レビュアーのコメントを見てみましょう
Køb aldrig en Audi el-bil hos Auto-House Hvidovre. De kender slet ikke bilen, de sælger og hvilke funktionaliteter, de indeholder. Har købt en Audi hos Auto House-Hvidovre og fik oplyst, at den hav... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
Auto-house について
当該企業による記述
Velkommen til Auto-House A/S – Din pålidelige bilpartner🚗
Værdier og Mission:
Auto-House A/S lægger vægt på troværdig og pålidelig rådgivning i øjenhøjde for at sikre, at kunderne får den bedste oplevelse.Ønsker du en ny eller nyere brugt bil?
Eller har du brug for professionel håndtering af din bil gennem service eller reperation? Uanset behovet byder vi dig velkommen hos Auto-House A/S. Som autoriseret forhandler for Hyundai, så tilbyder vi:- ✅ De nyeste biler fra Hyundai, SEAT & Cupra
- ✅ Autoriseret værksted for Hyundai, SEAT, Cupra & Citröen
- ✅ Stort skadecenter for begge afdelinger
- ✅ Nyere brugte biler med moderne tekonologi
- ✅ 150+ brugtbiler klar til levering
- ✅ Konkurrencedygtig priser
- ✅ Mange års erfaring og viden både inde for service og salg
🤝En helhedsoplevelse, der skaber tillid
Vores mål er ikke blot at være et af Køges og Hvidovres mest besøge bilhuse - vi bestræber efter at være det mest anbefalede. Gennem:- 🔹Engageret rådgivning (køb, finansiering og forsikringsrådgivning)
- 🔹Transparent kommunikation
- 🔹Skræddersyet service
- 🔹Ønsker du at sælge din bil? Vi tilbyder en fair og uforpligtende vurdering af netop din bil
📍 Et bredt netværk - lokalt forankret, regionalt tilstede
Med et af Sjællands største udvalg af brugtbiler servicerer vi hele Sjælland, Lolland-Falster og vest for Storebælt
🤝 Vores forhandlernetværk
Hvis vi ikke har hvad du søger, så prøv disse forretninger, som er en del af vores forhandler netværk, hvor vi har over 400+ brugte biler i netværket, som står til salg her:
📞 Kontakt os
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Kæmpe anbefaling til Aqeel
Kæmpe anbefaling til Aqeel.
Det er sjældent, man møder så god og nærværende service, når man skal købe bil.
Aqeel gjorde hele processen tryg og professionel, og jeg føler virkelig, jeg har gjort en god handel. Hvis du leder efter en ny bil og topservice, så gå til ham
Dygtig sælger
Jeg har lige fået købt mig en Skoda Enyaq fra Auto-house og jeg er virkelig glad for den service jeg har fået fra sælgeren Aqeel. Ikke nok med at han fik mig til at føle mig meget komfortabel da jeg skulle kigge på en bil, men han har også en hel masse viden om biler og var dygtig til at give mig et overblik over hvad de forskellige biler har af udstyr. Samt hvilke biler der kunne passe til mine behov. Aqeel og jeg fandt så i fælleskab Skoda Enyaq der passede perfekt til mine behov og en tand ekstra 😉
Kan helt klart anbefale Aqeel hvis i går med tankene om at købe en bil fra Autohouse.
5 stjernet anmeldelse af Aqeel
Tusind tak for en rigtig fin og omfattende rådgivning til at jeg kunne vælge den rigtige bil. Aqeel var meget hjælpsom og tog sig god tid til at gennemgå alle bilens funktioner med mig. Alle aftaler blev overholdt, og jeg er super tilfreds med hele forløbet.
Hold jer langt væk fra dem har haft en…
Hold jer langt væk fra dem har haft en bil til 3 års service de har bare køret det op og film den at betale 3600kr nu får jeg at vide at der er nogle fejl da en rigtig mekaniker skifte dæk på den er så efter 1 år har en handel med dem koster ca 15000kr for en 2 år bil solgt af dem og de vask hænder i håndvask så køre en bue uden om dem hvis du vil have en god handel sætte ikke mine ben i den platugler butik
En rigtig god oplevelse med Auto House i Hvidovre.
Vi havde en rigtig god oplevelse med Auto House i Hvidovre.. De har været hjælpsomme og imødekommende.. Salgs processen gik godt, der var god dialog og forståelse. Mikkel som var sælger, var til at snakke med og viste interesse i os og vores behov. Vil gerne anbefale dem til andre.
Hej Mikkel det må du undskylde jeg…
Hej Mikkel det må du undskylde jeg troede at jeg havde skrevet på trustpilot. Jeg prøver igen. Vi har oplevet en rigtig god forretning med ung medarbejder med yderst god kompetence om det gælder vores gode gamle skoda som vi savner lidt eller for os denne farger nye verden vi nu er blevet en del af. Som tingene står vil jeg med ro i sindet anbefale jer venner. Vi er meget glade for vores nye bil. Tak for nu og god vind til jer. Kurt
falsk reklame
Vigtigt at deres GRATIS syn før syn, er ikke gratis, de giver ikke gratis syn uden at du ikke skal betale minimum for service, selvom flere steder står der intet om at det kræver køb af andet for at få det gratis syn, der står gratis syn på Citroens hjemmeside og der står gratis syn - med pris som gratis under booking
Total service
Altid fin og positiv modtagelse
Meget service minded og professionel tilgang til os som kunder og super tilfreds med værkstedet også
Fantastisk værksted
Man får en fantastisk og meget personlig behandling, hvilket er sjældent på de store steder.
Dejlige mennesker!
Meget serviceminded- altid med smil og…
Meget serviceminded- altid med smil og god behandling.
Hurtigt og simpelt
Mikkel vidste alt om bilen og kunne svare på alle vores spørgsmål.
Aftalen og overdragelse af bilen gik hurtigt og smertefrit

Auto-house からの回答
Det er mindre salg og mere rådgivning…
Det er mindre salg og mere rådgivning hvilket passer mig glimrende. Hovedsælgeren Mikkel sporede sig hurtigt ind på hvad jeg havde brug for og ikke brug for, og var både serviceminded og svarede hurtigt igennem hele forløbet. Det var også rart at sælgeren selv havde erfaring med at køre bilerne og kunne det lavpraktiske. Jeg var i kontakt med en enkelt anden i forløbet der ligeledes fremstod særledes kompetent.
Det bliver en klar anbefaling herfra. At prisen så var skarp hjælper så også en del på det hele.

Dårlig rådgivning
Køb aldrig en Audi el-bil hos Auto-House Hvidovre.
De kender slet ikke bilen, de sælger og hvilke funktionaliteter, de indeholder.
Har købt en Audi hos Auto House-Hvidovre og fik oplyst, at den havde forvarmning af batteriet via GPS-en. Det viste sig, at modellen slet ikke havde og ikke kan få det.
Havde specifikt oplyst, at jeg havde behov for hurtigladning hos Lynlader, men de kom da af med bilen.

Auto-house からの回答
God rådgivning og hurtig levering
God rådgivning og imødekommende personale. Hurtig levering.
Hele forløbet med købet af en ny bil…
Hele forløbet med købet af en ny bil var ganske enkelt en sublim oplevelse, og Mikkels rådgivning var helt efter bogen. Derudover gjorde han en ekstra indsats, som jeg er meget taknemmelig for, og som virkelig gjorde en forskel for mig. Det er sjældent, man møder så engageret og professionel service.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。