ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Hold jer vÊk!
Det er fup. Jeg bestilte d24/7. Der er 1-2 dages hjemmelevering men det passer ikke. Jeg modtog i onsdags 29/7 på mail at mine varer er på vej hvor jeg kan se at der er en pakke på vej fra Kina. Det får alarmklokkerne til at ringe. I dag modtager jeg en mail med det er leveret i nat. Jeg har ikke modtaget min ordre. Pengene er trukket fra min konto. Jeg skriver til dem med det samme. Men har ikke hÞrt noget endnu.
De trak belÞbet ved bestillingen, men 6 dage efter lovet levering, er intet sket, og de svarer ikke på mail.
Hold jer vÊk fra dem.
Fup firma, hÊvet pengene, men sender ingen ting eller svare på mail.
De har trukket belÞbet på min konto i fredags, men der er ikke antydning af varer på vej tirsdag eftermiddag. Jeg har selvfÞlgelig skrevet til dem, men det har ikke hjulpet.
Pas på, det er rent svindel. De hÊver pengene og du modtager aldrig noget.
De har CVR nummer som TorvegrÞnt.dk og de bekrÊfter at det er svindel