Autoczescionline24レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Polecam, zamawiam czwarty raz. Czasami wysyłka już następnego dnia, albo po kilku dniach. Pewnie zależy od użyteczności części. To co się kupuje najczęściej posiadają na magazynie, i już wysyłają, co... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Witam Państwa Serdecznie. Dziękuję za wszystkie zrealizowane transakcje. Jestem bardzo zadowolony z krótkich realizacji, dobrze zabezpieczonych przesyłek i zawsze fabrycznie zapakowanych części. T... もっと見る

5つ星のうち4の評価

kupiłem antenę samochodową 27.07.20 i nie wiem z jakich przyczyn nie dotarła do mnie,nawet nie mogłem sprawdzić statusu przesyłki,w niedzielę dostałem powiadomienie na pocztę ,że nastąpił zwrot. Po ko... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Poszukiwałem części, która była niedostępna w różnych sklepach. Poprosiłem Autoczescionline24 o poinformowanie mnie o dostępności. Po ok. 3 tygodniach dostałem wiadomość, że część jest w magazynie, a... もっと見る

企業情報

1. 乗り物・運輸

さまざまな外部ソースから提供された情報

Autoczescionline24.pl: Kupić online auto części samochodowe wysokiej jakości do BMW, Audi, VW, Mercedes i innych marek samochodu w korzystnej cenie. Znajdą Państwo na Autoczescionline24.pl powyżej 500 000 części zamienne takich, jak tarcze hamulcowe, r...

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 37

レビューを書く

ocena dostawcy

zamówienie i dostawa zgodnie z ustaleniami

2026年6月30日

Dzień dobry!
Dziękujemy za pozytywną opinię 🙏 Bardzo się cieszymy, że nasze usługi wzbudziły Państwa uznanie 💯 Jesteśmy do dyspozycji, gdy tylko będą Państwo potrzebować niezawodnego partnera w branży motoryzacyjnej 🚙🧡🔥

Wszstko jest Ok.

2026年6月24日

Dzień dobry!
Dziękujemy za opinię 😊 Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni ze swojego zamówienia. Zawsze chętnie pomożemy wybrać odpowiednie części 🧭🔧

wszystko jest super

wszystko jest super, polecam.

2026年6月22日

Dzień dobry!
Dziękujemy za pozytywną ocenę ⭐ Jest nam niezmiernie miło, że są Państwo zadowoleni z zakupu i naszego serwisu. Z przyjemnością służymy pomocą w znalezieniu odpowiednich części samochodowych 🚗💨

Wszystko sprawnie

Wszystko sprawnie, części ok. Przesyłka na czas

2026年6月23日

Dzień dobry!
Dziękujemy za pozytywną ocenę 🌟 Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z zakupu i naszej obsługi. Niech każda podróż będzie bezpieczna i komfortowa 🚗💨

5つ星のうち5の評価

zamówienie bez problemu oraz szybka…

zamówienie bez problemu oraz szybka wysyłka

2026年6月1日

Dzień dobry!
Dziękujemy za pozytywną opinię ⭐ Dążymy do tego, aby Państwo zawsze mogli znaleźć właściwe części szybko i wygodnie 🔍📦

Dzień dobry!
Dziękujemy za opinię 💬 Jest ona dla nas bardzo ważna i cieszymy się, że mogliśmy Państwu zapewnić potrzebne części 🔧📦✨

5つ星のうち4の評価

Dzień dobry!
Dziękujemy za ocenę 🙏 To wspaniale, że są Państwo zadowoleni z zamówienia 🌍🧭 Będziemy nadal ulepszać nasze usługi, aby następne doświadczenia były jeszcze lepsze 🚙🧡

Kolektor wydechowy

Wszystkio Ok

2026年4月30日

szybka dostawa

szybka dostawa. Przekladnia wyglada super.wkrotce zobacze jak pracuje.

2026年4月27日

Dzień dobry!
Dziękujemy za ocenę ⭐ Jest dla nas ważne, aby potrzebne części docierały na czas i bez żadnych trudności 🔧🧰

Alles ok schnelle Lieferung

Alles ok schnelle Lieferung, Qualität ist gut. Gern wieder Danke

2026年4月22日

Hallo!
Danke für deine Rückmeldung 💬 Es ist uns wichtig, dass jede Bestellung ein rundum positives Erlebnis für dich ist ✨🚗
Liebe Grüße das Teiledirekt-Team

Szybko

Szybko, zgodnie z zamówieniem.

2026年4月22日

Wszystko na wysokim poziomie

Wszystko na wysokim poziomie, możliwość zamawiania jak i czas oczekiwania na przesyłkę.

2026年4月14日

5つ星のうち1の評価

Zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie

Zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie. Obsługa działa chaotycznie, informacje o dostępności towaru zmieniają się z minuty na minutę, a klient dostaje sprzeczne komunikaty w zależności od tego, z kim akurat rozmawia. Zamówienia potrafią zostać anulowane bez zgody kupującego, a późniejsze tłumaczenia są niespójne i wyglądają jak próba zrzucenia winy na wszystko, tylko nie na własne błędy. Zamiast realnego rozwiązania problemu proponuje się symboliczne rabaty, które nie rekompensują strat. To nie jest poziom obsługi, jakiego można oczekiwać od profesjonalnego sklepu. Radzę omijać szerokim łukiem.

2026年3月15日

Witamy,
Dziękujemy za opinię. Przykro nam słyszeć o Pana doświadczeniach i szczerze przepraszamy za zamieszanie i niedogodności. Nie jest to poziom usług, który chcemy oferować.
Rozumiemy, jak frustrujące mogą być niespójne informacje i anulowanie zamówień, i traktujemy Pana uwagi poważnie. Twoje uwagi zostały przekazane naszemu zespołowi, abyśmy mogli usprawnić komunikację i zapobiec podobnym sytuacjom w przyszłości.
zespół AUTODOC

Nazwa firmy ok

Zmyliła mnie nazwa chodzi o dopisek na końcu PL powinno być DE

2026年3月12日

bardzo prosimy skontaktować się z nami mailowo trust@autoczescionline24.pl

Szybka dostawa

Szybka dostawa. Produkt zgodny z zamowieniem.

2026年3月9日

Autoczescionline24 からの回答

Cześć😊! Dziękujemy za opinię, jest nam niezmiernie miło, że udało nam Ciebie zaskoczyć! Z szacunkiem, Autoczescionline24 Team🚗💨

Super Sklep

Super Sklep! Gorąco Polecam!

2026年3月9日

Autoczescionline24 からの回答

Witaj😊! Dziękujemy za twoją opinię) Życzymy miłego dnia! Z szacunkiem, Autoczescionline24 Team🚙💨

szybko

szybko, profesjonalnie :)
Dziękuję :)

2026年2月25日

Autoczescionline24 からの回答

Cześć😊! Dziękujemy za opinię, jest nam niezmiernie miło, że udało nam Ciebie zaskoczyć! Z szacunkiem, autoczescionline24 Team🚗💨

5つ星のうち5の評価

Bardzo prosty sposób wyszukiwania…

Bardzo prosty sposób wyszukiwania części. Części dobrze opisane. Prosty sposób płatności. Przesyłki dobrze zabezpieczone.
Szybka wysyłka.

2026年3月3日

Autoczescionline24 からの回答

Cześć😊! Dziękujemy za opinię, jest nam niezmiernie miło, że udało nam Ciebie zaskoczyć! Z szacunkiem, AUTODOC Team🚗💨

Wszystko jak ogłoszeniu

Wszystko jak ogłoszeniu
Szybko jak z zagranicy 6dni

2026年1月15日

5つ星のうち1の評価

Jak komuś zależy na czasie to nie w tym sklepie.

Skontaktowałem się na czacie ze sklepem bo dwa dni po zamówieniu i opłaceniu towaru nic się nie działo, od bota dowiedziałem się że nic nie wysłane i przesyłka będzie dopiero prawdopodobnie za kilka dni u mnie (19). Natomiast w rozmowie z Panią na czacie zaczęły się cyrki jak napisałem że chcę anulować zamówienie nastała cisza na parę minut po czym szybko został nadany numer przesyłki i zmieniono status na stronie, rozmowa potem trwała Pani sie wykręcała i wymyślała dziwne rzeczy, wszystko po to abym musiał odstąpić od umowy czyli nie odebrać przesyłki i ponieść tego koszty..pomimo że przesyłka i tak nadal była na magazynie tylko z nadanym numerem przewoźnika, kiedy powiedziałem że oszukują to usłyszałem kolejną bajkę...ciekaw jestem czy zwrócą pieniądze czy jednak wyślą paczkę specjalnie żebym poniósł koszty wysyłki...żeby śmieszniej było to przed nadaniem jakiegokolwiek numeru paczki nie było dostępnej opcji anulowania zamówienia a dopiero po zmianie statusu i nadaniu numeru przesyłki pojawiła się opcja zwrotu...kpina
Aktualizacja: wczoraj po godzinie 19 napisała do mnie kobieta z firmy czy jak zwrócą mi koszty wysyłki to paczkę dostarczą i będzie w porządku, odpisałem że nia ma mowy bo byłem zmuszony zamówić u kogoś innego aby towar był w dniu dzisiejszym u mnie a także wręcz opisałem ich sposób działania...Kobieta już nie odpisała ale za to co zrobili...po godzinie 20 wydali paczkę kurierowi, to jest totalna porażka i kpina, na sam koniec sami potwierdzili że paczka była nie wysłana do wieczora specjalne działanie aby obciążyć mnie kosztami wysyłki...na stronie kuriera dzisiaj rano zaznaczyłem iż rezygnuję z paczki, aby przypadkiem kurier mi jej nie przywiózł. Jeżeli firma będzie robić problem ze zwrotem pieniędzy, wszystkich łącznie z pieniędzmi za przesyłkę, powiadomię UOKIK oraz podejmę dalsze działania prawne. Wszelkie rozmowy z pracownikami sklepu, a także zapis śledzenia wysyłki mam zarchiwizowane aby sklep nie mógł się wyprzeć swojego bezczelnego zachowania.
Aktualizacja: Dajcie już spokój z tymi bzdurami, przy składaniu zamówienia ani słowa nie było o terminie wysyłki, gdybyście od razu wysłali pieniądze to już dawno byłyby na koncie, serio napisałem wyżej że mam zapisy wszelkich rozmów a Wy dalej będziecie głupoty pisać. Jedyny pozytyw, chociaż po moich wpisach więc wątpliwy, że dzisiaj napisała do mnie Pani która wczoraj już na maila nie odpisała, a co dalej było to opisane jest wyżej, i poinformowała że całą kwotę zwracacie mi na konto i oferujecie 100zł upustu na zakupy, niestety nie potrzebuję żadnego upustu bo po waszym zachowaniu a także w związku z tym że nadal próbujecie się tutaj wybielić i piszecie głupoty nie skorzystam z waszego sklepu już w ogóle.
Z poważaniem
G.O.

2026年1月14日

Witamy,
ogólny czas oczekiwania na zamówienie wynosi od 3 do 5 dni roboczych. Zamówienie zostało wysłane w terminie.
Po tym jak odmówił Pan przyjęcie paczki, natychmiast zwróciliśmy wpłaconą kwotę na Pana konto bankowe.
Dodatkowo informujemy, że nasz menedżer jest z Panem w kontakcie, co więcej może Pan sprawdzić godziny pracy obsługi klienta.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。