assersbolgaard.dk レビュー

過去12か月のレビュー数: 3

レビューを書く

レビューの確認を行います

5つ星のうち5の評価

Vi kan varmt anbefale Assersbølgård som…

Vi kan varmt anbefale Assersbølgård som ramme om vores bryllupsfest! 🤍

Gården fungerede som overnatningssted for os og vores gæster, hvilket var helt perfekt. Det gav en fantastisk hyggelig stemning at kunne samle det hele ét sted og samtidig have mulighed for at overnatte efter festen.

Ejerne var utrolig nemme at kommunikere med, altid til rådighed og meget imødekommende. Vi følte os virkelig godt taget imod, og der var altid hjælp at hente, hvis vi havde spørgsmål eller brug for noget.

Laden fungerede som vores festlokale og dannede de perfekte rammer for bryllupsfesten. Den var ryddelig, og rummede lige præcis det, vi havde brug for.

Alt i alt var Assersbølgård med til at skabe nogle helt fantastiske rammer for vores bryllup, og vi vil varmt anbefale stedet til andre, der leder efter et hyggeligt og fleksibelt sted til både fest og overnatning. 🥂🤍

2026年8月15日
5つ星のうち1の評価

Mangel på professionalisme

Dette firma leverede trampoliner til Horsens børnefestival, og sikke en ringe oplevelse.

De to der passede trampolinerne tog ikke tid på hvor længe børnene hoppede, så nogle børn hoppede så længe at de til sidst stod stille og sagde de ville ned. Og de havde mere travlt de to medarbejdere med at stå og ryge.

Sikke mangel på professionalisme!

2026年6月20日
5つ星のうち1の評価

Jeg rater kun deres fyrværkeri udsalg 🙂

Jeg rater kun deres fyrværkeri udsalg 🙂
De har et super fedt udvalg med masser af High end fyrværkeri, men jeg kom i den kedelige situation, at jeg var indlagt for 2 år siden til nytår, hvor jeg fik min far til at hente et fornuftigt læs (15.500.-) (forventede at jeg blev udskrevet) dog havde de udleveret forkert. Det opdagede jeg så sidste nytår og skrev til dem angående det, da det var et batteri til 3500.- der manglede. Det skrev jeg så da jeg opdagede det de svarede tilbage at det skulle vi have fikset, de ville ringe mig op, det skete aldrig selvom jeg prøvede at skrive til dem flere gange om de snart ringede. Så ikke ligefrem den bedste oplevelse 😅

2024年12月25日
5つ星のうち2の評価

Skuffende ledelse på ellers smukt sted

Vi holdt bryllup på Assersbølgård i juni 2025. Rammerne var smukke, og personalet på dagen gjorde deres bedste – men da der opstod problemer, manglede der fuldstændig støtte og professionel håndtering fra ledelsen.

Et defekt fadølsanlæg lammede store dele af aftenen. Personalet stod alene, og flere gæster måtte hjælpe. Det førte til store forsinkelser, en forkortet DJ-tid og en tydeligt presset stemning. Vi havde betalt for fire timers DJ, men mistede næsten en hel time.

Tidligere havde vi også oplevet problemer med et gavekort, hvor Assersbølgård ensidigt ændrede vilkårene for overnatning og morgenmad.

Vi forsøgte at finde en løsning med stedet, men oplevede afvisning og en meget mangelfuld kompensation. Vi står derfor tilbage med en følelse af, at ledelsen ikke var i stand til at håndtere udfordringer professionelt – hverken før, under eller efter festen.

2025年6月21日
5つ星のうち3の評価

Middelmådig oplevelse, hvor flere ting bør udbedres, så man går derfra glad i stedet for skuffet.

Det kan vist bedst karakteriseres som et vandrehjem.
Stedet var rent, ligeså var sengene og sengetøjet, og var derfor på den måde indbydende.
Alle madrasser var gode.
Værelset var desværre bare så koldt, at jeg havde brug for to dyner, sokker og halstørklæde bredt ud over overkroppen, før jeg kunne falde i søvn. Radiatoren var kold og det var ikke muligt at skrue op for den. Jeg er måske kuldskær, men min næse var altså kold.
Køjesengens stel var lavet af metal og knirkede meget højt, blot man rykkede lidt på sig. Vi blev i tvivl om, hvorvidt den overhovedet kunne holde til to voksne.
Værelset havde en udefinerbar lugt, kraftigst på toilettet. Det var ikke afløbet, nok mere en underlig, sur lugt. Rengøringsmiddel?
Persiennerne faldt ned i det ene værelse lige så snart vi trak (ganske roligt/normalt) i snoren. Vi satte det op igen, men det ville aldrig kunne sidde ordentligt fast, så vi rørte det ikke mere. I det andet værelse lignede det også, at persiennen ville falde ned, men holdt overraskende nok, da vi trak det ned. Og så var det desværre ikke mørklægningspersienner i det ene værelse; uheldigt, idet vinduerne vendte ud mod vejen, hvor lyset fra forbikørende lyste værelset op.
Værelsesdøren var ikke lydtæt, så man kunne høre folk ude på gangen.
Der var ikke nogen knage eller andet til at hænge noget (over)tøj på.
Der sad større mængder malertape rundt omkring, og vi måtte fjerne en del på indersiden af værelsesdøren for at komme til vrideren.
Elkedlen i køkkenet kunne ikke holde sin on/off-knap nede, så man var nødt til at stå med en finger på knappen gennem hele kogetiden. Lidt underligt...
Vi kom der kun for at overnatte, intet andet, så mine forventninger var egentlig ikke så høje. Men når man betaler for et værelse om vinteren, som så ikke er ordentligt opvarmet, så mister jeg alligevel en del for det. Og når først en ting er galt, går der desværre bare ikke længe, før man begynder at lægge mærke til, hvad der mon ellers er galt.

2024年12月24日

レビューの対象になっている企業の方へ