レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Service af id4, skift til sommerdÊk plus gennemgang af diverse småting. Gemmengang af hvad Kim har lavet og tjekket ved udlevering af bilen igen

Jeg skulle have ordnet gearkassen pÃ¥ min Mercedes, Kim var fra starten klar over hvad der skulle ske. SÃ¥ det blev gjort til UG. Havde ogsÃ¥ en motorlampe der lyste. Havde fÃ¥et skiftet luftmasse mÃ¥leren... もっず芋る

䌁業が回答したした

Min bil begyndte pludselig at skifte mellem automatisk og manuelt gear under kÞrslen. Bilen var derefter pÃ¥ besÞg hos Citroen (Tranbjerg), som mente at koblingen + gearskifte aktivator + stoplysko... もっず芋る

䌁業が回答したした

Dygtig og real mekaniker. God og hurtig til at finde fejl pÃ¥ bilerne. Havde fÃ¥et en sten i hjulkapsel som blev fjernet uden beregning. Fik lavet et olieskift, prisen var lavere end andre mekaniker jeg... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車修理・敎備店

圓該䌁業による蚘述

Hos Autotekniker v/Kim Skytthe får du en lokal og Êrlig mekaniker samt tekniker, som kan hjÊlpe med alle bilreparationer, service og andre mekaniske opgaver. Som tekniker er jeg god til at fejlfinde på biler og finde årsagen til svÊre problemer. Her hjÊlper jeg både private, men også andre vÊrksteder med fejlfinding. Så hvis du står med en udfordring eller fejl på din bil, så tÞv ikke med at kontakte mig.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

49件のレビュヌ

Ordentlig

Ordentlig, effektiv, dygtig og behagelig mand ❀

2026幎3月11日

Hej Andreas,
Tusind tak for den gode anmeldelse. Det sÊtter jeg stor pris på :-)

Mvh Kim, Autotekniker

Super service og dygtig mekaniker

Super service og dygtig mekaniker. Kan helt bestemt anbefale Kim Skytthe

2026幎2月12日

Autotekniker v/Kim Skytthe からの回答

Mange tak for din anmeldelse - vi sÊtter stor pris på din anbefaling.

Blev anbefalet Kim

Var blevet anbefalet Kim og havde en rigtig god oplevelse, han gav mig et overslag på det jeg skulle have lavet på min bil og til en fornuftig pris bestemt ikke sidste gang jeg kommer til at bruge ham 👍🏻

2026幎1月23日

Autotekniker v/Kim Skytthe からの回答

Tusind tak for de pÊne ord 🙌
Dejligt at hÞre, at du havde en god oplevelse og var tilfreds med både pris og overslag.

Kan klart anbefales

Fik et servicetjek og en masse igennem tiden, som altid er super godt. Alt bliver gjort efter bogen. Super rar mand. Kan klart anbefales!

2026幎1月7日

Autotekniker v/Kim Skytthe からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pÊne ord 😊
Det glÊder os meget at hÞre, at du er tilfreds med både servicetjek og det arbejde, vi har udfÞrt gennem tiden.

Tak for anbefalingen og for tilliden.

Akut serviceaftale

Kim Skytthe var presset på tid, men tog alligevel min bil ind til et tiltrÊngt service eftersyn og hjulskift.
Alt udfÞrt til perfektion og med et glimt i Þjet😉

2025幎10月30日

Autotekniker v/Kim Skytthe からの回答

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at vi kunne hjÊlpe – og dejligt at hÞre, at du er tilfreds med service og hjulskift.

Dygtig

Dygtig håndvÊrker og behagelig personale

2025幎10月24日

Autotekniker v/Kim Skytthe からの回答

Tusind tak - jeg er meget glad for din anmeldelse!

Hurtig reservation og service

Hurtig reservation og service. Et vÊrksted der giver tryghed og det er et godt arbejde. Et vÊrksted jeg kan anbefale. Tak for en god oplevelse.

2025幎9月25日

Autotekniker v/Kim Skytthe からの回答

Tak for den fine anmeldelse! Jeg sÊtter stor pris på, at du anbefaler os.

Årligt eftersym

Han kigger bilen ordentligt igennem og ringer hvis der er noget stÞrre der skal laves virkelig en superpålidelig mekaniker

2025幎8月12日

Autotekniker v/Kim Skytthe からの回答

Tusind tak for din anmeldelse, SÞren!

Mvh. Kim

Bedste anbefalinger herfra

Lige fra fÞrste besÞg hos Autotekniker
v/ Kim Skytthe har vi oplevet en professionel service.
Uden tvivl de bedste anbefalinger herfra.

2025幎5月5日

Hej Randi,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Jeg er glad for, at I har haft en god oplevelse :-)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。