レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Goede service, je werd op de hoogte gehouden van de voortgang van de bezorging en kon ook even uitstellen, top! Goede kwaliteit supplementen en prijs ook oke!

5つ星のうち4の評価

Met de supplementen van Atida Pure heb ik met een paar klikken mijn maandelijkse voorraad aan vitamine en supplementen in huis. Het werkt makkelijk en snel en is volledig afgestemd op mijn persoonlijk... もっと見る

企業情報

1. フィットネスと栄養のサービス
  2. フィットネス センター
  3. 健康・美容製品店
  4. 医療コンサルタント
  5. 栄養士
  6. セルフ サービス式ヘルス ステーション

当該企業による記述

Een gezonde en gevarieerde voeding is belangrijk om gezond oud te worden. Supplementen kunnen daarbij een goede aanvulling op je voeding zijn. Met onze online test op atidapure.com kan je binnen enkele minuten zien waar jouw lichaam het meeste behoefte aan heeft. Elk product dat we aanraden is zorgvuldig uitgekozen zodat het bij je levensstijl en gezondheidsdoelen past. Daarnaast is het van de hoogste kwaliteit, gemaakt in Duitsland, zonder vul, kleur of smaakstoffen, En alles wat we doen wordt ondersteund door wetenschappelijk onderzoek en ons team van voedingsdeskundigen. We verpakken je supplementen in handige dagelijkse zakjes en bezorgen ze elke maand bij je thuis. Ons flexibele abonnement kan je elk moment pauzeren, wijzigen of opzeggen.

連絡先

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Goede service en kwaliteit

2023年3月1日

Atida Pure からの回答

Dankje wel voor de mooie review Harriet!

Toller Kundenservice & Produkt

Sehr netter und individueller Kundenservice. Lieferung hat immer problemlos geklappt, Kommunikation top.
Sehr schade, dass sie schliessen.

2023年2月23日

Atida Pure からの回答

Thank you for the kind review Jennifer!

Ik vond het geweldig

Ik vond het geweldig. Ik had eindelijk pillen gevonden die ook echt wat deden. Voelde me veel beter. Veel meer energie. Het werd ook altijd op tijd bezorgd. En je kon het makkelijk pauseren. Ik vind het daarom ook heel jammer dat jullie ermee stoppen. En onwijs lief dat jullie extra hebben gestuurd. Onwijs bedankt.

Atida Pure からの回答

Hi Marjolein, Dankje voor je bericht en fijn te weten dat je zo tevreden met ons product bent. Graag gedaan zoals altijd!

Kwalitatief goede supplementen

Kwalitatief goede supplementen, prettige website om je abonnement aan te passen, altijd keurig op tijd geleverd.

Atida Pure からの回答

Hoi Rita! Fijn dat je zo tevreden met ons product bent en bedankt voor de fijne review :-)

Heel blij met Atida

Heel blij met Atida! Supplementen van een goede kwaliteit en verpakt per dag (was een van de eerste die dit zo kon leveren!)

Atida Pure からの回答

Bedankt voor je mooie review !

Super Produkte

Super Produkte ! Nehme sie schon sehr lange u gehört auf jeden Fall zur täglichen Routine ! Preisleistung top! Und mega auf jeden einzelnen abgestimmt !

2023年2月15日

Atida Pure からの回答

Thank you very much Sarah for your review! Glad you are a happy customer

5つ星のうち5の評価

Der Kundenservice ist sehr gut und die…

Der Kundenservice ist sehr gut und die Pakete kommen wirklich schnell an. Die Menge in den Kapseln ist ausreichend, sodass man den täglich bedarf damit gut decken kann.
Kann ich nur empfehlen.

2023年2月1日

Atida Pure からの回答

Vielen lieben Dank Olivia! Genießen Sie die Nahrungsergänzungsmittel - und wenn wir irgendetwas für Sie tun können, zögern Sie bitte nicht, uns zu kontaktieren.

5つ星のうち5の評価

leveringen prima volgens afspraak en…

leveringen prima volgens afspraak en e.v. wijzigingen worden correct uitgevoerd. Verder ben ik 76 jaar en afgelopen twee jaar geen griep of corona gehad. zal zeker te maken hebben met de immuniteit welke ik met extra ondersteuning van Atida Pure dagelijks in neem .

2022年12月2日

Atida Pure からの回答

Hallo Gijs, wat fijn dat je zo tevreden bent met ons product! Hartelijk dank voor deze fijne review :-)

5つ星のうち5の評価

Fijne vitamines die -na lange…

Fijne vitamines die -na lange zoektocht- helemaal passen en goede service

2022年11月19日

Atida Pure からの回答

Bedankt voor je mooie review! Wij willen altijd ons beste doen onze klanten zo goed mogelijk te helpen en adviseren.

Kwaliteit en service voorop

Op basis van de vragenlijst m'n supplementen gekregen, zeer tevreden mee omdat het gemakkelijk verpakt is voor een dagelijks gebruik. Uitstelmogelijkheid ook zeer flexibel, goede service en kwalitieit.

2022年10月10日

Atida Pure からの回答

Hoi Yusuf! Super fijn om te horen dat je zo tevreden bent met ons product en de service :-) Bedankt voor je mooie review!

Perfect

Top tot in de puntjes!

2022年7月16日

Atida Pure からの回答

Hoi Endang! Fijn dat je zo tevreden met ons product bent en bedankt voor de fijne review :-)

Service tot nu toe goed.

Service tot nu toe goed.
Gebruik de vitamine pas 2 weken, daar kan ik helaas nog niks over zeggen

2022年6月24日

Atida Pure からの回答

Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service Jenny! Veel plezier met je supplementen!

Mooie verpakking

Mooie verpakking, handig voor elke dag.
Ook dat de nieuwe eraan komt met uitstel mogelijkheid.

Wil wel graag ander bezorg adres.
Bv zo'n post.nl kluisje met code.....
Anders lastig op te halen bij post afleveradres

2022年5月2日

Atida Pure からの回答

Fijn dat je zo tevreden bent! Bedankt voor de feedback, we nemen het mee :-)

5つ星のうち3の評価

Goed product .

Goed product .. jammer dat er. Jet meer als 8 besteld kunnen worden (wacht nog op mail terug)

2022年4月7日

Atida Pure からの回答

Hoi Leslie! Wat fijn dat je tevreden bent met het product. We hebben je mail beantwoord toen we hem hebben ontvangen, wat vervelend dat je hem niet hebt gekregen! We sturen hem nog maals naar je op :slightly_smiling_face:

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。