レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Atlas Finance egy megbízható platform, amely minden igényt kielégít. A díjak alacsonyak, a kereskedési eszközök széles választéka lenyűgöző, és a pénzÃŒgyi tranzakciók rendkívÃŒl gyorsak. Ez az egyik le... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

This platform is a scam. They don't have any regulation's approvals, using fake name and address. People don't try them - you won't get your money back.

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

depozyt uratowany

zaczelo sie calkiem zwyczajnie reklama w necie o duzych zyskach wyskoczyla mi miedzy artykulami kliknalem bo wygladalo dosc wiarygodnie i po chwili telefon od doradcy mowil pewnie troche wschodni akcent ale luz wszystko brzmialo sensownie wiec wplacilem cos do atlas finace na poczatku nawet bylo ok na koncie cos tam roslo wiec myslalem ze to serio dziala ale po czasie zaczely sie naciski na kolejne wplaty jak odmowilem to kontakt sie pogorszyl odpowiedzi raz byly raz nie bylo zadnych i wtedy dopiero zaczal sie stres bo czulem ze cos jest nie tak myslalem ze kasa przepadla na dobre na szczescie trafilem na ludzi ktorzy znaja takie tematy od podszewki maja doswiadczenie i widac ze pomagali juz wielu osobom bylo troche papierow jedna oplata i czekanie ale sprawa ruszyla i finalnie poczulem ulge bo nie zostalem z tym sam teraz wiem ze nawet jak sytuacja wyglada beznadziejnie to jeszcze nie wszystko stracone i dobrze ze sa prawnicy ktorzy potrafia to ogarnac i wyciagnac czlowieka z takiego bagna pan aleksander pokazal pelen profezjonalizm i udalo sie odzyskac depozyt 24500 /78/3/29/9/7/3/4

2026幎2月3日

Such a Hassle.

Such a Hassle.I invested $36000 in this website and all the money vanished. i spent weeks sending them emails but got no replies. until i took the case to O.AKMONT GUARD

2025幎2月11日

Moje doświadczenie z Atlas Finance

Moje doświadczenie z Atlas Finance okazało się niestety bardzo negatywne. Platforma obiecywała wysokie zyski z inwestycji profesjonalną obsługę i pełną transparentność. W rzeczywistości była to starannie przygotowana pułapka – po wpłacie pieniędzy kontakt się urwał a jakiekolwiek próby wypłaty środków były blokowane pod pretekstem dodatkowych opłat i „weryfikacji”. W tej sytuacji zwróciłam się po pomoc do pani Julii z kancelarii Nexus Group 53 .3]][72.5[][]88.8. Od samego początku działał skutecznie – pomogła mi zgromadzić wszystkie niezbędne dowody przygotować formalne zgłoszenie do odpowidenich instytucji oraz przeprowadzić działania zmierzające do odzyskania pieniędzy. Dzięki jej wiedzy i zaangaÅŒowaniu odzyskałam środki które juÅŒ uwaÅŒałam za stracone. Jeśli ktoś ma podobny problem z Atlas Finance – nie warto się poddawać. Warto działać szybko i szukać wsparcia u specjalistów.

2025幎10月1日
5぀星のうち2の評䟡

You’re promised a seamless and

You’re promised a seamless and profitable experience which looks so at the beginning, then the little issues you overlook become major complaints which they keep deflecting with nothing to show. But for OAkmontg’uard, They would have successfully pulled the wool over our eyes and got away with it, glad they’ve been successfully dealt with. Steer clear.

2025幎5月20日
5぀星のうち3の評䟡

UNPLEASANT EXPERIENCE....

UNPLEASANT EXPERIENCE....
Feel like déjà vu reading the comments about this company because I have been down the road. When I needed cash earlier this year for my son'r surgery, I tried taking some money out form here, but it didn't end well, endless excuses , ghosted emails, and zero help. I swore never again.
Within few hours of making a request from -grand scale,the delivered. They came through when it mattered, and my portfolio's still growing strong. thanks to them, my son is healthy and kicking.

2025幎4月5日

ARNAQUE Attention

Atlas-Finance.org une arnaque, une bande organisé avec plusieurs agents qui s'en charge de vous et vous appel afin de vous faire croire que c'est une plateforme de Trade certifier avec une licence, rien de tout ca, il est impossible de retirer votre argent, il vous demande un pourcentage de la somme que vous voulez retirer avant de vous transférer l'argent. mon conseiller Ahmed Ibrahimi un vrais menteur et un pro de l'arnaque, aucune dignité Attention

2025幎1月21日

МПшеММОкО

Уверяю вас, чтП кПЌпаМОя atlas-finance.org а также Ох платфПрЌа atlas-finance.info этП группа хлаЎМПкрПвМых О расчетлОвых ЌПшеММОкПв. В течеМОО Ќесяца убеЎОлО ОМвестОрПвать среЎства в результате ПставОлО без МакПплеММых сбережеМОй. ОчеМь хПрПшП Ограют свПю рПль- убеЎОтельМП О прПфессОПМальМП. На любПй вПпрПс есть Птвет, ОбП лПжь Ме ОЌеет граМОц. В ЌПеЌ случае, ПМО убежЎалО ЌеМя, чтП регулОруются fca.org.uk, МП связавшОсь с FCA Ќы пПлучОлО Птвет, чтП в Ох реестре такПй кПЌпаМОО Ме чОслОтся. ЛОцеМзОя Ма сайте кПЌпаМОО украЎеМа у ПЎМПОЌеММПй кПЌпаМОО
Atlas Trade Finance Limited. СЌПтрОте вМОЌательМП О Ме веЎОтесь Ма Ох убеЎОтельМПсть, еще раз МапПЌОМаю, чтП ПМО ПчеМь красОвП прОпПЎМПсят всю ОМфПрЌацОю, сервОс Ма высПте О ПчеМь старательМП с ваЌО рабПтают, усыпляя вашу бЎОтельМПсть. КПЌпаМОя также ЌаМОпулОрует кПтОрПвкаЌО О крОптПвалютМыЌО кПшелькаЌО. ПеревПЎы Ўелаются через фОзОческОх лОц. ВывестО О завестО ЎеМьгО Ма свПй тПргПвый счет МевПзЌПжМП. НеМавязчОвые прПсьбы включОть ЎеЌПМстрацОю экраМа. ПрО всеЌ прО этПЌ ПчеМь вежлОвы, ЎПбры О ПбхПЎОтельМы.
Не веЎОтесь Ма пПлПжОтельМые Птзывы, ПМО прПплачеМы, лОбП пОшутся саЌПстПятельМП.

2024幎8月8日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス