At Charles レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Voici un texte naturel et professionnel pour Trustpilot en néerlandais : Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met dit bedrijf voor de aankoop van een inbouw wijnkoelkast. Ze waren steeds be... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Voorlopig slechte ervaring met At Charles. Ik koop een televisie van 299 euro, inclusief BTW. Daar ik in België woon en dus een zakelijke klant ben, dient er een factuur opgemaakt te worden met ver... もっず芋る

䌁業情報

1. 電子機噚店
  2. テレビ販売店

圓該䌁業による蚘述

At Charles is een Nederlandse webshop voor consumentenelektronica met focus op TV’s en witgoed, gericht op scherpe prijzen en duidelijke service. We selecteren ons assortiment op prijs-kwaliteit en betrouwbaarheid, met bekende A-merken en modellen die in de praktijk goed presteren. Je vindt bij ons onder andere OLED, QLED en LED TV’s in verschillende formaten, plus witgoed zoals wasmachines, drogers, ovens en kookplaten. Ook accessoires zoals HDMI-kabels en muurbeugels voegen we steeds verder toe. Op termijn breiden we het assortiment uit met luxe zonnebrillen voor goede prijzen. Bij ons weet je vooraf waar je aan toe bent. We geven duidelijke productinformatie, maken keuzes makkelijk en houden afspraken simpel. Je kiest een bezorgmoment en we sturen proactief updates over je bestelling. Zo voorkom je verrassingen en kun je je aankoop goed plannen. Heb je een vraag over een aanbieding, een specificatie of levering? Dan kun je snel schakelen via WhatsApp of via de chat op onze website. We reageren vlot en praktisch, en helpen je graag met het maken van de juiste keuze. At Charles staat voor scherpe deals, heldere afspraken en service die je echt bereikt.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 29ä»¶

レビュヌを曞く

Netjes geholpen en opgelost

Ik had een TV besteld maar helaas nooit aangekomen door PostNL. Ik werd vriendelijk en snel geholpen door At Charles. Er werd een onderzoek gestart maar ik kon tijdens het proces de bestelling annuleren en kreeg het geld binnen een dag terug.

Ook al heb ik uiteindelijk niks besteld zou ik hun zeker aanraden. Mocht ik de volgende keer een nieuw apparatuur nodig hebben zal ik zeker eerst bij At Charles kijken.

2026幎7月13日

Hoi James,

Wat fijn om te lezen dat je ondanks de vertraging bij PostNL zo goed geholpen bent.

Vervelend dat je televisie niet is aangekomen, maar het doet ons deugd te horen dat je snel en soepel geholpen werd toen je besloot de bestelling te annuleren, en dat je geld binnen een dag weer op je rekening stond.

Bedankt voor je vertrouwen, ook al is het deze keer niet gelukt om je aan een nieuwe TV te helpen.

Weet dat we voor je klaarstaan zodra je op zoek bent naar nieuwe apparatuur, we denken graag met je mee en zorgen dat het de volgende keer wél helemaal goed komt.

Prima webshop

Prima webshop, goede prijs kwaliteit verhouding. Prima klantenservice

2026幎6月28日

At Charles からの回答

Wat fijn om te lezen, Delawi!

Fijn dat je tevreden bent over onze webshop en dat de prijs kwaliteit verhouding goed bij je is uitgevallen.

Ook leuk om te horen dat onze klantenservice een goede indruk heeft achtergelaten, daar doen we het voor.

Bedankt voor je 5 sterren en het vertrouwen in At Charles. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn.

5぀星のうち5の評䟡

Fijne koelkast heel snel geleverd!

In de avond koelkast besteld en volgende dag al geleverd. Scherpe prijs. Top.

2026幎6月24日

Hoi Rene,

Wat leuk om te lezen! 's Avonds besteld en de volgende dag al je koelkast in huis, dat is precies wat we willen bieden. Fijn ook dat de prijs je kon bekoren.

Bedankt voor je review, we wensen je veel plezier met je nieuwe koelkast!

Snel verzonden met een goede prijs

Snel verzonden met een goede prijs

2026幎5月28日

Hoi Hassan,

Fijn om te lezen dat je blij bent met zowel de snelle verzending als de prijs! Dat is precies waar we elke dag ons best voor doen.

Geniet er nog lang van! En mocht je ooit iets nodig hebben, we staan altijd voor je klaar.

5぀星のうち5の評䟡

Brand new TV delivered in one day

Brand new TV delivered in one day. Tracking app worked fine and the driver called before arrival. 5 stars.

2026幎6月15日

Hoi Gregory,

What a great experience to read about! Next-day delivery on a brand new TV, a working tracking app and a driver who called ahead that's exactly how we want it to go.

Enjoy your new TV to the fullest! If you ever need anything, we're always here for you.

Kind regards,

The At Charles Team

Service is top

Helaas kwam mijn tv kapot binnen, super opgelost en snel een nieuwe geleverd. Echt top👍

2026幎5月27日

Hoi Niels,

Wat vervelend dat je tv beschadigd aankwam, maar we zijn blij dat we dit snel voor je hebben kunnen oplossen! Dat is precies hoe het hoort.

Geniet van je nieuwe tv, en mocht er ooit iets zijn, dan weet je ons te vinden.

5぀星のうち5の評䟡

Product voldoet aan de verwachtingen

Product voldoet aan de verwachtingen tegen een ongelooflijk scherpe prijs!

2026幎5月28日

Hoi Rievers,

Wat fijn om te horen dat het product precies doet wat je ervan verwachtte, en dan ook nog eens voor zo'n scherpe prijs! Daar doen we het voor.

Mocht je in de toekomst nog ergens mee geholpen kunnen worden, dan staan we altijd voor je klaar.

Goede, persoonlijke communicatie

Fijne communicatie. Ik werd goed en persoonlijk te woord gestaan via de chat ipv door een robot/AI, die je 9 van 10 keer niet begrijpt. Na wat heen en weer vragen gesteld te hebben, de tv besteld die ik op het oog had. Deze werd de volgende morgen al netjes afgeleverd en gelijk de oude tv meegenomen.
Al met al een goede, fijne service en een scherpgeprijsde tv.

2026幎5月20日

Beste D. Sihasale,

Wat een fijne recensie om te lezen, hier worden we echt blij van!

Het is precies zoals jij het omschrijft: persoonlijk contact maakt het verschil. We geloven er sterk in dat een goed gesprek, waarbij iemand echt naar je luistert en meedenkt, veel meer waard is dan een geautomatiseerd antwoord. Fijn dat je dat ook zo hebt ervaren via de chat.

En dan ook nog de volgende ochtend geleverd én de oude tv gelijk meegenomen. Zo hoort het wat ons betreft te gaan!

Geniet volop van je nieuwe tv. Mocht je ooit nog ergens mee geholpen willen worden, je weet ons te vinden.

Superscherpe prijs

Superscherpe prijs, supersnelle bezorging, zelfs op zaterdag. Amazing.

2026幎5月1日

Beste Julian,

Wauw, zo kort en krachtig, we houden ervan!

Scherpe prijzen én bezorging op zaterdag, dat is precies waar we elke dag ons best voor doen. Fijn dat je dat zo hebt ervaren.

Geniet van je aankoop! En mocht je ooit nog iets nodig hebben, we zijn er voor je.

5぀星のうち5の評䟡

Echt top boven top ben echt blij goede

Echt top boven top ben echt blij goede service en echt snel

Beste Kock,

Top boven top, dat vinden wij jou ook als klant!

Blij om te horen dat de service en snelheid helemaal naar wens waren. Daar doen we het voor!

Geniet van je aankoop en mocht je ooit iets nodig hebben, we staan altijd voor je klaar.

MERCI

Voici un texte naturel et professionnel pour Trustpilot en néerlandais :

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met dit bedrijf voor de aankoop van een inbouw wijnkoelkast. Ze waren steeds beschikbaar om al mijn vragen te beantwoorden en deden dit telkens op een zeer duidelijke manier.

Ik wil hen bedanken voor hun geduld, professionaliteit en snelle reacties. Het geleverde product voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

Ik zal in de toekomst zeker opnieuw beroep doen op dit bedrijf. Hartelijk dank!

2026幎5月17日

Beste S. Jacub,

Wat een fijne review om te lezen, hartelijk dank hiervoor!

Het doet ons echt deugd te horen dat je je zo goed geholpen hebt gevoeld bij de aankoop van je inbouw wijnkoelkast. Vragen mogen altijd, dat is voor ons volkomen normaal, en we nemen graag de tijd om alles duidelijk toe te lichten.

We zijn blij dat het product volledig aan je verwachtingen voldoet en verheugen ons er al op je de volgende keer opnieuw van dienst te mogen zijn!

Veel plezier met je wijnkoelkast!

Vrijdagmiddag 15 mei tv besteld

Vrijdagmiddag 15 mei tv besteld. 16 mei 08.25 uiterst vriendelijk bezorgd door connected Logistics. Zeer tevreden met alles.

2026幎5月16日

Beste Plat,

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor deze mooie review!

Een televisie besteld op vrijdagmiddag en de volgende ochtend al vroeg keurig bezorgd, dat is precies hoe wij het graag zien. We zijn blij dat de bezorging zo soepel en vriendelijk verlopen is.

Geniet volop van je nieuwe tv! Mocht je ooit nog ergens mee geholpen willen worden, staan we altijd voor je klaar.

Veel kijkplezier!

Binnen 24 u geleverd,behulpzame

Binnen 24 u geleverd,behulpzame chauffeur, nette aflevering.

Beste G. Veldkamp,

Bedankt voor uw review en de 5 sterren!

Wat leuk om te lezen dat de levering binnen 24 uur is gelukt en dat de chauffeur een goede indruk heeft achtergelaten. Een nette en vriendelijke bezorging hoort er wat ons betreft gewoon bij, dus fijn dat u dit zo heeft ervaren.

Mocht u nog vragen hebben of kunnen we u ergens mee helpen, wij staan altijd voor u klaar.

Via At Charles prima geholpen

Ik heb via At Charles, mijn nieuwe LG C5 77Inch TV besteld, dit is omdat zij de goedkoopste waren. De type tv die ik heb besteld was een Benelux model, ik heb gekregen een buitelands model, na par keer bellen hebben ze alles netjes uitgelegd dat dit precies dezelfde TV,s zijn. Ook hebben ze mij verteld als ik niet tevreden zou zijn dat ik de tv netjes kon retourneren. Na het ophangen van mijn nieuwe tv werkte alles prima, er is geen verschil tussen Benelux of buitenlands model te zien of opgemerkt. Ze hebben ook netjes de factuur aangepast naar het model wat ik heb gehad. Al met al, de volgende tv koop ik weer via At Charles.

Beste D. Suton,

Wat een fijne review, heel erg bedankt dat u de moeite heeft genomen om dit met ons te delen!

We zijn blij dat alles uiteindelijk naar wens is verlopen en dat ons team u goed heeft kunnen helpen met uw vragen. Dat u zich goed geholpen heeft gevoeld en dat dit ook in de praktijk zo is gebleken, daar zijn we trots op.

Dat de factuur netjes in orde is gebracht en dat uw LG C5 77 inch precies doet wat hij moet doen, maakt het compleet. Precies zoals het hoort!

Heeft u in de toekomst nog vragen of kunnen we u ergens mee helpen, dan staan we altijd voor u klaar.

Veel plezier met uw nieuwe televisie, en hopelijk tot de volgende keer!

5぀星のうち2の評䟡

Samsung UE43U7000F dit is wat ik heb

Samsung UE43U7000F dit is wat ik heb besteld en Samsung UE43U7022F is wat is geleverd en de AB is ook niet volgens bestelling

Beste Sandro,

Bedankt voor uw review. Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet helemaal naar wens is geweest, dat is nooit de bedoeling.

Wij staan klaar om samen met u naar een passende oplossing te kijken en hebben ook al geprobeerd om u te bereiken. Mocht u even de tijd hebben, neem dan gerust contact met ons op zodat we uw situatie goed kunnen bekijken en u verder kunnen helpen.

Wij hopen u snel te spreken en u een goed gevoel te geven over uw aankoop bij At Charles.

Eenvoudig bestellen

Eenvoudig bestellen. Snel geleverd en zeer scherpe prijs. Top

2026幎5月5日

Beste K. van Baarle,

Bedankt voor uw review en de 5 sterren, leuk om te lezen!

Fijn dat de bestelling vlot is verlopen en dat de prijs naar wens was. Scherpe prijzen en een soepel bestelproces, daar staan wij voor en het is altijd fijn om te horen dat klanten dit zo ervaren.

Mocht u ooit nog vragen hebben of ergens mee geholpen willen worden, wij staan altijd voor u klaar.

Service bezorgen bestellen

Service bezorgen bestellen

2026幎5月4日

Beste Bert,

Bedankt voor uw review en de 5 sterren, dat waarderen we enorm!

Fijn om te horen dat de service, bezorging en het bestelproces allemaal naar wens zijn verlopen. Wij doen ons best om dit voor iedere klant zo prettig en soepel mogelijk te maken, dus het is altijd fijn om te horen dat dit ook zo wordt ervaren.

Mocht u nog vragen hebben of ergens mee geholpen willen worden, dan staan we altijd voor u klaar.

Samsung 75" tv gekocht

Samsung 75" tv gekocht. Zou de volgende werkdag moeten worden bezorgd. Maar er ging wat mis in de magazijn. Werd netjes gebeld en op de hoogte gesteld dat de product de volgende werkdag zou binnen komen.

Klantenservice was attent en netjes. Product kwam onbeschadigd en compleet binnen. Bezorgdienst was ook vriendelijk. Mijn zwangere vrouw was thuis dus hadden ze de pakket net wat verder gebracht dan bij de drempel.

In het kort, top service

Beste Genthle,

Wat fijn om te lezen, bedankt voor uw mooie review. Ook wanneer er iets niet helemaal volgens planning loopt, doen wij ons best om snel te schakelen en u goed op de hoogte te houden. Mooi dat u onze service zo positief heeft ervaren. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe televisie.

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering, alles in orde

Beste Thomas,

Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat de levering snel is verlopen en dat alles naar wens was. Wij streven ernaar om bestellingen netjes en vlot af te handelen, dus fijn dat u dit zo heeft ervaren. Veel plezier met uw aankoop.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。