Meget kompetent og tryg behandling. Vi har gÃ¥et i forlÞb hos ATLAS i nu 5 mÃ¥neder og mÃ¥ sige at vi har fÞlt os sÃ¥ godt taget imod og forstÃ¥et. BÃ¥de i udredningsfasen og i behandlingsfasen. Vi kan kun... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mit forlÞb hos ATLAS har vÊret over al forventning. Jeg kunne ikke forestille mig at blive taget bedre imod, end jeg gjorde her. Man bliver taget enormt seriÞst, og intet âproblemâ er for smÃ¥t, for du... ãã£ãšèŠã
Grundet flere angstanfald og dermed mistanke om en personlighedsforstyrrelse, blev jeg henvist til Atlas. Her blev jeg mÞdt af vanvittige kompetente mennesker der fra fÞrste mÞde fik mig til at fÞle... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi er en nystartet klinik centralt beliggende pÃ¥ Ãsterbro - med dygtige, erfarne speciallÊger, sygeplejersker og psykologer samt hjÊlpsomme administrative medarbejdere. Vi er engagerede i vores patienter, hÞj faglighed og godt samarbejde. Vores mission er at gÞre en betydningsfuld forskel for dem, der har brug for vores hjÊlp. Vi udreder og behandler primÊrt bÞrn, unge og voksne indenfor diagnosegrupperne ADHD, autisme, angst, depression, belastningsreaktioner og OCD. Hos os kan du regne med hÞj faglighed og klare ambitioner om skabe en hÞj tilfredshed og bedring hos vores patienter.
ãã³ããŒã¯
- atlasklinik.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
Meget kompetent og tryg behandling.
Meget kompetent og tryg behandling.
Vi har gået i forlÞb hos ATLAS i nu 5 måneder og må sige at vi har fÞlt os så godt taget imod og forstået. Både i udredningsfasen og i behandlingsfasen. Vi kan kun anbefale ATLAS
Vi blev henvist gennem privatforsikringâŠ
Vi blev henvist gennem privatforsikring til Atlas og vores forlÞb med vores datter kunne ikke have gået bedre. Vi fÞlte vi blev holdt i hånden gennem hele forlÞbet og vores datter fÞlte sig virkelig tryg med personalet.
Netop afsluttet et yderstâŠ
Netop afsluttet et yderst tilfredsstillende forlÞb hos Atlas psykiatrisk klinik med min datter.
Tryg, grundig og professionel udredning
Begge mine bÞrn er blevet udredt hos Atlas Psykiatrisk Klinik, og jeg er yderst tilfreds. Vi blev mÞdt med ro, respekt og hÞj faglighed. ForlÞbet var grundigt, kommunikationen klar, og vi fik konkrete, brugbare anbefalinger til hverdagen og skolen. Kan varmt anbefales.
Professionel og medfÞlende udredning.
En udredning er aldrig en rar oplevelse, og netop derfor er måden man bliver mÞdt af personale på så afgÞrende for, at man trods alt får en nem proces gennem forlÞbet.
Her excellerer ATLAS virkelig. Jeg har fået en super kyndig, professionel og yderst behagelig behandling igennem hele forlÞbet som har stået på i over et år.
Information om aftaler, imÞdekommenhed og forståelse er virkelig i hÞjsÊdet og jeg er blever mÞdt med forståelse og venlighed af alle jeg har haft kontakt med hos ATLAS.

VÊlg et andet sted
FejlbedÞmmelse af situation og generelt Dårlig kommunikation

Kan IKKE anbefale ATLAS
Kan IKKE anbefale ATLAS. Bliver talt overhovedet på en og der tages beslutninger uden at indtage forÊldre.

Har ventet i 4 uger pÃ¥ at fÃ¥ enâŠ
Har ventet i 4 uger på at få en ADHD-vurdering, som deres lÊge anbefalede. Har ringet 5-6 gange. Ingen ringer tilbage. Har aldrig vÊret så uprofessionelt behandlet af en klinik.

Fin virksomhed
Rigtigt fin klinik og kompetente mennesker. DesvÊrre hjÊlper de kun folk der har forsikringer til at betale for sig.
En ting jeg dog ikke bryder mig så meget om, er at at alt på klinikken er designer mÞbler. Der er brugt MANGE penge må indretning her på adressen på Þsterbro, og pengene hertil kommer fra folk der har brug for hjÊlp og medicin - det syntes jeg personligt ikke er en fed forretningsstrategi.
Henvist via PFA helbredssikring modtogâŠ
Henvist via PFA helbredssikring modtog vi konsultationer til vores barn. Massevis af spÞrgeskemaer til barnet via e-Boks og lyn hurtig udredning. Flinke kontaktbare ansatte. Vi afsluttede forlÞbet grundet barnets velbefindende samt Þnske om at vÊre foruden medicin/bivirkninger. Der var fokus på hyppige (betalings) samtaler hvilket pressede vores barn.vores barn bliver syg og vi aflyser dagen om fredagen vi havde en tid mandag også får vi en regning fra dem på 1050 kr.
Derfor den ene stjerne.

Kan varmt anbefales!
Kan kun varmt anbefale Atlas psykiatrisk klinik!
Vi har vÊret igennem et super forlÞb, med sÞde, kompetente og dygtige ansatte og er virkelig blevet mÞdt i vores situation. Mit barn har det bedre i dag, end nogensinde fÞr.

ATLAS Psykiatrisk Klinik ããã®åç
Dårlig tilbagemelding og rodet forlÞb
Vi har oplevet et noget rodet forlÞb. Til en start var oplevelsen god. Men da vi skulle have tilbagemelding på undersÞgelserne var lÊgen blevet syg og vi takkede derfor ja til en stedfortrÊder da vi ellers skulle vente mindst en måned fÞr vi kunne få besked om diagnoserne. På tilbagemeldingen kunne vi ikke genkende den ene diagnose vores barn fik og stedfortrÊderen kunne ikke uddybe hvorfor han havde fået den. Men sagde at hun ville notere det til lÊgen. Vi hÞrte ingenting.
På vores nÊste mÞde stillede vi derfor spÞrgsmål til diagnosen og da det heller ikke her var lÊgen der var med på mÞdet henvistes igen til lÊgen og den pågÊldende mÞdedeltager ville vende med lÊgen om vi kunne få en bedre tilbagemeldning. LÊgen kontaktede os aldrig for en uddybning af vores forespÞrgsel. Vi fik i stedet bare en afvisning i e-boks om at vi havde fået tilbagemelding.
Virkelig dårlig behandling af sine kunder.
Derudover begyndte forlÞbet også at blive rodet. På tilbagemeldingen havde de ifÞlge stedfortrÊderen modtaget spÞrgeskemaer fra skolen, men på det efterfÞlgende mÞde havde de pludselig ikke modtaget spÞrgeskemaerne. Selvom skolen fortalte at de havde udfyldt dem. Skolen udfyldte dem igen men vi har aldrig modtaget svar på hvad de viste.
Derudover så får man kun en besked om at det og det er dit barns diagnose. Ingen uddybning af hvorfor eller hvordan barnets diagnose kommer til udtryk. Eller hvordan man kan hjÊlpe barnet. Så find hellere et andet sted hvor du får noget med i hånden efter din udredning. Ved der er mange psykiatere der laver flere siders udredningspapir med uddybning af hvorfor diagnosen er stillet og hvordan den kommer til udtryk.
Og sig aldrig ja tak til at få en stedfortrÊder på et mÞde.

ATLAS Psykiatrisk Klinik ããã®åç
En skuffende afslutning på forlÞb med barn
Henvist via PFA helbredssikring modtog vi 8 konsultationer til vores barn. Massevis af spÞrgeskemaer til barnet via e-Boks og lyn hurtig udredning. Flinke kontaktbare ansatte. Herefter var det egenbetaling: kr 2500 for psykiater samtale med Jeppe Plesner og 1500 kr for medicinsamtale med sygeplejerske. Vi afsluttede forlÞbet grundet barnets velbefindende samt Þnske om at vÊre foruden medicin/bivirkninger. Der var fokus på hyppige (betalings) samtaler hvilket pressede vores barn.
3 mdr efter fik vi desvÊrre atter brug for akut medicinsk hjÊlp. Vores lÊge bad os om, at rÊkke ud til Atlas og få genåbnet sagen mhp hjÊlp til opfÞlgning/recept, idet Atlas havde udredt barnet og havde kendskab til sagen.
Dette afviste Atlas dags dato!? De henviste til, at vi âdesvÊrre var blevet afsluttet, og derfor ikke kunne vende tilbage. Vi skulle kontakte vores lÊge (der ikke mÃ¥ udskrive medicinen!)â.
Vi er således ladt komplet alene som forÊldre og patient - et lÊngere egenbetalings forlÞb til trods.
Derfor den ene stjerneâŠâŠdesvÊrre.

Et livsÊndrende forlÞb.....
Endelig en psykiater (TAHA) som kunne finde frem til den rigtige diagnose og således også den helt rigtige medicinske behandling som har vÊret fantastisk. Også en stor tak til Leandro Panizzon som opfandt methylphenidat for mange år siden.....

ATLAS Psykiatrisk Klinik ããã®åç
Best mental health professionals in Copenhagen
Taking the step to initiate a mental-health improvement journey can be daunting. And, even after making that decision, it is possible to get unlucky when trying to find the right professionals. In my case, after trying 2 different psychiatrists, I felt wary of doing it again. I decided to give it one last chance and chose ATLAS. It was one of the best decisions in my life, probably.
Right from the beginning they showed genuine respect and interest in my situation. They created a trust relationship were I felt like I could really open up. Even though I had some reports from other professionals, they started the process from scratch to draw their own conclusions.
Communication flowed naturally. They shared what they thought, what their hypotheses were, what the possible lines of action could be. They thoroughly explained everything to me, and then let me make my own decisions regarding treatment.

ATLAS Psykiatrisk Klinik ããã®åç
Kompetent behandling og hÞj faglighed iâŠ
Kompetent behandling og hÞj faglighed i kombination med omsorgsfulde behandlere. Vores forlÞb har vÊret en virkelig positiv rejse, hvor vi gennem hele forlÞbet har fÞlt os i meget trygge hÊnder.

Virkelig dygtige behandlere
Virkelig dygtige behandlere, som gÞr at man fÞler sig set og forstået. Kompetent og hurtig udredning. De formår samtidig at dÊmpe de bekymringer man kan have ved at sÞge hjÊlp.
Kompetent og omsorgsfuldt personale
Vi valgte at gå denne vej pga. lang ventetid i det offentlige, og har ikke fortrudt et sekund. Vi er fra fÞrste Þjeblik blevet mÞdt af yderst kompetent, lyttende og omsorgsfuldt personale, der har guidet os trygt igennem hele forlÞbet.
Perfekt forlÞb i Atlas
Perfekt forlÞb i Atlas - alle som een vi mÞdte var ekstremt sÞde, venlige og yderst kompetente. Dejligt korte svartider på mail - og mulighed for mÞder via TEAMS hjalp os meget i forlÞbet, da vi boede meget langt fra klinikken.
ForlÞb hos ATLAS - overgik alle forventninger :-)
Jeg har haft et virkelig godt forlÞb hos ATLAS ifm. min udredning! Jeg fÞlte mig tryg og hÞrt hele vejen igennem. Hos deres ekstremt kompetente ansatte er man i gode hÊnder lige fra man trÊder ind af dÞren. De tager sig tid til dig og ser mennesket frem for alt. Hos dem bliver man ikke bare placeret i en kasse eller presset ud i noget, man ikke har lyst til. Alt foregår i et tempo man er tilpas med og man bliver velinformeret om ALT.
Jeg kan kun anbefale at man kommer til dem, hvis man er henvist til psykiater.
Deres behandling af mig har bare vÊret 10/10:-)!!