Ich habe ein Dunkelhöhle fÃŒr Erwachsene im Shop gefunden. Leider habe ich in Deutschland nichts vergleichbares gesehen. Per Mail habe ich mich nach einer anderen Zahlungsmöglichkeit erkundigt. Was sol... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Rigtig trÊls oplevelse ifm. returnering af den kÞbte vare. FÞlte mig som en forbryder, der forsÞgte at snyde virksomheden. Jeg fik ikke det fulde belÞb retur, og jeg har svÊrt ved at forestille mig, a... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
En af mine sÞde kollegaer har lÊnge anbefalet jer og endelig gav jeg efter - kÞbte jeres tangle therapy relax i grÃ¥/hvid/mÞrkeblÃ¥ og er Sà glad for den!! Virkelig god kvalitet og der sker rigtig meget... ãã£ãšèŠã
Synes dét er sjovt at lÊse folks negative anmeldelser af jer, og at de regner med at kunne sende gamle, brugte eller beskadigede varer retur, og at I sÃ¥ bare sender pengene retur. I sÃ¥ fald vil jeres... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Autismeshoppen.dk drives af DJW Autismeshoppen ApS. Vi specialiserer i udvikling og salg af produkter til bÞrn og voksne med autisme. Desuden håndplukker vi en rÊkke speciale varer og hjÊlpemidler, der gÞr livet som autist nemmere. Blandt vores produkter finder du kugledyner, Time Timer, udviklingslegetÞj, bÞger om autisme og inkontinensprodukter.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Meget hurtig levering.
Hurtig levering. Tyngde bamsen har vÊret i brug siden den blev pakket op.
Fantastisk
Gode priser og hurtig leveringð
Varen kom hurtigt
Varen kom hurtigt , og var i fin stand, og lever op til forventningerne.
Misvisende information om reklamationsret
Ville lige som så mange andre Þnske, at jeg havde lÊst anmeldelserne herinde inden jeg handlede i Autismeshoppen.
Hvis du alligevel handler med dem, bÞr du vide, at selv om de i deres handelsbetingelser skriver således:
"Du skal reklamere inden for ârimelig tidâ efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to mÃ¥neder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid vÊre rettidig.", gÊlder det ikke, medmindre, du kan dokumentere (fx med dateret fotografi) at manglen er opstÃ¥et indenfor fÃ¥ dage efter ibrugtagning.
Som de skrev til mig efter at jeg reklamerede indenfor de to måneder:
"Du har fuld ret i, at man kan reklamere for en skade indenfor rimelig tid. Og du har gjort det helt rigtigt. Men for at kunne godkende reklamationen, når der er tale om produkter med begrÊnset levetid og hvor reklamationen er indsendt på et senere tidspunkt end produktets forventede levetid, skal vi kunne sandsynliggÞre at skaden er opstået tidligere end det forventes ift. den forventede levetid for produktet.
Det, der er svÊrt i det her tilfÊlde er, at billederne, som du har sendt, er taget i går. Det gÞr det umuligt for os at konstatere, at skaden reelt er sket umiddelbart efter modtagelse for mere end en måned siden.
Har du andre billeder eller andet, som peger i retning af en tidligere dato for produktfejlen, hjÊlper vi rigtig gerne med en refundering."
Jeg synes det er mÊrkeligt, at man kan skrive i sine forretningsbetingelser, at reklamation indenfor to måneder altid er rettidig, når man derefter påberåber sig at et bestemt produkt har en forventet levetid, som er mindre end to måneder.

Autismeshoppen.dk ããã®åç
Ingen klager fra mig.
Jeg synes det var meget hurtigt min varer kom. Jeg skulle ikke vente lÊnge. Så det er hurtig expres. Ingen klager fra mig kun roser. Med venlig hilsen Laila Wirz Aarsleff Nielsen.
Flot vare og hurtig Levering
God service og hurtig levering.
Super lÊkker dyne og hurtig levering
Super lÊkker dyne og hurtig levering. Ligeledes hurtig svar på mine mails.
Gode varer og hurtig levering.
Fantastisk hurtig levering
Returnering
Returnere en tyngdedyne og modtager besked om at produktet er brugt, hvilket det på ingen måder er. Hertil syntes de at de kan tillade sig at tage 290 kr. for i rensning.
Generelt rigtig dårlig service. Jeg vil ikke anbefale andre at handle hos dem.

Autismeshoppen.dk ããã®åç
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹