanrader.

2026幎6月3日

Hele fijne ervaring met Francine 💝 op

Hele fijne ervaring met Francine 💝 op aanraden van Francine 3 verschillende stijlen van jurken gepast en inderdaad een jurk gekozen die ik zeker niet zou gekozen hebben in het lookbook! Dankjewel Francine en collega’s voor de tips, voor het geduld maar vooral voor de vriendelijke begeleiding bij het kiezen van de juiste jurk! Jullie zijn toppers en zeker de moeite waard!

2026幎6月6日

Bruidsjurk

Claudia was een zeer en fijne behulpzame vrouw. Ze voelde goed aan wat ik wilde en pakte de perfecte jurk. En dat was de jurk mega blij ermee. En een zeer goede prijs voor de jurk.

2026幎5月9日

25 april met 3 vriendinnen naar Arnhem

25 april met 3 vriendinnen naar Arnhem gereden om de winkel te bezoeken, we werden warm begroet doorbrengen vriendelijke damen, onder het genot van een bakje koffie mocht ik om beurt met een vriendin rond kijken had er snel een paar gevonden maar jemig wat een keuze, er was geen stress en je had alle tijd. Naar veel gepas en plezier hebbik mijn mooie droomjurk gevonden, toen we geslaagd waren kregen we nog een glaasje champagne om op de aankoop te proosten. Deze winkel is zeker een aanrader met de vriendelijke dames die er voor je klaar staan. Gr Els

2026幎4月25日
5぀星のうち4の評䟡

Gewoon naar Assepoester

Idd een takken eind rijden maar dat was het zeker waard. Geholpen door Ziggy, super aardig en dacht met me mee. Ik had iets in gedachten maar dat was er niet maar door Ziggy haar ervaring en goed kijken naar mij kwam zij met andere geweldige jurken... geen gehaast.. geen gepush..gewoon de tijd voor mij. Naar huis gegaan met een jurk die perfect voor mij is. Geweldig, Dank je wel Ziggy😘

2026幎4月17日

Top!

Leuke spontane mensen die heel behulpzaam zijn en goed luisteren naar waar je op zoek bent! Claudia heeft ons super geholpen.

2026幎4月11日
5぀星のうち1の評䟡

Zeer teleurstellende en frustrerende ervaring met deze bruidswinkel

Tijdens mijn eerste afspraak werd ik vriendelijk geholpen en vond ik na lang zoeken eindelijk een jumpsuit waar ik een “wow-gevoel” bij had. Helaas sloot het bij de bovenkant niet mooi aan, maar mij werd verzekerd dat dit opgelost kon worden door een andere maat te bestellen en eventuele aanpassingen te doen.

Toen de jumpsuit eenmaal binnen was, begonnen de problemen. Bij het passen kreeg ik eerst opnieuw de verkeerde maat aangereikt, wat al weinig vertrouwen gaf. Vervolgens bleek de juiste jumpsuit niet goed te zitten bij de buste. Dit werd weggewuifd met de mededeling dat de coupeuse dit wel zou oplossen.

Belangrijk detail: de winkel werkt met een lijst van coupeuses die zij zelf aanraden. Op basis daarvan heb ik gekozen voor een door hen geadviseerde coupeuse. Daar bleek dat de jumpsuit al gebreken vertoonde (o.a. een loszittende cup en vlekjes). Na meerdere pasmomenten is de jumpsuit zodanig ingenomen dat deze strak, vervormd en niet meer draagbaar is. Een andere bruidszaak gaf aan dat dit model mij waarschijnlijk nooit verkocht had mogen worden vanwege de pasvorm.

Ik zit nu met een outfit van ruim €1000 die ik niet kan dragen voor mijn bruiloft.

De afhandeling van mijn klacht was nog teleurstellender. Tijdens telefonisch contact werd ik constant onderbroken, was er geen enkel begrip en werd er geen oplossing geboden. Er werd aangegeven dat de jumpsuit niet retour genomen kon worden omdat deze al vermaakt was — terwijl dit juist is gebeurd via een door de winkel aanbevolen coupeuse. Het gesprek werd uiteindelijk abrupt beëindigd door de medewerker (ze hing middenin het gesprek op).

Op basis van wat je als klant mag verwachten van deskundig advies en een deugdelijk product, is dit voor mij niet conform. De manier waarop dit vervolgens is afgehandeld, ervaar ik als onprofessioneel en weinig empathisch.

Ik raad deze winkel dan ook absoluut niet aan.

2025幎12月17日

Geslaagd!

Geslaagd zonder truttig gedoe! Goed geholpen door Ziggy, neemt de tijd en geeft tips en komt waar nodig met suggesties voor andere jurken. Blij!

2026幎3月20日
5぀星のうち4の評䟡

Review Assepoester trouwjurken winkel

Ik ben geholpen door styliste Ziggy. Zij is een erg vriendelijke dame en kan al gouw een inschatting maken naar mijn wensen over de trouwjurk.

Wij werden verwelkomd met een kopje koffie/thee en een chocolaatje.

Eerst kreeg ik de mogelijkheid om zelf een rondje te lopen en drie a vier jurken mee naar het pashokje te nemen. De tweede keer liep Ziggy de ronde.

Een klein minpuntje vind ik dat er een wachtrij was, terwijl er op de site stond dat wij zo naar binnen kunnen lopen.

Voor de rest een hele mooie winkel. Een winkel waar ik zeker een trouwjurk heb gevonden die bij mij past.

Een echte aanrader!

2026幎3月21日
5぀星のうち5の評䟡

Fijne solo ervaring bij het shoppen voor een jurk

Omdat ik in de buurt was, ben ik toch even alleen wezen kijken in de winkel of het wat was. Ik werd snel welkom geheten en kon zo rustig even rondkijken. Het is niet standaard dat je 'even alleen' komt kijken naar een trouwjurk. Maar in mijn geval was het ideaal. Ik kreeg wat uitleg over de winkel en de maten en kon zo meteen wat jurken apart hangen om te passen. Ik werd goed geholpen en begeleid door de verkoopster. Er werd goed meegedacht om zo uiteindelijk tot de perfecte jurk te komen. Omdat ik alleen was, wilde ik even een foto'tje en wat berichtjes delen en daar was ook alle tijd voor. Ook om de jurk nogmaals aan te trekken. Er werd goed geluisterd naar wat ik wel en niet mooi vond. Zo vertrok ik ruim een uur later met een prachtige jurk waar ik nog steeds erg blij mee ben. Ze hebben dus allerlei soorten jurken en de prijzen daar zijn ze duidelijk over. Dus ja, ik zou het zeker aanraden als je gaat voor een betaalbare jurk die je meteen mee wil nemen.

2026幎3月5日
5぀星のうち1の評䟡

Ik had er echt enorm naar uit gekeken

Ik had er echt enorm naar uit gekeken om bij assepoester mijn trouwjurk te gaan kopen. Ik heb het lookbook denk ik wel 20 keer opnieuw bekeken en nagedacht over al die verschillende soorten jurken die ik zou kunnen passen. In werkelijkheid vond ik alles erg tegenvallen. De winkel is heel krap, hier en daar vies, en het rook er muf. Omdat alle jurken zonder hoezen opgepropt in rekken aan hangertjes hangen, zitten ze in elkaar vast, en ze worden de hele dag door iedereen uit de rekken getrokken en over de vloer gesleept waardoor ze er niet netjes uit zien. Het assortiment viel ook erg tegen. Het is eigenlijk allemaal dezelfde jurk, maar dan met een ander accentje. De hele winkel hangt vol met v hals jurken van kant met nude mesh boven lijfjes. Veel polyester stoffen. Weinig structuur in de jurken. En de prijzen zijn ook veel hoger dan geadverteerd wordt. Ik kon er oprecht niet 1 vinden die me aansprak en we zijn na 10 minuten rondkijken ook weer vertrokken. Toen kregen we ook nog vervelende opmerkingen toegebeten; 'ren maar gauw naar een andere winkel'. Hoe langer ik er over nadenk, hoe meer ik me besef dat we echt onbeschoft behandeld werden.

2026幎2月21日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ