䌁業情報

2. 日垰りスパ
  3. 犬のトレヌナヌ
  4. 理孊療法クリニック

圓該䌁業による蚘述

Hej og Velkommen til Aurora Hundemassage, Hvis du Þnsker kÊrlig håndtering af din hund, på hundens vilkår, så er du kommet til rette sted. Her arbejder jeg altid med positive forstrÊkning hos hunden og det gode samarbejde mellem hund og ejer. Jeg tilbyder både, massage, fysioterapi, genoptrÊning, osteopati, trÊning både individuelt og på hold. TÞv ikke med at skrive til mig.

4.6

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Kan VARMT anbefales

Kimmie er simpelthen bare SÅ dygtig!
Utrolig sÞd, behagelig og empatisk.
Hun lytter virkelig til ens behov og tilpasser derefter en trÊning der fungerer for og til os.
Hos andre hundetrÊnere har jeg oplevet, at alle hunde bliver puttet i den samme kasse og at alle skal lÊre det samme (undskyld mit sprog) ligegyldige program. Kimmie forstår at hundene er forskellige og at vi mennesker har forskellige behov, midler, dagligdag osv. Så trÊningen er helt skrÊddersyet.
Hun vurderer mig og min hund og derefter trÊner hun mig, så jeg kan trÊne min hund, ud fra de behov og udfordringer vi står overfor.
Kimmie, du er en stjerne! Og kunne jeg, ville jeg give dig mindst 10 stjerner herinde.
Stella og jeg glÊder os allerede til nÊste session :)

2025幎4月10日

Altid en god oplevelse

NÃ¥r vi ankommer til DanshÞj st., sÃ¥ ved Karlo hvor vi skal hen

Karlo fÃ¥r jÊvnligt massage hos Kimmie og han elsker hende! OgsÃ¥ selvom Kimmie tager lidt ekstra fat i ham nogle gange 😂

Kimmie er god til at forklare, hvad hun gÞr under behandlingen, jeg fÃ¥r vejledning til hjemmeÞvelser og hun giver sig altid god tid til spÞrgsmÃ¥l omkring foder, kosttilskud eller andet😊

Fra vores fÞrste aftale hos Kimmie, har jeg altid fÞlt mig tryg og velkommen - det samme har Karlo - seniorhunden snart 11 år

Jeg giver Kimmie de varmeste anbefaleringer herfra😊

2025幎2月26日

Auroramassage からの回答

SÞde lille Karlo, jeg nyder jeres besÞg, du er en en’er, med en kÊmpe personlighed ❀ 1000 tak for jeres fine anmeldelser 😃

NÊrvÊrende og lÊrerig hvalpetrÊning

Kimmie tog varmt og kÊrligt imod os og vores nye pelsede familiemedlem, da hun var var 10 uger gammel. Der var stort overskud til individuel opmÊrksomhed på hundene på holdet, så vi fÞlte os enormt trygge ved at vÊre der. Kimmie var utrolig dygtig til bestemt og kÊrligt at vejlede os i den fÞrste spÊde start som fÞrstegangs-hunde-ejere og vi fik en tilpas mÊngde "lektier" med hjem. Vi og vores hund elsker Auroramassage.dk!

2024幎8月5日

Auroramassage からの回答

Tak Clara og Nova, det er skÞnt at kunne fÞlge jer helt fra hvalp af ❀ og se hvordan I udvikler jer sammen. 1000 tak for jeres sÞde anbefaling😃

Mine varmeste anbefalinger til Aurora Hundemassage

Min 12 årige labrador Mulle har fået massage og fysioterapi hos Kimmie i 3 måneder, og hun nyder det !! Hun ligger helt stille og smiler under behandlingen, og jeg kan klart se, at hun bevÊger sig mere frit og afslappet bagefter.
Ud over sin faglige viden, har Kimmie stor generel erfaring med hundeliv, og hun deler gavmildt ud af den.
Kimmie har mine varmeste anbefalinger :-)

2025幎1月29日

Auroramassage からの回答

1000 1000 tak for din fine anmeldelse 🀩 Mulle er bare den skÞnneste lab, jeg nyder at have jer forbi😃

KÊmpe anbefaling.

KÊmpe anbefaling.
Kimmie er Virkelig dygtig og professionel til sit arbejde.
Rigtig god til at forklare og har meget tålmodighed med både hund og ejer🙈
Mine hunde fÞler sig altid trygge og velkommen❀❀

2025幎2月6日

Auroramassage からの回答

1000 tak for den skÞnne anmeldelse 🀩 det betyder meget for mig😃 jeg nyder at have jer pÃ¥ besÞg med jeres skÞnne hunde ❀

Vores lille killing kunne Kimmie også hjÊlpe

Jeg kontaktede Kimmie, da min ene killing ikke hoppede lige så meget som den anden, og spurgte om hun kunne kigge på den, selvom det ikke var en hund:) det var intet problem sagde hun.
Vi kom ned i klinikken, og de kom ud og gik lidt rundt.
Kimmie fik kigget på lille Mango, og jeg må indrÞmme jeg var lidt skeptisk. Men siden vi er kommet hjem, har kunne kunne hoppe rundt ligesom sin sÞster. Og sÞster var også heldige lige at få en gennemgang nu hvor vi alligevel var der.
Vi fik et par kaninÞrer med hjem, det havde jeg aldrig troede mine katte ville spise, men det nyder de med velbehag, nÃ¥r vi andre fÃ¥r fredagsslikket 😛

2024幎12月5日

Auroramassage からの回答

Tak for jeres besÞg:) og tillykke med jeres sÞde smÃ¥ killinger, de var mega sÞde. Og det var hyggeligt ogsÃ¥ at have et par katte i klinikken 🀩❀

Hvalpetjek og god oplevelse

Jeg havde en rigtig god oplevelse med vores lille nye hvalp. Jeg fÞler virkelig at vi blev guidet godt, hvordan vi kan gÞre det bedste for vores hund. Vi kommer helt sikkert igen:)

2025幎2月4日

Auroramassage からの回答

Tak for jeres besÞg og endnu engang tillykke med den lille hvalp 😍 og tak for de fine ord ❀

Super faglighed.

Min hund har gået til behandlinger/ trÊning/ genoptrÊning hos Aurora massage v. Kimmie i ca 2 år. Kimmie er super dygtig og tålmodig. Hendes tilgang til hunde er fantastisk og min bulldog elsker at komme der.
SÊrligt i forbindelse med min hunds
operation for patella luxation, og den
efterfÞlgende genoptrÊning, har
Kimmis faglige ekspertise vÊret guld vÊrd.

2025幎2月3日

Auroramassage からの回答

1000 tak for den fine anmeldelse 😍 jeg elsker at have dig & Hera pÃ¥ besÞg. Og jeg er vild med den udvikling Hera har taget😃

Klar anbefaling

Efter en dårlig oplevelse på et hvalpe trÊnings kursus startede jeg og min hund Wilma og hendes sÞster i et ja, nÊrmest solo forlÞb hos Kimmie. I lÞbet af få gange lÊrte vi og vores hunde hurtigt hvordan vi trÊnede lydighed osv. vi lÊrte også at trÊne deres muskler og vi lÊrte ikke mindst ikke at overtrÊne, men i stedet at lytte til hundens signaler. Det var et super fint forlÞb og jeg kan varmt anbefale Auroramassage.

2024幎10月20日

Auroramassage からの回答

Åh tak Betina, det betyder meget for mig at vide at i har kunne bruge forlÞbet, mange tak for din finde anmeldelse 🀩

Kimmie tager sig alting god til til

Kimmie tager sig alting god til til, at lÊre hunden at hende. Jeg har 2 staffordshire, og begge går fast hos Kimmie i forbindelse med trÊning og massage. Kimmie er den bedste.

2024幎12月27日

Auroramassage からの回答

Tak June:) Jeg elsker at se sÞde Paps i klinikken og han er blevet den bedste storebror til lille Wilma, jeg glÊder mig til at se hvordan hun udvikler sig sammen med Pablo

Man fÞler sig altid velkommen

Man fÞler sig altid velkommen og det er hyggeligt at vÊre der, man får virkelig god og kompetent rådgivning.
Hun tager sig god tid til alle vores spÞrgsmÃ¥l omkring hunde helbred, trÊning, ernÊring og alt der imellem. 😀

De trÊninger vi har deltaget i har også vÊret virkelig gode.

Så har hun et virkelig godt og stort udvalg af snacks til hunden 😀

Vi er flyttet, men kÞrer stadig til Valby for at handle hos Kimmie. SÃ¥ stor anbefaling herfra 😀

2025幎2月1日

Auroramassage からの回答

Det betyder meget i stadig kommer og besÞger mig, jeg bliver altid glad for at hÞrer hvordan det går. Jeg håber på alt det bedste for jer i jeres nye omgivelser, og ser frem til jeres besÞg fremover:D

Bedste oplevelse

Jeg begyndte at komme hos Kimmie for over 2 år siden, og kommer nu fast flere gange om året.
Ikke nok med, at Kimmie og Manse er faldet pladask for hinanden, så har Kimmie også vÊret en enorm hjÊlp i mange aspekter. Hun har hjulpet mig med at forstå Manse's signaler bedre, vejledning til trÊning for at styrke hans krop, samt assisteret med genoptrÊning efter en lang periode med en brÊkket tå. Kimmie er altid klar til at give gode råd og stÞtte både dig og din bedste ven på den rette vej. KÊmpe anbefaling herfra!

2025幎1月29日

Auroramassage からの回答

Manse har bare indtaget en del af mit hjerte, han er en mega sÞd og glad dreng. Og jeg er lykkelig for at fÃ¥ lov at fÞlge ham videre i hans liv og genoptrÊning 🀩❀ 1000 tak for din fine anmeldelse, kneb en lille tÃ¥re🥺

Kan varmt anbefale Aurora

Kimmie har god forstÃ¥else for hunde og er rolig i sig selv. Vores Tilde, har fÃ¥et massage da hun var hvalp, vi har fÃ¥et hjÊlp og gode rÃ¥d da vi havde hvalpe problemer. Vi har gÃ¥et til trÊning/Fit paw, for at styrke og berolige en meget aktiv hvalp. Vi kommer stadig forbi, for at kÞbe lÊkre naturlige snacks. Er vild med at det er naturlige ting, min hund spiser. SÃ¥ om du skal have behandling eller bare Þnsker at give din hund lÊkre naturlige snacks, sÃ¥ lÊg vejen forbi Aurora. Kan varmt anbefales 🐕

2025幎2月1日

Auroramassage からの回答

Åhh tak sÞde Pia, jeg nyder at fÃ¥ besÞg af jer og Tilde 🀩 tak for de fine ord, det betyder meget for mig❀

Jeg har besÞgt Aurora Hundemassage

Jeg har besÞgt Aurora Hundemassage, hvor vi flere gange har kÞbt lÊkre snacks til bÃ¥de vores egen hund og min mors hund😍 Miller har ogsÃ¥ vÊret projekt hund nogle gange. Og vÊret i Kimmie’s hÊnder efterfÞlgende. Kan klart anbefale Kimmie og hendes lÊkre snacks

2025幎1月27日

Auroramassage からの回答

SÞde lille Miller😍 altid glad og sÞd dreng. Jeg elsker jeres besÞg😃 tak Louise for din anmeldelse ❀

FÞler mig altid tryg ved at overlade

Jeg var så heldig at mÞde Kimmie, da jeg kÞbte hendes hunds bror, og det er jeg utrolig glad for, for hun har vÊret en kÊmpe hjÊlp og sparringspartner, når teenageren har vÊret umulig. Hun hjÊlper altid med gode råd og tips.
FÞler mig altid tryg ved at overlade min hund i Kimmie's hÊnder og ved, at han får den bedste og mest kompetente behandling. Og jeg ved, at min hund fÞler prÊcis det samme, for han bliver altid helt vild, når vi drejer ned af hendes vej.
Og han så elsker han de sunde snacks, som der også tilbydes (og som hans mor kÞber sig fattig i hver gang vi er derude)
Kan klart anbefales!

2025幎1月6日

Auroramassage からの回答

Åhh Tina, 1000 tak for de fine ord☺ jeg er virkelig glad for at jeg har fÃ¥et dig ind i mit liv og kan blive ved med at fÞlge Olli i hans opvÊkst, sammen med Kida:)

Kan varmt anbefale Kimmie

Kan varmt anbefale Kimmie, mine hunde elsker hende og vi glÊder os altid til at besÞge klinikken. Professionel og kÊrlig behandling og lÊkre godbidder.🥰🥰🥰

2025幎1月25日

Auroramassage からの回答

1000 Tak Helle, jeg synes også det er enormt hyggelige at se dig og de små pudler:)

Det bedste jeg har gjort for mine hund

Det bedste jeg har gjort for mine hund. De er altid logrende og glad, nÃ¥r vi parkerer foran Aurora Hundemassage. De og jeg har fuld tillid til Kimmie, selv om der nogle gange skal tages godt fat, men sÃ¥ tager vi lige en lille pause med lidt snacks og sÃ¥ er hun klar igen. Jeg som hundeejer har lÊrt meget af Kimmie omkring hundens fysik, kost og generelle velvÊre. Kimmie kan det hele, massage, fysioterapi, adfÊrd, rally, fitpaw. 1000 tak for vores “private” hundehvisker. GÞr din hund en stor tjeneste og lad den mÞde Kimmie💜🀎

2025幎1月7日

Auroramassage からの回答

Hej Tilde, 1000 mange tak for din finde anmeldelse. Det betyder meget for mig, jeg er glad for du kan bruge det jeg fortÊller dig og jeg glÊder mig til at se jer igen.

SÞd, informativ og lÊkre snacks

Min hund blev knÊopereret for ca. 1 år siden, vi gik efterfÞlgende til Fitpaw trÊning og massage hos Aurorahundemassage. Det var simpelthen det bedste jeg kunne have gjort, og min dyrelÊgen sagde også, at han ikke havde set en hund komme så hurtigt tilbage på alle 4 ben fÞr. Vi kommer forsat for både hold trÊning og massager:)
Samt de lÊkre snacks, kan klart anbefale den årlige julekalender

2025幎1月10日

Auroramassage からの回答

Hej Maria, 1000 tak for de fine ord, jeg husker godt din hund, i var mega seje til at få lavet Þvelserne hjemme og holde det vedlige. Jeg glÊder mig til at se jer igen, når vi starter nye hold :)