Mycket otrevligt, snorkigt bemötande av den unga värderaren. Det är första gången på alla dessa år då vi bl a sålt föremål via Auktionsverket. Men det finns andra auktionshus att sälja via.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Ger ett synnerligen nonchalant och okunnigt intryck. Jag lämnade in lista på ett antal objekt för värdering och de återkommer efter lång tid med att de är ointresserade och att allt understiger deras... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Stockholms Auktionsverk grundades 1674 och är världens äldsta auktionshus. Välkommen! Besök oss! Stockholm: Stockholms Auktionsverk Nybrogatan 32, Stockholm Magasin 5 Palermogatan 19, Stockholms Frihamn Slakthusgatan 22, vid Globen K...
Nybrogatan 32, 114 39, Stockholm, スウェーデン
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Mycket otrevligt bemötande
Stockholm Auctionsverk Neuss
Stockholm Auctionsverk Neuss
seit Jahren kaufe und verkaufe ich über die Zweigstelle erfolgreich Kunst & Designklassiker. Ich wurde stets freundlich, kompetent und empathisch empfangen und beraten. Möbel wurden teilweise abgeholt, oder geliefert. Die Themenauktionen erreichen gezielt internationale Kunden. Die Zuschläge sind positiv und durchaus konkurrenzfähig mit allen international agierenden Auktionshäusern. wenn ich überhaupt etwas zu meckern hätte, wäre es die telefonische Erreichbarkeit . Das Team / Personal hilft sich fast familiär bei allen Tätigkeiten, so das bei Fototagen und dem aufstellen von großen Möbeln schon mal das Telefon im Büro liegen bleibt. Es lohnt sich hartnäckig zu bleiben. ein toller persönlicher Rundumservice ist der Dank. Bis bald mal wieder ))
Rekommenderar jag inte
Rekommenderar jag inte. De har inte kunskap kring klockors värde i varje fall
Mitä ihmettä!
Miksi huutokauppatavaroista maksetaan alvia,kyllä tulee kalliiksi huuto.Kuljetus vielä päälle.Aika kusetettu fiilis tulee.
Ei tarvi huudella toiste.
Durchaus interessante Auktionen, aaaber ....
Durchaus interessante Angebote und Auktionen. Dies ist der positive Teil. Der logistische Anteil (Versand, Transportkosten) ist eher völlig intransparent und selten sind die Transportkosten wirklich nachvollziehbar. Zuweilen grenzt es an Abzocke, insbesondere wenn die Ware (aus D nach D! für ein Bild ca. 90x90cm) über drei Wochen Laufzeit benötigt und der Versender offensichtlich nicht einmal in der Lage ist, dem Transportunternehmen meine Anschrift vollständig zu übermitteln. Offensichtlich ist das aber ein Teil des Geschäftsmodells.
Fantastisk god service och kunskap
Fantastisk god service och kunskap. Kan dem inte det man frågar om så tar dem reda på det och hjälper kunden för att få rätt information om objekten. Rekommenderas starkt! Tack Christine och Oda på Stockholms Auktionsverk Magasin 5
Som van auktionsköpar/säjare
Som van auktionsköpar/säjare: Ni som klagar på Stockholms auktionsverk och andra seriösa auktionsfirmor måste ju förstå att
A. det informeras tydligt om samtliga avgifter på hemsidan samt i kontrakt. Det informeras även muntligen till säljare.
B. Såklart tas lageravgift ut om en kund inte hämtar i tid. Auktionsverken måste stå för försäkringsagifter, hantering, m.m. Vad tror ni att det är? Välgörenhet? Hämta i tid och sluta gnäll. Men enligt min erfarenhet så tas nästan alltid lageravgift bort av ren snällhet och som en goodwill mot kund. Men det är INGET du kan fodra som kund.
C. Inget seriöst auktionshus sätter ut för höga utrop eller ger för höga värderingar för det slår bara ut på dem själva. Det kostar att hantera ett föremål för försäljning - mkt hantering för ofta mkt liten vinst. Sätt en lägre bevakning så blir föremålet sålt. Och sluta tro att era föremål är så värdefulla. Idag går en fin barockstol för mindre än en tusing ofta, en fin, signerad rokokobyrå för under trettio el tjugo tusen. När saker är skadade störtdyker ofta värde. Gör en värdering på två el tre av de största auktionshusen och se om de säger samma sak.
D. Ouppfostrade representanter för ett auktionshus ska sparkas. Omgående! de är som ett gift för auktionshusen och de är nästan alltid de yngre. bara att konstatera: De runt 30 och yngre har ingen uppfostran. Då blir det svårt i möten med folk. Råd till auktionshusen: Låt dem gå snabbare än ni slänger ett avfall för det är vad de är för ett företag.
E. Vem i dagen sh tror att transport ska vara gratis el ens billigt??? MKT märkligt! Har ni kollat vanliga transportfirmors priser? Auktionshusen har verkligen pressar transportpriserna så mkt det gått och de är billigare än om man själv skulle anlita en egen transportfirma. Varför tror ni att ett auktionshus ska stå för era transportkostnader för små föremål ni inhandlat för 500 spänn? Mkt märkligt som sagt. Masa er iväg o hämta själv isf.
Unreliable & dubious
Today I bid on 4464424, a painting by Thea Schleusner.
The auction ended at 6:15 PM, and it has been for days.
At that time, I was the highest bidder.
The auction end was extended by two more minutes (why?),
and I was the highest bidder again.
Now the auction end has been postponed again to 6:20 PM.
I got the impression that this isn't reputable and that it's a fraudulent platform.
SA Göteborgsfilial
Tidigare hade jag fyra föremål värda över femtiotusen som värderades av verksamhetschefen. Hon rekommenderade att kontakta närmaste auktionshus i Gbg. Men där fick jag svar där att mina föremål inte har något värde alls. Trots att jag visade detaljerad värdering från deras chef i Stockholm. Sedan ständig favorisering av kunder, den ena får sälja trasiga varor, den andra inte ens lätt begagnade av samma märke. Man kan spekulera i att det är rent ohälsosamt, detta hör inte till företagskulturen, snarare en uråldrig nepotism.
Under all kritik
Under all kritik!
Svarar inte på mail trots jag försökt vid ett par tillfällen. Är det av nonchalans eller lathet? På tal om lathet....lämnade in en diamantring i vitt guld. Den behövde putsas upp. Tror ni de gjorde detta? Nejdå den lades upp som den såg ut vilket påverkar köparna!
Ni LOCKAR också kunder som vill sälja gnm att värdera MKT högre. När man ser kommer dit står en trött värderare där inte spec representabel...
När man besöker de verkar de inte ha större intresse av kunden mm. Kanske dags byta ut era ansikten utåt i Malmö? Gör om gör rätt!! Spec då ni har så dåligt betyg.
Hutlösa kostnader, lagerhållning, transport
12 dagars försening - 600 kronor för ett syskrin som kostade 600 kronor inkl. avgifter. Aldrig mer Stocholms auktionsverk (i detta fallet Sickla) Auctionet som är ägaren tar ut hutlösa priser för transporter. En liten kruka - 560 kronor - skulle kostat 79 med DHL.
Brukar köpa mycket på auktioner
Brukar köpa mycket på auktioner. Mest små saker knivar och samiska saker . Budar mycket och får mejl när man vinner något föremål. Men Stockholms auktionsverk siklas mejl hamnade i papperskorgen så jag inte fick det. Och sen när jag skulle buda på en vara gick det inte för jag inte hade betalat en kåsa. Jag betalade den pluss försenings avgift. Sen dan efter skulle jag hämta den då skulle jag betala 50kr om dagen för att den hade legat där 5 dagar 450kr till för en kåsa på 11×6 cm . Det va deras policy. Det spelar ingen roll om det är en soffa som tar stor plats eller en liten kåsa. Med deras policy så är min policy att inte handla där något mer. Uruselt skött. Tur att det finns mycket bättre ställen att handla av
Sämsta bemötande någonsin av Sickla…
Sämsta bemötande någonsin av Sickla värderingspersonal Oskar, bara för att de ville stänga tidigt! Borde inte få jobba i närheten av folk eller med service. Skäms!
Tydligen ljög han även om sitt namn, han heter Gustav enl hemsidan.
Ikke kjøp fra Stockholms Auctionsverk!
Kjøpsopplevelsen var forsåvidt god, relativt enkelt å komme i mål med kjøp og transport. Problemet startet når vi mottok varen. Det var ikke gitt fullstendig beskrivelse av tilstanden på objektet, og det var ikke bilder som reflekterte den reelle tilstanden til objektet. Vi leverte objektet til inspeksjon hos AD her hjemme og fikk beskjed om at reparasjoner var nødvendig i størrelsesorden som gjorde at vi like gjerne kunne kjøpt helt nytt. På toppen av dette har vi grunn til å tro at det er en forfalskning. Jeg skrev en e-post til auksjonshuset som solgte objektet og ble møtt med et særdeles useriøst og ansvarfraskrivende svar. Styr unna Auctionet og Stockholms Auctionsverk. Stockholms Auctionsverk har sluttet å svare på e-post.
Akta er för stockholmsaktionsverk…
Akta er för stockholmsaktionsverk globen. Dem är tjuvar jag lovar. Ha inte med dem att göra snälla.
Stockholms Auktionsverk Neuss / Düsseldorf
Ich habe mehrere erfolglose E-Mails an das Auktionshaus "Stockholms Auktionsverk Neuss/Düsseldorf" bezüglich eines versteigerten Kronleuchters geschrieben. Die Bilder, auf denen der Kronleuchter beschrieben wurde, stammten offentsichtlich von drei verschiedenen Kronleuchtern. In der E-mail habe ich nachgefragt welche Bilder passen zu dem versteigerten Kronleuchter. Ich habe keine Antwort bekommen. Dann habe ich den Geschäftsführer und Inhaber Zoran Kujundzic geschrieben und legte ihm die Sache vor. Er dankte mich für meinen Hinweis und antwortete, daß er die Auktion des Kronleuchters nun gestoppt hatte, und daß ich von ihm hören würde wenn alles geklärt sei: „Ich schicke Ihnen die neue Auktionsnummer zu, sobald alles geklärt ist.“ Während des nächsten Monats habe ich mehrmals an Herrn Kujundzic geschrieben und gefragt, wann der Kronleuchter wieder versteigert würde. Er war still wie das Grab. Zwei anderen Mitarbeiter habe ich auch ohne Erfolg geschrieben. Erst gestern, ein Monat später, kam eine lakonische Antwort vom Auktionshaus : "Der Kronleuchter wird nicht mehr in die Auktion gehen. Der Kunde hat Ihn wieder mitgenommen" – Die Antwort kam von einem namentlich nicht genannten Mitarbeiter. So führt man ganz einfach nicht ein Geschäft, und es erstaunt mich, daß Stockholms Auktionsverk in Schweden einem solchen Unternehmen seinen guten Namen und Ruf verleiht!
Auktioneronline tycker att ni inte har maskiner och verktyg som…
Har ju inte maskiner och verktyg som auktioneronline i skåne och en del andra har men var trevliga och tillmötesgående när vi ringde och frågade om entreprenadmaskiner, vi rekomenderar dessa om ni ska sälja antikt och konst.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。