Ringde de förra veckan på måndag då skulle de varit skickat fortfarande inget svar 2 veckor senare. Mitt konto går ej och nå så jag kan se order statusen. Mitt email är inte giltig står det. Riktigt... もっと見る
企業が回答しました
Beställde grejjer som kom efter så lång tid att jag inte längre behövde dom. Utnyttjade returrätten som enligt lag gäller. Efter flera meddelanden och månader av tystnad från ATVstore så har pengarna... もっと見る
Tipp topp service, alla delar kom inom en vecka i posten. Har flera delar som jag måste beställa. Man kan ringa på telefon å få svar nästan direkt. Och har fått väldig mycke hjälp med att få rätt del... もっと見る
企業が回答しました
Jag beställde en packnings sats till min atv och betalade,fick en bekräftelse att betalningen gått igenom men såg alldrig röken av några packningar. Skrev flera mejl och frågade,inga svar knäppt... もっと見る
企業が回答しました
Säljer reservdelar och tillbehör till ATV:er samt för reservdelar till Goes,CF,NF,Viarelli,lifan linhai TMS baotian atv moped skoter mc samt andra kina tillverkade maskiner.
Kungsvägen 55, 57361, SOMMEN, スウェーデン
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Beställ inget här ifrån! Tog mer en 3 månader att få min lilla del. Flertalet mejl och inget hände. Hitta en annan lösning innan jag fick delen. Så hitta ett annat ställe att beställa ifrån om du vill få saker i tid och inte känna dig lurad vilket vekar va stor risk att bli här!
Beställde varor som fanns i lager söndag kväll, måndag middag var de skickade från företaget och onsdag förmiddag hämtade jag dem hos mitt DHL-ombud. Snabbt, smidigt och effektivt.
Med denna erfarenhet handlar jag gärna där igen!
Varning..
Borde läst här innan jag beställde.
Dom snor dina pengar.Du får inga grejor.
Svarar inte på mejl eller telefon.
Dom blåste mig på 600kr.
Som tur va så betalade jag via Payson.Så jag fick tillbaka pengarna till slut.
Så se upp....
Beställde ett drev 4/12-20, i februari hade det fortfarande inte kommit, ringde då, och fick svar att det precis kommit hem.
Drevet har fortfarande inte levererats idag 1/5-21. Men pengarna har dom dragit redan förra året.
Nu är även telefonnummret borttaget från hemsidan, och ingen svarar på deras mejl.
Tyvärr betalt eländet.
Efter några finns det i Sverige men 27 mil enkel väg till utlämningsstället.
DHL kan inte ändra utlämningsställe o ATVstore kan inte få DHL att ändra.
Varning för extrema leveranstider och oseriöst företag! Hade jag kunnat hade jag tilldelat -5 i betyg! Beställde saker som fanns i lager till min fyrhjuling den 6e oktober -20 och fick leverans idag 16/3-21!!! 5,5 månader senare!! Trots mängder av mail, samtal och sms under denna period fick jag väldigt sporadiskt kontakt med säljare/butik, varje gång med olika ursäkter och bortförklaringar! Tar inget ansvar och skyller på andra! Inte förens jag nämnde "polisanmälan för bedrägeri" började det hända något, det var i början av januari! Väldigt svåra att få tag på! Jag uppmanar ingen att handla här, vad ni än gör så betala inget i förskott!!
VARNING FÖR DETTA FÖRETAG. DOM SNOR DINA PENGAR OCH SKICKAR INGENTING. RENA TJUVARNA. SVARAR INTE PÅ CA 20 MEJL HELLER, 3 VECKOR HAR GÅTT SEN JAG GJORDE ORDER, HAR INTE SETT RÖKEN AV PRODUKTEN ELLER PENGARNA. RIKTIGA SKOJJARE SOM INTE VET HUR MAN DRIVER FÖRETAG
2020 07-16
Beställde jag en baklykta till min motorcykel Jag har inte fått den ännu jag har skrivit till dem Jag har ringt till dem mycket dåligt att de ska ta så här lång tid fruktansvärt
Nu har jag jag krävt pengarna tillbaka vi får se hur det går..
Mvh.Sergio Mancini
JAG HAR FÅTT PENGAR TILLBAKA
Jag var dum nog att betala med kort utan att ha kollat här först.
Har väntat två månader på delarna men inget har dykt upp, fick inte ens ett bekräftelsemail efter betalning.
Dom svarar inte på mina mail angående återbetalning.
Jag ska driva detta så långt som möjligt, inga stora pengar men såhär beter man sig inte.
Får bli en polisanmälan angående bedrägeri till att börja med.
Myckket mystiskt företag!
Första beställningen kom skapligt fort men va högersida ist för vänster som va beställt.
Då börjar strulet! Får tag på dom o det ska gå i morgon... varenda gång man får tag på dom. Tappat räkningen nu men massor med kontakt försök o pratat med dom flera gånger o det händer inget o dom ringer inte upp när dom säger det. O svarar kategoriskt inte på mail. Så jäkla tröttsamma!!
Tog 7 veckor att få en oljeplugg som fanns i lager. Fick Mail med information om att försändelsen var skickad med DHL, paketet kom i frankerat kuvert med posten.
Svarade inte på Mail eller telefon. Handlar aldrig där igen.
Sämsta skiten någonsin.
Beställde en liten avgaspackning för 29kr.
Fick pröjsa frakt 79kr.
Okej tänker man då går det väl kvickt och spårbart..
Efter en vecka utan hört något ringer jag och frågar vad som händer. Får till svar att han har massa kuvert i en hög på bordet som ska skickas idag. Kul alltså frimärke för 10kr..
Ytterligare en vecka imorgon och ingen del.. pinsamt o kunna kalla detta för ett företag. Stäng igen skiten
Man kan inte kalla detta företag för företag.
Jag tycker synd om de människor som jobbar där och får ta skiten.
Beställde grejer som ska finnas i lager men efter 2 månader så känns det rätt fucked.
Har mejlat och mejlat men inga svar.
Blir att kontakta rättsliga myndigheter.
Jag har bara positivt att säga om företaget lätt att få kontakt och snabb leverans
Barbro
VARNING!!!!
Gör inga affärer med Atv Store då de ej skickar betalda varor samt svarar inte på mail, telefon. bakom detta företag ligger Höganloft Invest AB 559005-3731 som har Kronofogden ansökningar. AtvStore/Högansloft Invest 559005-3731.Jag beställde ett antal varar 2020-07-20 och fick aldrig min varor och inget svar trots en massa mail till dem på olika mailadresser. Jag kontaktade Payson 2020-10-02 och gjorde en anmälan till dem och meddelade alla mina mail till AtvStore samt till ägaren, samt meddelande om hur företagets ekonomi och anmärkningar ser ut hos Kronofogden mm. Efter kontroll av Payson så gjorde de återbetalning direkt.
OBS GÖR INGA AFFÄRER MED ATVSTORE
Ingen vara, ingen kommunikation. Svarar inte på telefon eller mail. Undvik!
Mailade och mailade men ingen respons. Fick svar efter ca 1månad att varorna va skickade. Men inget spårnings nr. Ville häva köpet,men ingen respons alls! Efter mer än 2 månader dyker varorna bara upp utan avisering mm. Skriver på sin sida att de besvarar Mail inom 48h😂. Jag säger bara passa er!
REN OCH SKÄR BLUFF BETALAR MEN INGA DELAR,HOPPAS NÅGON ORKAR POLISANMÄLA FÖRETAGET !!!!!!!!
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。