Audi - Aalborg レビュー 722

4.6

Ny Kærvej 47, 9000 Aalborg, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Sikke en god oplevelse at hente sin nye bil hos Audi Aalborg. Alt var som lovet med leveringstidspunktet og andre aftaler. Det var en yderst kompetent, tålmodig, vidende, venlig sælger, som var der... もっと見る

5つ星のうち5の評価

En fantastisk oplevelse at få bestilt og udleveret vores nye Q6 hos jeres sælger Anders. Vi blev under hele forløbet tager godt i mod og hele tiden fik vi de nødvendige oplysninger uden at sprøge eft... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super betjening, aftalen blev overholdt. Tidsrammen blev efterlevet. Dejligt med en lånebil. Aftalen med Audi gik som en drøm

5つ星のうち4の評価

Jeg har været på jeres værksted, til en opdatering af softwaren og installation af MitAudi. Jeg blev modtaget af den samme servicerådgiver ved indlevering og afhentning af bilen. Jeg blev tilbudt støv... もっと見る

企業情報

1. 自動車修理店
  2. 自動車部品店
  3. カー アクセサリー店
  4. カーディーラー
  5. カー リース業

当該企業による記述

Audi Danmark er del af Semler Gruppen. Semler Gruppen er Danmarks største koncern i bilbranchen med mere end 100 års erfaring inden for import og salg af biler. Vores specialiserede medarbejdere og mangeårige erfaring giver os en stærk placering på markedet. I Audi organisationen er vores vigtigste opgave at begejstre kunder i Danmark.”Vorsprung durch Technik” er vores DNA og dermed den røde tråd i alle vores aktiviteter. Vores mærkeværdier er sofistikeret, sportslig og progressiv, hvilket afspejles i vedvarende innovation og er grundlæggende i al kommunikation og profilering af Audi.

• Ny Kærvej 47, 9000, Aalborg, デンマーク

• 70701025

Skræddersyet tilbehør til din Audi

Der findes masser af originale tilbehørsløsninger til din Audi.

4.6

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Hej Marie,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du altid oplever super god service hos os – det betyder meget for hele teamet.

God og hurtig service

2025年9月5日

Hej Peter,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for, at du har oplevet god og hurtig service hos os.

5つ星のうち5の評価

De altid smilende når jeg møder op…

De altid smilende når jeg møder op eller ringe ,hvis der er noget som skal have hjælp til er de altid klar til at hjælpe mig

2025年9月3日

Hej Bernhard,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os meget, at du oplever os som altid smilende og klar til at hjælpe – både når du kigger forbi, og når du ringer til os.

Hej Jan,

Tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi er glade for at høre, at du har oplevet god service, og at vi har overholdt vores aftaler – det betyder meget for os.

Vi takker for besøget og ser frem til det næste!

Med venlig hilsen og ønsket om en god dag,

Håbløs ventetid

Hvis du er ok med altid at skulle vente 2 måneder på at komme på værksted - ja så er AUDI i Aalborg stedet der er noget for dig. Det er så tilgengæld 100 pct konsistent ift. ventetiden. Det er ikke fedt at have en nøgle der ikke virker og et ladedæksel der ikke kan åbne, men det løser sig vel i løbet af et pat måneder.

2025年9月2日

Hej Lars,

Vi er kede af at høre, at du har oplevet lang ventetid på vores værksted, og at det påvirker brugen af din nøgle og lade dæksel. Der kan være lidt ventetid til en tid for fejlsøgning. Hvis bilen ikke kan lade, fordi lade dækslet ikke kan åbnes, er du velkommen til at stille bilen akut hos os

Vores kunder betyder alt for os, og vi stræber efter at levere den bedste service. Derfor tager vi din feedback med videre internt, så vi kan bruge det til at forbedre os fremover.

Altid god service

Altid god service

2025年8月21日

Hej Kai,

5つ星のうち5の評価

Er glad for Audi Aalborg og vi har…

Er glad for Audi Aalborg og vi har oplevet stor kompetence og de lytter til ens behov. Vi har et barn med speciale behov og nævnte at forskellige ting i bilen kan hjælpe på køreturen og da vi hentede vores bil havde de lagt en lille overraskelse til vores barn. De viser de lytter og omfavner deres kunder

2025年8月6日

Hej Helle,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er utrolig glade for at høre at du har haft en god serviceoplevelse hos os, hvor alt forløb præcis som det skulle, og vores medarbejdere leverede en førsteklasses betjening.

han var en venlig mand

2025年7月25日

Hej Britta,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du oplevede vores medarbejder som en venlig mand.

Godt møde om fejlfinding

Jeg har i dag haft et meget behageligt og positivt møde med Værkstedchefen Christian

2025年7月23日

Hej Kurt,

Service i særklasse

Tryghed, tillid og hamrende dygtig sælger

2025年7月16日

Hej Jan,

God service.

Alt i alt. Rigtig god service hos Audi i Aalborg.

2025年7月16日

Hej Morten,

Mange tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi takker mange gange for besøget, hvor det glæder os, at du havde en god oplevelse med god service.

Fantastisk service

Fantastisk service, og virkelig behagelig og dygtig sælger.

2025年7月8日

Hej Anne,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har oplevet fantastisk service og har mødt en behagelig og dygtig sælger.

5つ星のうち1の評価

Hold nu kæft en dårlig service

Hold nu kæft en dårlig service. Min Audi A3 fra 2022 kom med en fejl drivline kontakt værkstedet . Jeg kører ind til Audi i Aalborg fortæller at den har en fejl vil hører om de ikke kan sætte en tester på og udlæse fejlen det kan de ikke de har 2 Md Ventetid 🤮det skal siges at for 4Md side havde jeg samme fejl på bilen og der var der 3 ugers ventetid for at få den udlæst og 4 efter kunne de udskifte denne reservedel. Kommer aldrig der mere😞Ps. Har købt bil hos dem i gemme de sidst 15 år. Kommer aldrig der mere😞😞😞

2025年7月10日

Hej Jonny,

Vi er utrolig kede af den oplevelse, du har haft, og det er meget beklageligt, at din bekymring ikke er blevet afhjulpet med det samme. Vi er i en periode, hvor ferie desværre kan føre til længere ventetider, og det kan medføre, at vi til tider er underbemandede.

Hvis du føler dig utryg ved at køre i din bil, er du altid velkommen til at stille bilen akut hos os.

Endnu en gang beklager vi for din oplevelse, og vi håber, at vi får mulighed for at genvinde din tillid.

Rigtig god oplevelse …

God og fin service og ikke påtrængende sælger

2025年7月1日

Hej Michael,

Dejlig kontakt med firmaet

Dejlig kontakt med firmaet - både hvad angår værkstedet og salgsledet.
Kan kun anbefales.

2025年7月3日

Hej,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god kontakt med både værkstedet og salgsafdelingen.

Motorsoftware opdatering

Man fortæller mig min bil skal ind til opdatering af softwaren i motoren - uden mere forklaring.

2 timer efter jeg har hentet bilen lyser motorlampen - ved kontakt siger man det kan være fordi min bil er chiptunet. Hvilket den ikke er - men selv det burde man jo nok sige når man indkalder bilen.

Efterfølgende vil Audi ikke lave det fordi de fastholder bilen er chiptunet.

Det mest skræmmende er at deres skadeservice i Aalborg er den bedste service ever også må det være træls at være kollegaer med nogen der yder ikke en skid service.

2025年7月3日

Hej Mikkel,

Vi er utrolig kede af den oplevelse, som du har haft i forbindelse med opdateringen af din Audi.

Vi vil meget gerne undersøge sagen, og vi henviser dig derfor til at sende en mail med dit telefon- og registreringsnummer på kontooprettelser@semler.dk.

Jeg har en Q3 hybrid fra 2021

Jeg har en Q3 hybrid fra 2021, købt fra ny. Havde en super godt oplevelse ved køb af bilen. En 5 stjerne.
Men når det kommer til værksteds tid kan jeg kun give højest 1 stjerne.
Min motorlampe lyste gul, jeg var 5 minutters kørsel fra Audi Aalborg. Kørte direkte ind til Audi, hvor jeg blev sendt over på reservedelsbutikken.
Her fik jeg en tid, på værkstedet, om 2 mdr. Uden at undersøge hvad problemet var, fik jeg på besked, at jeg bare kunne kører i bilen, men skulle stoppe hvis lampen begyndte at lyse rød.
Det er simpelthen ikke godt nok, hvis ansvar er det hvis bilen går mere i stykker.

2025年7月1日

Hej Annette,

Det glæder os at høre, at du er glad for din Audi Q3 Hybrid. Det ærgrer os dog at høre, at oplevelsen på værkstedet ikke har levet op til forventningerne.

Vi kan godt forstå, at en gul motorlampe kan skabe bekymring, og at 2 måneder kan føles som lang tid at vente. Som du dog er blevet oplyst på værkstedet, kan man godt køre i bilen, så længe lampen kun er gul, og bilen kører normalt.

Skulle du dog føle dig utryg i at køre i bilen, er du meget velkommen til at stille bilen i vores akutrække.

Skulle du have yderligere spørgsmål eller behov for dialog, er du meget velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilse

5つ星のうち2の評価

Poor customer service

I part exchanged my 17 plate A5 conv for a 20 plate A5 conv just over 12 months ago. A few days before I was to pick up my new car I was told the MMI system was faulty and needed a new one. It took over a week to have a new one fitted, I had to do all the ringing to see how it was coming on. Forward 12 months the MMI system is faulty again! over a week of ringing Audi Erdington passed from person to person no call back at all about trying to have an apparent new 12 month old MMI system look at/diagnosed I’ve had no response! I’ve even sent a complaint email to their complaints service I’ve still had no reply from them either. I was told to ring Audi stoke, Audi Stafford who could help me both wanted to charge me over £140 just to diagnose it. I can’t get to Erdington with out use of a curtisey car and they’ve no cars till September!!I’ve still a useless faulty MMI system, absolutely poor customer service I bet if I was buying a car from them again they’d be all over it. I was told the system cost £4000 as if I’ve that kind of money to pay for it, something like that should have at least 2/3 year warranty on it. Will never use them again! Thanks a lot Audi Erdington NOT!!

2025年6月30日

Hi,

Thank you for your review.

We are truly sorry to hear about your experience with exchanging your car.

However, you have posted your review on the Danish Trustpilot page. We therefore recommend that you submit your review to the Audi Erdington page so you can receive the appropriate assistance.

Kind regards
Audi - a part of Semler Mobility

Hej Hans,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at forløbet har levet op til dine forventninger.

Audi, en del af Semler Mobility

Godt sted

Super oplevelse

2025年6月26日

Hej Kristina,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har haft en super oplevelse hos os.

Audi, en del af Semler Mobility

Trustpilot エクスペリエンス