Nordic Food Service ApS レビュヌ 27

TrustScore 5段階評䟡の3.5

3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Kantine-ordning 4 dage om ugen. Vi fÃ¥r leveret lÊkker mad, bÃ¥de lune retter, pÃ¥lÊg og forskellige salater mandag-torsdag. Maden vi fÃ¥r er meget varierende og man bestemmer selv om man er til friskbag... もっず芋る

I siger, at I gÞr meget for at jeres kantineordning er en, man aldrig gÃ¥r dÞd i. DesvÊrre er det bare sÃ¥dan, at dét gÞr man. Jeres menu har i hele 2026, indtil videre, bestÃ¥et... もっず芋る

Vi har gennem tiden haft frokostordning gennem mange forskellige cateringfirmaer. Standarden er altid hÞj ved opstart men falder altid med tiden. Hos Nordic Food Service er standarden altid hÞj, lÊ... もっず芋る

䌁業が回答したした

5 stjerne og de varmeste anbefalinger herfra. Vi glÊder os HVER dag til frokosten. MenÃŒen bliver studeret nÞje og maden bliver leveret til tiden af et venligt personale. Super lÊkker mad med sto... もっず芋る

䌁業情報

1. 仕出し業者
  2. 仕出し飲食料品の提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Catering til erhverv af hÞj kvalitet. Frokostordninger og kantinedrift i Jylland og på Fyn Når du bestiller catering fra Nordic Food Service, kan du altid forvente velsmagende mad i allerhÞjeste kvalitet. Vi bruger kun sÊsonens mest friske råvarer, så du kan få den bedste smagsoplevelse.

3.5

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

27件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Kedeligste kantineordning jeg lÊnge har vÊret i

I siger, at I gÞr meget for at jeres kantineordning er en, man aldrig går dÞd i. DesvÊrre er det bare sådan, at dét gÞr man.

Jeres menu har i hele 2026, indtil videre, bestået stort set ene og alene af kedelige, smagslÞse, skilte gryderetter eller tÞrre stege eller kridhvide kyllinger, der bedst kan beskrives som dårlige udskÊringer, spÊkket til randen med fedt og brusk.

Jovist, er der en sjÊlden gang i mellem et alternativ som eksempelvis wraps, burger eller andet.

Kulhydratet består alt for ofte af intetsigende cous cous og bulgur ift., hvor mange mennesker der virkelig foretrÊkker dette over kartofler, ris eller pasta. Det er for mig at se ikke en kantineordning, der målretter sig det alemene menneske.

Når vi så snakker om pasta, så er jeres tilberedningen heraf altid ustabil - og det er hver eneste gang. En portion klistermasse af pennepasta, hvor halvdelen af portionen kogt totalt i smadder og den anden halvdel underkogt. Det er helt fair ikke at kunne styre kogning af en så stor portion pasta, men jeres kunder betaler for maden fra jer, så mon ikke det var en overvejelse vÊrd at spÞrge sig selv "hvis ikke vi kan finde ud af at koge pasta i så store mÊngder, uden at kvaliteten er bliver kompromiseret, er det så noget vi skal sÊtte på menuen?".

Når I laver "sovser" - som I vover at kalde det, så er det altid det tyndeste sjask. Tallerkenen sejler i jeres "sovs", som I på magisk vis formår at gÞre endnu tyndere end vand.

I er meget rundhåndede med udtryk som "a la" eller "med et twist". Normalt noget, der skaber spÊnding på et menukort. Oplevelsen er dog, historikken med jer taget i betragtning, at man nu frygter, hvad man skal stoppe i hovedet. Dette som fÞlge af gentagende friheder I har taget jer til at nyfortolke og dermed ÞdelÊgge en ellers fin ret, havde den vÊret autentisk.

Det er ikke fordi, at salatbaren er snÊver i sortiment, men elementerne, der indgår, er kedelige og sammensatte salater er for "spÊndende" (underforstået mÊrkelige). Det er som om I vil for meget, og det er bare slet ikke noget forbrugeren efterspÞrger.

Der er stor lÞbende variation i pålÊgget, hvilket er prisvÊrdigt. Men det er en kÊmpe undren, at i vÊlger at parre det op med så underlig "smÞrrelse" stort set hver gang - peberodsmayao, mangochutney for at nÊvne et par stykker. Vi er i Jylland - tÊnker de fleste er meget mere end tilfredse med en skål mayo og en skål remoulade - det ved man da i det mindste hvad er - og det fungerer!

BrÞdet skal I alligevel have - det er squ lÊkkert! Men det stopper bare også dér.

Mit forslag til jer er - lad vÊre med at forfine noget, der fungerer - og gå tilbage til basics i stedet.

Og inden i kommer og spÞrger (som I jo altid gÞr, når I får dårlige anmeldelser) - JA, jeg har fat i den rigtige virksomhed, og NEJ jeg tilkendegiver ikke min arbejdsplads - det vedkommer ved den sÞdeste grÞd ikke jer.

Op nu lige kvaliteten, så man ikke bliver skuffet dag på dag på dag.

2026幎2月24日
自発的なレビュヌ

KÞd og osteprodukter leveres uden kÞl!!

Jeg fortalte min chef, at efter jeg fik spist middags mad på arbejde, som kom fra jer af, at jeg begynde og kaste op og ha dårlig mave. Jeg ved ikke, hvordan jeres hygiene er på jeres arbejdsplads, men noget fungere ihvertfald ikke! I kÞrer med kÞd og osteprodukter ved 18-21 grader varmt uden kÞl. Jeg anbefaler folk ikke at spise jeres mad, hvis de ville leve et langt liv.

2025幎5月19日

Nordic Food Service ApS からの回答

Hej Max, FÞrst vil jeg hÞre om du har fået fat i den rigtige virksomhed da vi ikke kan genkende din beskrivelse. Vi kÞrer ikke med kÞd eller andre produkter ved 21 grader, vores mad står ved 2 grader, vi har frostelementer i vores kasser og som holder sig under 5 grader, hvilket vi også skal lave stikprÞver på til FÞdevarestyrelsen hver måned. Du er velkommen til at oplyse navn og telefonnummer samt virksomhed så vi kan tage dialogen med jer. Vi har forespurgt på din oplysninger så vi kan komme i dialog med dig og den virksomhed som vi måske leverer til. Yderligere kan jeg oplyse at du kan finde vores kontroller på findsmiley.dk som er fejlfri.

Fantastisk morgenmad – hver gang!

⭐⭐⭐⭐⭐
Fantastisk morgenmad – hver gang!

Nordic Food Service leverer morgenmad til vores workshops og netvÊrksgrupper i IVA Business Zonen og Ingen Vinder Alene – og det er en fornÞjelse hver gang!

LÊkkert, nybagt brÞd, velsmagende og varieret tilbehÞr samt frisk, sprÞd frugt gÞr det til en oplevelse for deltagerne – og det er aldrig det samme. Vores kursister roser udvalget og er altid tilfredse med kvaliteten.

Vi er selv yderst tilfredse. Maden er altid klar til tiden, leveres nybagt og er nem at anrette. Det gÞr en stor forskel pÃ¥ dagen – bÃ¥de praktisk og oplevelsesmÊssigt.

Tak for hÞj kvalitet og god service – vi glÊder os allerede til nÊste gang!

– IVA Business Zonen & IVA NetvÊrksuddannelsen

2025幎4月7日

Nordic Food Service ApS からの回答

Hej Gert mange tak for din anmeldelse! Jeg giver straks feedbacken videre til kÞkkenet! De elsker nÃ¥r de for ros 😀TAK!

velsmagende frokostret

Nordic Food Service leverer virkelig lÊkker mad med stor variation. Uanset om det er en god morgenmadsbuffet eller en velsmagende frokostret, er kvaliteten altid i top. Maden er frisk, velsmagende og prÊsenteret flot. Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der sÊtter pris på god mad og en pålidelig service!

2025幎4月2日

Nordic Food Service ApS からの回答

Wow mange tak, vi gÞr hver dag os umage for at lavere det bedste produkt og service! Vi sÊtter stor pris på din anmeldelse og fortsÊtter vores gode arbejde for en altid velsmagende frokostordning

Fremragende forplejning/service

Fremragende service. Hurtig og pålidelig levering.
Og vigtigst af alt, er menuen lÊkker, varieret og i absolut topklasse.
Kan bestemt anbefales.

2025幎3月18日

Hej Lasse det er vi simpelthen utrolig glade for at hÞre! Mange tak! 🙏🏻

Fantastisk god mad i rigelige mÊngder

Fantastisk god mad i rigelige mÊngder. Stor ros fra gÊsterne over maden!

2024幎8月31日

Hej Jesper
Mange tak! for at du tog dig tid til at sende en hilsen! vi sÊtter stort pris pÃ¥ din feedback og oplevelse du havde med os 😊 Dejligt at du kunne lide maden.

En virkelig serviceminded og tÊt

En virkelig serviceminded og tÊt samarbejdspartner der både lÞser praktikken og det stÞtter behov til UG

2024幎8月17日

Hej DanBred

Mange tak for jeres anmeldelse, vi sÊtter stor pris pÃ¥ feedback! Det er super dejligt at hÞre at tingene bare spiller 🙌🏻. Det vil vi ogsÃ¥ sÞrge for, at det gÞr i fremtiden!

HÞjeste standard

Hos Nordic Food Service er standarden altid hÞj, lÊkkert anrettet, smagfuldt og stor variation. Hver dag får vi friskbagt rugbrÞd og flutes af hÞjeste standard.

2024幎8月14日

Nordic Food Service ApS からの回答

Hej JB mange tak for du tog dig tid til at anmelde os Vi er meget glade for at din anmeldelse ogsÃ¥ afspejler det vi hver dag arbejder for! hvis der skulle vÊre det mindste i fremtiden sÃ¥ kontakt gerne 😊

Hilsen Nordic Food Service

LÊkker og varieret frokost

2024幎8月14日

Hej Mette
Mange tak for din anmeldelse! vi arbejder for altid at gÞre tingene bedre og variere vores ordning så man aldrig bliver "trÊt" af det samme. Hvis i fremtiden har forslag eller forbedringer så kontakt os da vi sÊtter stor pris på feedback!.

Hilsen Nordic Food Service

Vildt lÊkkert

Endnu engang har vi fået fantastisk mad. Fantasifuldt, og lÊkkert anrettet.

2024幎7月5日

Hej Gitte
Det er vi altid utrolig glade for at hÞre :) mange tak for du tog dig tid til at dele din oplevelse med os!

TAK Nordic Food Service

Vi glÊder os til frokosten HVER dag

5 stjerne og de varmeste anbefalinger herfra.
Vi glÊder os HVER dag til frokosten.
MenÌen bliver studeret nÞje og maden bliver leveret til tiden af et venligt personale.
Super lÊkker mad med stor variation.
Det er en fryd for Þjet, meget velsmagende og vel tilberedt. Det leveres med skÞnt hjemmebagt brÞd til.

2023幎11月27日
自発的なレビュヌ

Kantine-ordning 4 dage om ugen.

Kantine-ordning 4 dage om ugen.
Vi får leveret lÊkker mad, både lune retter, pålÊg og forskellige salater mandag-torsdag. Maden vi får er meget varierende og man bestemmer selv om man er til friskbagt rugbrÞd eller flutes (eller begge dele). Der er nok mad til alle. Kan kun anbefale Nordic Food Service. De er nemme at få kontakt med, hvis der opstår spÞrgsmål eller mere specielle forespÞrgsler.

2023幎11月27日
自発的なレビュヌ

Virkelig god kvalitet med top service

Jeg bestilte mad til et åbenhus arrangement, maden var virkelig god jeg hÞrte kun gode tilbagemeldinger fra mine gÊster.
Alle aftaler var planlagt og overhold til punkt og prikke.
Simon som jeg havde kontakten til kom med en grill vi havde lejet sent en Torsdag aften da jeg ikke havde mulighed for at mÞdes på andre tidspunkter.

Godt gået !

2023幎8月17日

Den bedste frokostordning

Vi har frokostordning hos Nordic Food Service. Vi får maden leveret hver dag lige op til frokost, så de lune retter er friske. Hertil får vi 2 slags lÊkre salater. Derudover får vi 3 slags pålÊg med superlÊkkert friskbagt rugbrÞd og flutes.

Alt er lÊkkert anrettet og lige til at gå til. Og så smager det fortrinligt.

Derudover kan vi ugen inden bestille ekstra mad eller andet lÊkkert, hvis vi får gÊster i huset.

Kan klart anbefale Nordic Food Service

2023幎11月16日

Frisk og lÊkkert

På min tidligere arbejdsplads blev vores frokostordning leveret af Nordic Food Service. Maden var altid frisk og lÊkker, der var altid rigeligt og det smagte fantastisk. Jeg kan varmt anbefale at få mad herfra, om det er til et enkeltstående event eller som en lÞbende aftale. Stor ros herfra!

2022幎11月23日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。