At Styles レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Mijn aankoop is erg vlot aangekomen. Het was heel leuk verpakt, voorzien van een bedankje. Het kledingstuk kwam ook geheel overeen met de omschrijving en afbeeldingen in de webshop. Goede ervaring m... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ook mijn laatste bestellingen, een super mooie blouse met parels, een heerlijke knit met knopen en enorm lekker zittende jeans waren weer top! Ik kan iedereen aanraden bij At Styles te bestellen :-)

5぀星のうち5の評䟡

Echt de moeite waard een bezoekje te brengen aan haar winkel aan huis. Ik had via de webshop een jasje besteld en bij het ophalen werd ik verrast door haar collectie en de vriendelijke eerlijkheid w... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Mooie sieraden voor een leuke prijs. Snel verstuurd alleen miste het huisnr waardoor het iets langer duurde,anders ook zeker 5 sterren

䌁業情報

1. 婊人服店
  2. 衣料品店

圓該䌁業による蚘述

At Styles verkoopt de laatste trends op gebied van dameskleding, accessoires en sieraden. De leukste musthaves van het moment!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 23ä»¶

レビュヌを曞く

Vlotte levering, leuk verpakt

Het kledingstuk kwam ook geheel overeen met de omschrijving en afbeeldingen in de webshop. Goede ervaring met At Styles!

2026幎8月28日

At Styles からの回答

Hi Ingeborgh, wat leuk om te horen!! Dankjewel voor de review en hopelijk zien we je snel weer terug 💘

Super

Stefanie is super behulpzaam en neemt alle tijd voor je. Ze geeft haar eerlijke mening wat ik erg prettig vind.
De kleding is goede kwaliteit voor een leuke prijs.
Ik ga hier zeker terug. Fijn dat ze ook flexibel is in afspraken maken, waardoor avonden ook opties zijn.

2026幎7月2日

At Styles からの回答

Hey Matanja, dankjewel voor je lieve review!! Het was super leuk je te mogen ontvangen, hopelijk tot snel weer 🥰

Goed aangekomen

Goed aangekomen, lekker snel en tijdens Pasen met 3 paaseieren die ook lekker waren

2026幎3月30日

At Styles からの回答

Hi Yara, wat fijn om te horen dat ze lekker waren en dat je blij bent met je bestelling!! Veel plezier ermee x Stefanie

Super

Heel mooi ook snel bezorgt helemaal tevreden

2026幎3月27日

Hi Eva, dankjewel voor je leuke review en veel plezier ermee!! Liefs Stefanie

Leuke trendy kleding

Leuke trendy kleding, fijne hulp en ook eerlijke mening. Super fijn winkelen!

2026幎3月29日
自発的なレビュヌ

Dankjewel Kim voor je lieve review! Hopelijk zien we je snel weer 🥰

5぀星のうち5の評䟡

Opnieuw mega tevreden met mijn items!

2026幎2月25日

Wat een lieve review! Super fijn om te horen 💘

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering en mooi artikel

Snelle levering, fijn contact met verkoper, goed advies gekregen en mooi product (body) geleverd gekregen. Zo blij mee dat ik het artikel in nog 2 andere kleuren had besteld.

2026幎2月2日

At Styles からの回答

Hi Leandra, dankjewel voor je leuke review 🥰 Super fijn om te horen dat je tevreden bent! Liefs Stefanie

Super!

Mooie sieraden snelle levering!

2025幎11月17日

Hi Nikki, dankjewel voor je leuke review! Veel plezier ermee 🫶🏌
Liefs Stefanie

5぀星のうち5の評䟡

Mooie onderneming, leuke kleding!

Leuke kleding van goede kwaliteit en mooie prijs. Snelle levering. Goede service omruilen andere maat. Denkt met je mee. Reageert snel. Top. Blij met aankoop!

2025幎10月31日

At Styles からの回答

Hi Rianne, wat fijn om te horen dat je er blij mee bent! Hopelijk zien we je snel weer terug 💘 Liefs Stefanie

5぀星のうち4の評䟡

Goed

Goede kwaliteit

2025幎9月9日

At Styles からの回答

Dankjewel Noor voor de goede beoordeling en fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en snelle levering!
We streven ernaar om altijd de beste service te bieden, daarom horen we graag wat we in de toekomst nog kunnen verbeteren om een 5-sterren ervaring te geven 🫶🏌 Liefs Stefanie

Helemaal super!

Hele leuke kleding en sierraden! Snelle levering! Super blij mee

2025幎8月18日

At Styles からの回答

Hi Sanne, wat leuk om te horen dat je er blij mee bent!! Dankjewel voor je leuke review en heel veel plezier ermee 🩷
Liefs Stefanie

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス