Audi - Servicepartner Roskilde レビュー 52

4.2

Industrivej 32-36, 4000 Roskilde, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Top dollar SERVICE 🌟 Værkfører Christian og deres nye medarbejder Jonas er servicemindet, kompetente og hjælpsomme. Der er langt mellem professionelle værksteder, men her i Roskilde er det et besøg v... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Super God service, fik Audi 5+ service, alt udført i forhold til aftale. Vil helt sikkert bruge værksted igen😄

企業が回答しました

企業情報

1. 自動車修理店
  2. 自動車部品店
  3. カー アクセサリー店
  4. カーディーラー
  5. カー リース業

当該企業による記述

Audi Danmark er del af Semler Gruppen. Semler Gruppen er Danmarks største koncern i bilbranchen med mere end 100 års erfaring inden for import og salg af biler. Vores specialiserede medarbejdere og mangeårige erfaring giver os en stærk placering på markedet. I Audi organisationen er vores vigtigste opgave at begejstre kunder i Danmark.”Vorsprung durch Technik” er vores DNA og dermed den røde tråd i alle vores aktiviteter. Vores mærkeværdier er sofistikeret, sportslig og progressiv, hvilket afspejles i vedvarende innovation og er grundlæggende i al kommunikation og profilering af Audi.

• Industrivej 32-36, 4000, Roskilde, デンマーク

• 46740750

Skræddersyet tilbehør til din Audi

Der findes masser af originale tilbehørsløsninger til din Audi.

4.2

この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Alt i orden

Alt i orden, god service.

2026年2月27日

Hej Anders

Tak for anmeldelsen! Vi er glade for, at du oplevede god service, og at alt var i orden. Vi sætter stor pris på din feedback.

Mathias, Audi Danmark

Skuffende oplevelse

Ifm. værkstedbesøg smider de min nøgle væk, så ikke kan servicere bilen. Får ingen undskyldning eller kompensation. Derudover dårlig kommunikation. Dog sørger de for af jeg får en ny nøgle, men nu skal jeg igen bruge tid på at komme forbi værkstedet for af få koder nøglen.

2025年11月2日

Hej Peter.

Tak for en god snak. Jeg er glad for, at vi fandt en løsning, så vi kunne afslutte sagen på en ordentlig måde. Hvis du har flere spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at tage fat i os.

5つ星のうち2の評価

Service måtte udføres af to omgange.

Service måtte udføres af to omgange.

2025年10月22日

Audi - Servicepartner Roskilde からの回答

Vi beklager meget, at du har måttet besøge os flere gange, fordi reservedelene ikke var på lager. Vi arbejder løbende på at forbedre vores lagerstyring og forsøger altid at have de mest gængse reservedele på lager, så din oplevelse bliver bedre fremover. Tak for, at vi kunne ringe til dig og tale om situationen.

5つ星のうち5の評価

God og sikker håndtering af service og…

God og sikker håndtering af service og syn

2025年2月25日

Audi - Servicepartner Roskilde からの回答

Tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med vores service.

Bedste hilsner
Audi Servicepartner Roskilde

Super oplevelse hos Audi Roskilde

Super oplevelse hos Audi Roskilde, de vidste hvad de skulle og alt kørte som på skinner.
Her kan man tale om fagfolk!

2024年11月18日

Audi - Servicepartner Roskilde からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse - dejligt med ros i en travl hverdag. Vi ser frem til dit næste besøg.

2024年11月8日

Audi - Servicepartner Roskilde からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse - vi ser frem til at hjælpe dig næste gang.

5つ星のうち4の評価

Samvittighedsfuld god total oplevelse

Samlet god total oplevelse trods genbesøg

2024年10月18日

Audi - Servicepartner Roskilde からの回答

Tak for den flotte anmeldelse - vi håber at opnå 5 stjerner ved dit næste besøg.

5つ星のうち4の評価

Pensionist75

God behandling og flinke medarbejdere .

2024年6月13日

Audi - Servicepartner Roskilde からの回答

Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi håber at få den sidste stjerne med næste gang.

Bedste hilsner Audi Servicepartner Roskilde.

God oplevelse

Det er nemt at booke online og aftaler blev overholdt, og personalet er super rare at snakke med.

2024年5月31日

Audi - Servicepartner Roskilde からの回答

Kære Wayne. Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi glæder os til at hjælpe dig næste gang. Vh. AUDI Servicepartner Roskilde.

Pris + Gennemgang af arbejdsopgave

Prisoverslaget inden mit værkstedsbesøg matchede slet ikke med det reelle billede. Dette var ikke grundet ekstraarbejde, men der var decideredet tale om misvisende information. Jeg blev informeret at jeg skulle have kontaktet dem via telefon for at få informeret den korrekte pris i stedet for mailkorrespondence, hvilket i min verden er under al kritik.

Derudover fik jeg ikke en videogennemgang af det udførte arbejde, hvorfor jeg ikke føler mig velinformeret omkring arbejdopgavens omfang og kvalitet.

2024年5月30日

Audi - Servicepartner Roskilde からの回答

Kære Aydin. Tak for dit input og din anmeldelse. Vi beklager den mangelfulde kommunikation og vil kontakte dig i løbet af uge 24 for at finde en løsning. God weekend. Vh. AUDI Servicepartner Roskilde.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。