Autocentro レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super kompetente! Både kÞb og efterfÞlgende pleje og rådgivning klares altid med bravour! IsÊr Helene og Rasmus har vÊret superbe! Varm anbefaling

Jeg har nu i over 35 Ã¥r vÊret kunde hos Fiat/AutoCentro kÞbt flere nye biler og serviceret dem, det har altid sommer og vinter vÊret en fornÞjelse at komme der. Kan kun gi dem min varmeste anbefaling.... もっず芋る

Fantastisk god kundeservice og virkelig serviceminded personale😃👍 Vil klart anbefale Dem fremadrettet til venner og familie😁 Fantastisk sÞd og serviceminded sÊlger, som har solgt mig verdens bedst... もっず芋る

Vi har kÞbt en ny bil gennem kia i nykÞbing f. Vi har fÃ¥et en fantastisk behandling og vejledning ved kÞb af vores nye bil. Godt gammeldags kÞbmandskab, uden at vÊre anmasende og pressende, men med... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車販売店

圓該䌁業による蚘述

Autoriseret forhandler af Kia og MG Vi tilbyder service af alle bilmÊrker.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 18ä»¶

レビュヌを曞く

Super god oplevelse!

Autocentro er en tillidsvÊkkende virksomhed, hvor personalet synes at vÊre autentiske og super sÞde. Jeg byttede min bil til fordel for en nyere model og finder aftalen vi lavede, meget fordelagtig for eget vedkommende. Undervejs i processen, havde jeg flere meget behagelige samtaler med Helene, som også solgte mig min nye bil.

2021幎10月13日

Altid super service

Altid super service. Min bil gik i stykker og selv om klokke var 6:00 om morgenen kunne jeg få fat i Jimmy om han sÞrgede for at min bil blev hentet. Jeg tror at Autocentro har lolland-falster bedste service

2021幎10月12日
自発的なレビュヌ

Gik og kikkede,der gik ikke lÊnge fÞr

Gik og kikkede,der gik ikke lÊnge fÞr sÊlger Anette Rasmussen dukkede op,venlig,dejlig udstråling og super service, så det kunne jo kun ende med et bilkÞb. Der var lige nogle ting,vi skulle ha rettet,så vi henvende os på vÊrkstedet, der blev vi mÞdt med forståelse,og tingene blev bragt i orden,også rigtig god service her.Et sted vi absolut kan anbefale,at handle bil. Venligst. Steen Rasmussen

2021幎10月5日
自発的なレビュヌ

Vi har lÊnge gÃ¥et og overvejet at kÞbe
TilfÊldigvis forbi

Vi har lÊnge gået og overvejet at kÞbe en nyere brugt bil.
Forleden kom jeg forbi AutoCentros afdeling i RÞdby, og ud af Þjenkrogen så jeg at I havde lige prÊcis den bil stående (under klargÞring) som vi lÊnge havde talt om.
Jeg vendte om for at spÞrge nÊrmere om bilen.
Allerede da jeg trådte ind i salgslokalet, fornemmede jeg et helt sÊrlig imÞdekommende og professionelt team.
Bilen var netop kommet ind, men prisen lå allerede fast - og så fik jeg noget at tÊnke over.
Den flinke mand i salgslokalet spurgte ind til mit telefonnummer (jeg tÊnkte de nok ville forhandle om prisen, så det fik han.
Og jeg tror nÊppe jeg var nået tilbage til NykÞbing F. fÞr jeg blev kontaktet af salgsmedarbejderen Helene Agerskov, som hurtigt og meget direkte foreslog at transportere bilen til NykÞbing F. allerede dagen efter, så kunne kikke forbi og få en prÞvetur!
Og herefter gik det stÊrkt, og straks var både min kone og jeg solgt - ligesom bilen!
MÞdet med Helene var ganske enkelt enestående i enhver detalje om blev drÞftet, og vi fÞlte meget trygge da vi kÞbte bilen.
Vi er så imponeret over bilen og personalet som vi mÞdte. Tak!!!

2021幎9月26日

Meget tilfreds.

Dejlig fin modtagelse ved aflevering af bil til service. Bilen kÞrer super godt, så tager det som fint arbejde fra mekanikker. Afhentning var også tilfredsstillende med besked om, hvad der udover det almindelige service, vat blevet udfÞrt på bilen.

2021幎9月23日

Service er i top

Service er i top. Jeg fik faglig og professionel behandling i forbindelse med bilkÞb hos sÊlger. Det var en rar oplevelse, også pga den venlighed og tålmodighed, jeg blev mÞdt med. Jeg har vÊret kunde i mange år og altid oplevet god service. Kan kun anbefale!

2021幎9月17日
自発的なレビュヌ

Vi har fået en utrolig god service af

Vi har fået en utrolig god service af Helene, som bare har set alle mulighederne omkring et kÞb af den nye Kia e-Niro og vores nuvÊrende bil i byttehandel.
Samtidig med dette en god forklaring på alt omkring den nye bil og en ny ladestander derhjemme.
Jeg tror at havde det ikke vÊret for den gode, smilende og sjove Helene, havde vi nok ikke kÞbt bilen hos AutoCentro.

2021幎8月31日

Igen igen igen..

Igen igen igen... Fantastisk service.
Man bliver mÞdt af smil og super god kundepleje..
Bilen bliver ordnet.. Alt står klar. .intet kunne vÊre bedre... Selv kaffen smager godt..
I har en super team af gode medarbejdere...

2021幎8月20日