Blev udfÞrt som aftalt og bilen har fÃ¥et en ny duft/lugt af undervognen dette skulle forsvinde igen efter et stykke tid sÃ¥ alt godt. Der forligger foto dokumentation af arbejdet og alt er iorden. Har... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
God info inden vognen skulle behandles og en flot video af behandlingen. PÊn og rengjort ved afhentning og en god behandling pÃ¥ kontoret ved afregning. Kan kun anbefale at fÃ¥ sin bil behandlet pÃ¥ d... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fik min VW ID. Buzz behandlet hos Dinitrol i Herning â super oplevelse! Rasmus leverer top service og virkelig flot arbejde. Kan klart anbefales ð
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vores forrige bil blev undervognsbehandlet samme sted (KirstinehÞj Amager) og var meget tilfreds med forlÞbet, sÃ¥ var ikke i tvivl da vi skulle det samme med vores helt nye Skoda Elroq. Som sidst fo... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Dinitrol har pÃ¥ verdensplan mere end 70 Ã¥rs erfaring inden for rustbeskyttelse. Vi er Danmarks stÞrste udbyder af undervognsbehandling med centre fordelt over hele landet. Vi arbejder hele tiden pÃ¥ at gÞre VERDENS BEDSTE RUSTBESKYTTELSE endnu bedre! PÃ¥ den mÃ¥de kan vi altid sikre den bedste kvalitet. Hos Dinitrol er kvaliÂtet og service afgÞrende for en ordentlig rustbeskyttelse â og vores kunders tilfredshed.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

Vi giver den bedste garanti på markedet og sÞrger for du altid er tilfreds som kunde.

ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 57ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Super nemt og få en tid i Ringsted.
Professionel og rigtig god betjening, vi er meget tilfredse. Vores varmeste anbefalinger.
Flot rengjordt i kanter og nyvasket, stod skinnene ren.
Kurt Olsen
Sofievej
Stege.
Overholdelse af aftaler
Virksomheden er nu også en del af automester.
I service kan Syn indgå
Det var en god oplysning
Det ser rigtigt ud og bilen var rigtigt fin gjort rent bagefter plus god servis
Man afleverer bilen om morgenen og kan hente den igen om eftermiddagen. Genialt.
Erik
bagsvÊrd
Arbejder udfÞrt til tideen og var fÊrdigt nÊste formidag,
kun en anke de har ikke lånevogme med autoutomatgear.
Go service og behagelig oplevelse

Dinitrol ããã®åç
Det var nemt at booke tid, alle aftaler blev holdt og venligt personale.

Utrolig god service
Man sÊtter sin bil og nÊste dag er der besked på din bil er fÊrdig, så får man en forklaring på at man har mulighed for at se hvordan den er blevet behandlet med Dinitrol på din PC

Dinitrol ããã®åç
Har kun godt at sige om Firmaets kundebetjening og om modtagelse og aflevering alt fungerede bare perfekt.

Dinitrol ããã®åç
Jeg afleverede bilen onsdag eftermiddag og kunne hente den torsdag eftermiddag. Jeg fik en lånebil imens. Min egen bil var flot rengjort.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã