Audi - Servicepartner Herning レビュー 105

4.8

Tjelevej 14-20, 7400 Herning, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Audi Herning gør en super stykke arbejde Og Mathias er en fantastisk medarbejder Som yder en yderst god service

5つ星のうち1の評価

Retter d.1/3 2021 henvendelse for service på Q 2, bliver lovet telefonisk tilbage melding samme dag idag er det d.7/3 har intet hørt. Føler værkstedet meget useriøst og var da blevet advaret af tidlig... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fik opdatering 3.2 på min Audi Q4, og efter opdatering var baglygter blevet deaktiveret så de ikke er tændt hele tiden når lys står på Auto. Blev herefter kontaktet af Audi Service Herning, som har... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Absolut begejstret for mit besøg hos jer endnu engang! Serviceoplevelsen var intet mindre end fantastisk. Personalet udmærkede sig med deres professionalisme og imødekommende attitude som altid har v... もっと見る

企業情報

1. 自動車修理店
  2. 自動車部品店
  3. カー アクセサリー店
  4. カーディーラー
  5. カー リース業

当該企業による記述

Audi Danmark er del af Semler Gruppen. Semler Gruppen er Danmarks største koncern i bilbranchen med mere end 100 års erfaring inden for import og salg af biler. Vores specialiserede medarbejdere og mangeårige erfaring giver os en stærk placering på markedet. I Audi organisationen er vores vigtigste opgave at begejstre kunder i Danmark.”Vorsprung durch Technik” er vores DNA og dermed den røde tråd i alle vores aktiviteter. Vores mærkeværdier er sofistikeret, sportslig og progressiv, hvilket afspejles i vedvarende innovation og er grundlæggende i al kommunikation og profilering af Audi.

• Tjelevej 14-20, 7400, Herning, デンマーク

• 97268777

Skræddersyet tilbehør til din Audi

Der findes masser af originale tilbehørsløsninger til din Audi.

4.8

60000 km service

60000 km service - Fuldtud som aftale

2026年3月10日

Hej Svend

Vi er glade for at høre, at vores 60000 km service levede op til dine forventninger. Tak for din positive tilbagemelding!

5つ星のうち4の評価

2026年3月4日

Hej Lillian

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service. Tusind tak for din anbefaling, det betyder meget for os.

Super service 😊

2026年2月27日

Hej Gitte

Fantastisk service

God oplevelse lige fra værksteds indskrivning til afhentning af bilen.
Venligt og imødekommende personale.
Rigtig fin video dokumentation af udført arbejde.
Gennemsigtighed med priser og aftaler som blev overholdt.

2025年12月16日

Jeg kommer igen.

Modtagelse, aftale om arbejde, udførelse af arbejde og afhentning - alt forgit perfekt.
Jeg kommer igen.

2025年10月1日