Ich habe ein Dunkelhöhle fÃŒr Erwachsene im Shop gefunden. Leider habe ich in Deutschland nichts vergleichbares gesehen. Per Mail habe ich mich nach einer anderen Zahlungsmöglichkeit erkundigt. Was sol... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Rigtig trÊls oplevelse ifm. returnering af den kÞbte vare. FÞlte mig som en forbryder, der forsÞgte at snyde virksomheden. Jeg fik ikke det fulde belÞb retur, og jeg har svÊrt ved at forestille mig, a... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
En af mine sÞde kollegaer har lÊnge anbefalet jer og endelig gav jeg efter - kÞbte jeres tangle therapy relax i grÃ¥/hvid/mÞrkeblÃ¥ og er Sà glad for den!! Virkelig god kvalitet og der sker rigtig meget... ãã£ãšèŠã
Synes dét er sjovt at lÊse folks negative anmeldelser af jer, og at de regner med at kunne sende gamle, brugte eller beskadigede varer retur, og at I sÃ¥ bare sender pengene retur. I sÃ¥ fald vil jeres... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Autismeshoppen.dk drives af DJW Autismeshoppen ApS. Vi specialiserer i udvikling og salg af produkter til bÞrn og voksne med autisme. Desuden håndplukker vi en rÊkke speciale varer og hjÊlpemidler, der gÞr livet som autist nemmere. Blandt vores produkter finder du kugledyner, Time Timer, udviklingslegetÞj, bÞger om autisme og inkontinensprodukter.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Hurtig levering. Det eneste var, at det jeg bestilte, var stÞrre end det så ud på billede, men det var kun et plus.
Modtog mine varer lynhurtigt.
Modtog mine varer lynhurtigt.
Havde en reklamation på den ene vare. I lÞbet af ti minutter efter jeg henvendte mig med reklamationen, var mine penge tilbagefÞrt uden spÞrgsmål.
Super kundeservice.
Gode produkter
Gode produkter, der lever op til beskrivelsen. Vil helt sikkert handle her igen.
Kan absolut anbefales
Dejligt sted at handle både hvad vareudvalget og den personlige service angår
God service og hurtig levering
DÃ¥rlig kundeservice og ringe kommunikation
Et familiemedlem og jeg gik sammen om at kÞbe en tyngdedyne på 10 kg til 1500 kr som gave gennem autismeshoppen.dk. Dynen fik betrÊk på og blev afprÞvet oven på gavemodtagerens egen dyne. Da gavemodtageren blev klaustrofobisk af den efter brug 1 nat i mindre end en time valgte jeg at returnere varen.
Herefter modtager jeg som kunde en konfrontatorisk mail om, at dynen lugter af stÊrk kropslugt og at der er hår på den og at det derfor betyder, at der er en vÊrdiforringelse på varen på 250 kr. som jeg som kunde skal betale. De medsender nogle billeder, hvor der kun er lidt fnug på dynen.
1. Det giver ingen mening med kropslugten, for dynen er ikke blevet brugt direkte ind på kroppen. Dynen havde en syntetisk og harsk lugt da gavemodtageren åbnede den, men det tÊnkte vi nok var pga. de små tyngdekugler.
2. Alle forhandlere af tekstiler (tÞj, tÊpper m.m.) må have oplevet, at der er menneskehår eller fnug på deres varer, det betyder ikke at der krÊves gebyrer pga. vÊrdiforringelse på varerne. Ellers også går man i en ordentlig dialog med kunden så misforståelser opklares.
Det vÊrste er, at jeg havde godtaget at betale gebyret uden at give et kny fra mig, men Autismeshoppen.dk's måde at kommunikere anklagende og konfrontatorisk på bryder jeg mig overhovedet ikke om. At anklage kunderne for at vÊre uhygiejniske og lugtende i stedet for at lade tvivlen komme dem til gode er uanstÊndigt. SelvfÞlgelig kan man ikke sÊlge dynen som ny til en ny kunde, hvis den ikke vurderes som ny. Det vurderede vi da vi pakkede dynen ind igen, at den var som ny. Det er en subjektiv vurdering. Jeg plejer at vÊre fair som kunde, men tonen kan de godt arbejde videre på derinde. Os har de i hvert fald mistet som kunder.

Autismeshoppen.dk ããã®åç
Vi er rigtigt glad for denne produkterâŠ
Vi er rigtigt glad for denne produkter . Godt kvalitet .
Nem bestilling og hurtig levering
Hurtig service og fine produkter
Vi er ved at lave sanserum til voresâŠ
Vi er ved at lave sanserum til vores piger, og har derfor kÞbt forskelligt pÃ¥ autismeshoppen. Alt er i super god kvalitet og vi er mega glade. ð hurtig levering, og fantastisk kundeservice. ðð de fÃ¥r mine varmeste anbefalinger.
-Josefine
Hurtigt god service hÞflig
Nemt at bestille og hurtig levering..
Nemt at bestille og hurtig levering... Er meget tilfreds :)
Fantastiske produkter
Fantastiske produkter, nemt overskuelig hjemmeside, hurtig levering.
Gode produkter
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹