企業が回答しました
5 stjerner til William hos Audi. Vi fik en virkelig god gennemgang af vores nye Audi Q4 af William. Selvom bilen er leaset, blev vi behandlet præcis, som hvis vi havde købt bilen. Gennemgangen... もっと見る
企業が回答しました
Audi Gladsaxe. Indleverede min bil til en af de famøse heldags software opdateringer - kom sent eftermiddag og kunne konstatere, at bilen fortsat holdt på pladsen, hvor jeg parkerede den og de havde s... もっと見る
Turbinevej 1, 2860, Søborg, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Havde besluttet mig for, at Audi Gladsaxe var slut med mig som kunde der. Men Rasmus Lindeborg Vilhelmsen var en stjerne i verdensklasse. Dels fik han løst en stort problem med min App, men vigtigst fik mig forklaret hvorfor det gik galt sidst. Havde jeg bare fået samme forklaring som i dag, havde jeg ikke været sur og skuffet over sidste besøg. Det gav mening. Så var det jo positivt, at App virker. Så en meget glad kunde er retur til Gladsaxe og jeg lærte en del i dag, tak for vågen op oplevelsen Rasmus
Jeg havde en rigtig god oplevelse i Gladsaxe i forbindelse med service af min Audi. Særligt Rochdi Attia leverede en professionel og imødekommende kundeservice. Han var kompetent, transparent og sørgede for at inddrage mig gennem hele forløbet, så jeg hele tiden vidste hvad der blev lavet og hvorfor. Det gav stor tryghed, en serviceoplevelse som jeg varmt kan anbefale.
Jeg har kun gode ting at sige om Audi Gladsaxe. Fra første kontakt har jeg altid oplevet en professionel, venlig og imødekommende service. Personalet tager sig tid til at lytte, svarer på spørgsmål og får mig altid til at føle mig velkommen.
Jeg er også utrolig glad for min Audi e-tron. Det er en fantastisk bil, som jeg nyder at køre hver dag. Komforten, kvaliteten og køreoplevelsen er helt i top, og bilen har levet fuldt ud op til mine forventninger.

Audi - Gladsaxe からの回答
Det var en virkelig god oplevelse fra start til slut. Lette at få fat i og giver flere muligheder end begrænsninger. Har også privatleaset min forrige Audi hos Audi Gladsaxe. Det er 2. gang. Det bliver garanteret Audi igen næste gang.👍

Audi - Gladsaxe からの回答
Fin service, altid god service og godt arbejde.
Venlige medarbejdere.
Hilsener. Lissie Vejtorp

Audi - Gladsaxe からの回答
5 stjerner til William hos Audi.
Vi fik en virkelig god gennemgang af vores nye Audi Q4 af William. Selvom bilen er leaset, blev vi behandlet præcis, som hvis vi havde købt bilen. Gennemgangen var grundig, rolig og professionel, og William tog sig tid til at sikre, at jeg forstod bilens funktioner og muligheder.
Det gjorde en stor forskel, at han virkede oprigtigt interesseret i os som mennesker og ikke bare behandlede os som endnu en tilfældig kunde i butikken. Det skabte en tryg og god oplevelse fra start til slut.
En rådgiver som William gør, at man føler sig ordentligt mødt og godt klædt på til at køre afsted i sin nye bil. Klar anbefaling herfra.

Audi - Gladsaxe からの回答
Fin modtagelse, lidt uenighed omkring førpris og aktuel pris.
Jeg har nu modtaget en fornuftig forklaring på før/-aktuel pris, hvilket gør min oplevelse jeg vil huske og videreformidle til venner og bekendte.

Audi - Gladsaxe からの回答
Værkstedet fungerede fint men chat via app er stærkt kritisabel

Audi - Gladsaxe からの回答
Jeg har oplevet Audi Gladsaxe i 5 år.
Mine oplevelser er:
God og meget organiseret kundeservice og velfungerende kommunikation, Frem for alt respektfuld kundebehandling og meget professionel udført arbejde både salgsafdeling og værksted afdeling.

Audi - Gladsaxe からの回答
Modtagelsen i reseptionen, Lokalerne, og Salgsrådgiveren, og i øvrigt den service jeg har fået i de 16. år jeg er kommet hos Audi i Gladsaxe.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。