Autocentrum Aars レビュー 15

2. 自動車市場
  3. 自動車販売店
  4. 中古車ディーラー

さまざまな外部ソースから提供された情報

Mange års erfaring i import af biler fra Tyskland, og er dermed klar til at opfylde dit ønske om en ny eller brugt bil. Besøg Autocentrum Aars.

4.4

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Har lige købt en VW Touran af Erland

Har lige købt en VW Touran af Erland. Det er et godt og ærligt køb. Var lige lidt bange da jeg har haft en dårlig oplevelse med et bil køb. Men det skal man ikke havde når man handler med Erland.
Fik hurtigt spurt om de handlede med folk i hele landet og ja det gør de. Havde solgt flere biler til folk på Fyn og Sjælland

2026年1月21日

Kontaktede Autocentrum Aars

Kontaktede Autocentrum Aars, da min bil ikke ville starte. To mand kom og hentede den i løbet af en time. Det viste sig, jeg skulle have ny bil - den gl. var 11 år. I løbet af 1 1/2 døgn stod der en ny bil i min indkørsel. Jeg fik alle ønsker opfyldt mht farve, lak, hk, motor m.m. Pris for både ny og gl. bil var rigtig god. Det er et meget venligt og behageligt personale. Det er en ufattelig god og hurtig service. Jeg har kun ros til Autocentrum Aars og kan varmt anbefale stedet. Tusind tak til Autocentrum Aars.

2025年8月5日

En fantastisk oplevelse

En fantastisk oplevelse: efter at have søgt flere måneder på internettet efter en brugt vw golf 7 stødte jeg på Autocentrum Aars på internettet. Prisen var ufattelig god for golfmodellen og den kørte kilometer så kørte i tog til Aars for at købe bilen.

Et par dage til seks måneders garanti udløber fik bilen gearkasseproblem. Jeg ringede til Autocetrum Aars, de bad mig at returner bilen med det samme. Da jeg kom til justland med bilen blev jeg tilbudt en anden bil i løbet af reparationen af ​​min bil, som jeg sagde nej tak til.

I så fald lovede de at returnere min bil til mig på Sjælland efter reparation. De gav bilen en grundig reparation og sendte den til mit hus på Sjælland . Wao! Vidunderlig kundeservice!

Tusind tak Autocetrum Aars direktør, værkstedschef, manden, der boxer bilen til mig. Det er bestemt ikke sidste gang jeg køber bil hos jer.100 procent anbefalet

Vh.Harry

2024年10月28日
5つ星のうち1の評価

For dyrt og de bruger ufaglærte

Lad os starte min bil skulle have skiftet 3 tændrør og små fix her og der kom af med cirka 6 tusind for det derud over tog det dem cirka en uge med aftalt tid på cirka 1-2 dage derud over ringer jeg til dem for at høre om bilen de sagde de ville vende tilbage og hørte ikke noget. dagen jeg fik min bil var den slet ikke i en kørelig stand så de fik den igen og sagde det var defekte tændrør jeg fik i bilen. ik nok med det de valgte at rykke min kobling helt i bund så min bil begyndte at børste tænder da jeg skiftede gear og lidt efter hoppede den ud af gear som lavede store skader på moteren.

Med øvelse selv i at skifte tændrør er det et stykke arbejde der vil tage 1-2 time for en ny begynder de valgte at tage de mest ufaglærte inde for biler så det tog dem over 6+ timer at få den bil fikset som ingen gang var i kørelig stand tilbage til mig.

har hørt meget dårligt fra andre.

2024年3月13日

Autocentrum Aars import af Passat

Autocentrum Aars har hjulpet mig med at finde den helt rigtige bil i Tyskland, de lytter efter hvad man søger af bil og sørger for alt, så bilen står klar i DK👍👍
Ikke sidste gang de kommer til at hjælpe med at finde en brugt bil.

2022年4月20日
5つ星のうち5の評価

Rigtig god service behøver ikke være dyrt

Jeg skulle købe min første bil, og var derfor lidt på herrens mark. Efter at have spurgt lidt omkring, fik jeg Autocentrum Aars anbefalet af en ven, og har ikke fortrudt et sekund. Jeg har fået fantastisk god og professionel rådgivning og hjælp til at finde den rette bil. Markedet for brugte biler er jo ikke helt nemt at gennemskue, men der blev lyttet til mine behov, og Erland fandt nogle rigtig gode muligheder til mig. Efter at jeg havde besluttet mig for en bil, var der hurtig levering og derudover et rigtig højt serviceniveau og stor fleksibilitet i forbindelse med levering af bilen. Jeg er nu den glade ejer af en rigtig fin nyere brugt bil - og til og med til en rigtig god pris. Jeg kan på det varmeste anbefale Autocentrum Aars, der bliver taget god hånd om dig og dine behov, og her er god service ikke også lig med høje priser!

2021年9月7日
5つ星のうち5の評価

En virkelig god oplevelse at købe brugt…

En virkelig god oplevelse at købe brugt bil hos autocentrum års. Stor hjælpsomhed med at besvare alle vores spørgsmål, samt de forsøgte virkelig at imødekomme alle vores behov for udstyr i den kommende bil (anhængertræk, sikker vinterhjul). Prisen for bilen var absolut rimelig. De var meget åbne for at tage vores brugte biler i bytte. Vi følte tryghed og professionel vejledningen igennem hele købsprocessen, derfor kan vi varmt anbefale at købe brugt bil hos autocentrum års.

2019年6月15日

Audi gearkasse

Har skiftet gearkasse på a4.
Bestiller tid ved audi Aalborg for at få dem til at fylde olie på og justere gearkasse.
Der var en måneds ventetid.
Henter bilen og kører i den, og den kører ad h... til får at vide at jeg bare skal køre, den skal lige finde ud af det....
Jeg kører i den i 3 uger, og siger til dem at den stadig kører dårligt,får besked på at jeg kan få en tid en måned senere.
Jeg ringer der ud lidt senere og spørger om de har justeret den, ja det har de selvfølgelig, men får så at vide gearkasse jo var meget slidt, så det var jo ikke var at bruge flere penge på den....

Så fik jeg en aftale med autocentrum Aars, de fik den en dag, og så kører den bare igen👍🏻😃
Kundepleje⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2019年6月12日
5つ星のうち5の評価

Så kan det vist ikke gøres bedre !!

En meget fin oplevelse at købe brugt bil(Volvo XC60) hos Autocentrum Aars
Absolut rimelig pris for den nye(brugte) bil og meget fin pris for byttebil.
De er meget hjælpsomme og imødekommende. Ønsker man at have FDM med på banen, er dette intet problem. De er fuldt parate til at gennemføre handelen i forhold til FDM's standard procedure/formularer, herunder brugtbilstest med evt. rettelser på bilen. Det giver absolut tryghed.
Jeg kører meget gerne fra København til Aars, næste gang der skal skiftes til en ny(brugt) Volvo XC60.

2019年3月7日

レビューの対象になっている企業の方へ