レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Jeg er sjÊldent sÃ¥dan rigtigt skuffet men vores nyligt afsluttede gÃ¥sejagt til Sverige fik da godt nok gjort op med det. Vi har kÞbt 3 dages jagt, 3 morgentrÊk og 3 aftentrÊk. Vi er 6 personer afs... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk og veltilrettelagt tur til Sydafrika. Var i marts pÃ¥ familieferie pÃ¥ den nye farm ved Musina i Sydafrika. Virkelig flot farm med mulighed for badeferie for familien, mens mÊndene to... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

GÃ¥sejagt i Sverige – desvÊrre en stor skuffelse Øv, Þv og Þv. Vi var en gruppe pÃ¥ seks jÊgere med meget forskellig erfaring. Nogle har skudt det meste, mens andre har knap sÃ¥ me... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Har vÊret i Slovakiet 🇞🇰 med Aurora jagtrejser. Alt var ganske enkelt perfekt. Meget professionelt team dernede som virkelig har styr pÃ¥ deres vildt og terrÊn. Maden og indkvarteringen var vir... もっず芋る

3.1

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 5ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Jeg fandt en jagtrejse til Sverige en

Jeg fandt en jagtrejse til Sverige en torsdag på Facebook.
Aurora’s kontaktperson fandt en makker til mig sÃ¥ der kunne arrangeres samkÞrsel.
Vi korrespondere en del frem og tilbage med de sÊdvanlige praktiske spÞrgsmål.
Jeg kan dog fÞrst give et svar tirsdag ugen efter, om jeg kan få arrangeret ferie.
Helt ok med ham og han spÞrger fredag om jeg har fundet ud af noget, det er min kÞrselsmakker der spÞrger.
Jeg lover at komme tilbage tirsdag morgen.
Så langt så godt.
Tirsdag 08.15 svarer jeg at ferien er på plads og spÞrger hvordan vi ordner det praktiske.
Her begynder kÊden så at falde af.
Han svarer at han lige skal hÞre om jagten stadig er ledig.
Sent tirsdag aften kontakter jeg ham, da han ikke har svaret.
Jagten er så blevet solgt til 3 andre jÊgere, hvilket jeg finder dybt uprofessionelt.
På intet tidspunkt har jeg fået at vide de bruger fÞrst til mÞlle princippet.
TvÊrtimod er jeg overbevist om, at rejsen er reserveret til min “makker” og jeg indtil “vi” giver besked tirsdag.
Personalet taler åbenbart ikke sammen, eller har mulighed for at se korrespondancer mellem sÊlgere og deres kunder og alle kan gå ind og sÊlge fra andres kunder.
Jeg er overbevist, om at det er verdens dårligste undskyldning, for at få et salg med 3 i stedet for 2 jÊgere, på et revir der er 200 hektar stort.
Nu står jeg tilbage med en temmelig bitter fÞlelse af at vÊre blevet snydt på det groveste og at jeg er blevet til grin overfor kolleger, der har byttet rundt, så jeg kunne få fri.

2022幎5月11日
5぀星のうち2の評䟡

DÃ¥hjorte jagt med Aurora

Jeg har vÊret på dåhjorte jagt, ved Lubin i Polen med Aurora jagtrejser.
DesvÊrre var oplevelsen ikke god, vildt var der langt imellem. Det vi blev stillet i udsigt, var langt fra vores oplevelse på stedet. Guiderne var lokale jÊgere, som ikke virkede sÊrlig kompetente. Generelt var kommunikationen mellem Aurora, tolken, guiderne og hotellet mangelfuld.

Efter hjemkomsten har vi delt vores oplevelser med Aurora, men de afviser blankt og lytter ikke. Husk at få afklaret uoverensstemmelser, inden i forlader hotellet. Aurora er nemlig ikke til, at snakke med efterfÞlgende.

2022幎1月27日
5぀星のうち2の評䟡

Aurora DÃ¥hjortetur til Polen

Har vÊret med Aurora på en Dåhjortetur til Polen.
DesvÊrre ikke nogen sÊrlig god oplevelse, vildt oversolgt.
Der er langt imellem, hvad de stiller i udsigt og hvad der efterfÞlgende opleves på stedet!
Det giver ikke indtryk af, at der er styr på tingene, eller også mangler der i hvert fald noget kommunikation mellem Aurora, os(kunden), tolk, jagtfÞrere og hotel.
Men Aurora er rigtig gode til "forklaringer" efterfÞlgende, vÊr opmÊrksom på at få lÞst uoverensstemmelser på stedet, uanset hvad det er, der er ikke nogen forståelse efterfÞlgende!

2021幎12月12日

Pakkerejse på brunsthjort op til 5kg

Vi var 3 mand på brunstjagt på kronhjort fra 18-22/9 2021. Ud over os 3 kom der yderligere 2 fra Fyn. Vi blev indkvarteret i Chocimek ca. 40 km fra den tyske grÊnse. Huset er under renovering/ opbygning efter en brand. VÊrelserne er fÊrdige. Opholdsfaciliteterne mangler stadig lidt.
Vi skÞd 2 stk. ulige 14 ender 1 stk. 12 ender (den an/skÞd jeg anden aften) reviret har rådighed over en sÊrdeles god sweisshundefÞrer, der ankom med 3 bayerske sweisshunde, med alt lige fra GPS til hundene og ellers hvad en sweisshundefÞrer har behov for. Herudover blev der skudt en ulige 10 ender.
Jeg kan kun anbefale Aurora Jagtrejser.
Lige fra starten til efter hjemkomsten har der ikke vÊret nogen overraskelser, altså udover Bjarne (Aurora Jagtrejser) ringede og fortalte at min hjort var fundet. Ja det er min hjort !!! VÊgt 5,7kg.
Med venlig hilsen
Kim Engen Hansen

2021幎10月25日
5぀星のうち4の評䟡

Ganske fornuftig tur til Polen

Ganske fornuftig tur til Polen.
Dog er jagten og resultatet af jagten super afhÊngig af de lokale jÊgere. Af de 3 personer vi var afsted blev der skudt 3 flotte medalje bukke af samme person, de andre to fik bukke udelukkende fordi tolken tog med på jagten fremfor de lokale jÊger de var blevet tildeldt.
Turen var bestilt med dobbeltvÊrelse, og den oprindelige faktura reflekterer også dette - men Aurora havde ikke lykkedes med at forklare hotellet dette. Da vi ankommer til et forholdsvis lukket hotel (COVID19) så forstår de ingenting og udleverer nÞgler til enkeltvÊrelser. Der bliver oplyst på gebrokken engelsk af hotellet at det er som det skal vÊre.

Men regningen for enkeltvÊrelse kommer efterfÞlgende, selvom det ikke var det i tilbuddet der blev accepteret.

EfterfÞlgende korrespondance var under al kritik.

2021幎6月18日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ