Goede service, je werd op de hoogte gehouden van de voortgang van de bezorging en kon ook even uitstellen, top! Goede kwaliteit supplementen en prijs ook oke!
企業が回答しました
Met de supplementen van Atida Pure heb ik met een paar klikken mijn maandelijkse voorraad aan vitamine en supplementen in huis. Het werkt makkelijk en snel en is volledig afgestemd op mijn persoonlijk... もっと見る
Een gezonde en gevarieerde voeding is belangrijk om gezond oud te worden. Supplementen kunnen daarbij een goede aanvulling op je voeding zijn. Met onze online test op atidapure.com kan je binnen enkele minuten zien waar jouw lichaam het meeste behoefte aan heeft. Elk product dat we aanraden is zorgvuldig uitgekozen zodat het bij je levensstijl en gezondheidsdoelen past. Daarnaast is het van de hoogste kwaliteit, gemaakt in Duitsland, zonder vul, kleur of smaakstoffen, En alles wat we doen wordt ondersteund door wetenschappelijk onderzoek en ons team van voedingsdeskundigen. We verpakken je supplementen in handige dagelijkse zakjes en bezorgen ze elke maand bij je thuis. Ons flexibele abonnement kan je elk moment pauzeren, wijzigen of opzeggen.
Barbara Strozzilaan 101, 1083 HN, Amsterdam, オランダ

Atida Pure からの回答
Super goede supplementen netjes verpakt en elke maand optijd een nieuwe levering.

Atida Pure からの回答
Sehr netter und individueller Kundenservice. Lieferung hat immer problemlos geklappt, Kommunikation top.
Sehr schade, dass sie schliessen.

Atida Pure からの回答
Ik vond het geweldig. Ik had eindelijk pillen gevonden die ook echt wat deden. Voelde me veel beter. Veel meer energie. Het werd ook altijd op tijd bezorgd. En je kon het makkelijk pauseren. Ik vind het daarom ook heel jammer dat jullie ermee stoppen. En onwijs lief dat jullie extra hebben gestuurd. Onwijs bedankt.

Atida Pure からの回答
Kwalitatief goede supplementen, prettige website om je abonnement aan te passen, altijd keurig op tijd geleverd.

Atida Pure からの回答
Heel blij met Atida! Supplementen van een goede kwaliteit en verpakt per dag (was een van de eerste die dit zo kon leveren!)

Atida Pure からの回答
Super Produkte ! Nehme sie schon sehr lange u gehört auf jeden Fall zur täglichen Routine ! Preisleistung top! Und mega auf jeden einzelnen abgestimmt !

Atida Pure からの回答
Der Kundenservice ist sehr gut und die Pakete kommen wirklich schnell an. Die Menge in den Kapseln ist ausreichend, sodass man den täglich bedarf damit gut decken kann.
Kann ich nur empfehlen.

Atida Pure からの回答
leveringen prima volgens afspraak en e.v. wijzigingen worden correct uitgevoerd. Verder ben ik 76 jaar en afgelopen twee jaar geen griep of corona gehad. zal zeker te maken hebben met de immuniteit welke ik met extra ondersteuning van Atida Pure dagelijks in neem .

Atida Pure からの回答
Fijne vitamines die -na lange zoektocht- helemaal passen en goede service

Atida Pure からの回答
Op basis van de vragenlijst m'n supplementen gekregen, zeer tevreden mee omdat het gemakkelijk verpakt is voor een dagelijks gebruik. Uitstelmogelijkheid ook zeer flexibel, goede service en kwalitieit.

Atida Pure からの回答
Suplementos de alta calidad y atención al cliente muy buena

Atida Pure からの回答
Service tot nu toe goed.
Gebruik de vitamine pas 2 weken, daar kan ik helaas nog niks over zeggen

Atida Pure からの回答
Mooie verpakking, handig voor elke dag.
Ook dat de nieuwe eraan komt met uitstel mogelijkheid.
Wil wel graag ander bezorg adres.
Bv zo'n post.nl kluisje met code.....
Anders lastig op te halen bij post afleveradres

Atida Pure からの回答
Goed product .. jammer dat er. Jet meer als 8 besteld kunnen worden (wacht nog op mail terug)

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。