Rene gottebutikken for voksne menn 🤪. Kjapp levering, godt pakket, og veldig gode produkter. Vil absolutt anbefale alle som leser dette, til å handle her. Mvh Johne.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Meget fornøyd med deres hurtige avgjørelse ved reklamasjon på en led bjelke jeg har kjøpt hos dem. Hadde fått fukt i lampa. Sendte mail med bilde og innen 15 min hadde de send ny, med retur lapp for d... もっと見る
Super rask levering! Kjøpte leather paint til skinnsofaen min. Kjempe bra produkt 😀 Jeg er så fornøyd!!! En pakke ble borte i post systemet, jeg tok kontakt og de sendte ny med en gang. Fantastisk ku... もっと見る
企業が回答しました
Jeg har en mistanke om at denne er ingen «Norsk» nettbutikk egentlig. Varen ble ikke plukket og sendt samme eller neste dag. Det ser ut som «drop ship». Dvs at de har ingen lager i Norge og at alt sen... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Nordens største bilpleiebutikk. Alt du trenger til bilpleie - Til en lav pris - Rask levering - AUTODUDE
連絡先
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

God side for bilpleieprodukter
Fin og flott side som er har god en oversikt over alle produkter og prisene er ikke gale heller.

Lang leveringstid, styr unna
Lang leveringstid - de opplyser ikke om at de sender fra utlandet. Posten har fortsatt ikke mottatt ordren som ble bestilt for en uke siden. At de skryter av 1-4 dagers leveringstid er en blank løgn, som man lese av flere reviews på trustpilot.

Knallgod service
Knallgod service. Svarer raskt på chat og mail og pakker kommer kjapt!😊👍
Jeg driver Roar’s Autospa i liten målestokk men tester gjerne produkter fra dere.👍

AUTODUDE.NO からの回答
Veldig bra dekkevne og drøy i bruk
Veldig bra dekkevne og drøy i bruk. Lukter ingenting og er veldig enkel å påføre. Vil absolutt anbefale denne om du vil gi nytt liv til gamle møbler!
Bra produkter men lang leveringstid
Bra produkter, men lang leveringstid. Bestilt på mandag og fikk varene på fredag. Kundesupport forklarte det med hovedlager i Sverige. Så reklame om rask levering, bør de fjerne fra nettsidene sine.

AUTODUDE.NO からの回答
Bra produkter men postnord forsurer…
Bra produkter men PostNord forsurer hele opplevelsen ..styr unna gratis frakt da dette kjapt tar lenger tid en det man håper og tror

Kjempebra produkt!
Kjenner dette produktet svært godt. det har vært min favoritt alkalisk avfetting i mange år. Finner neppe et bedre produkt!
Rask og god betjening og gode produkter til fornuftige priser
Rask og god betjening. Et godt produkt som er benyttet flere ganger, og som gir setene en flott fornyelse av tar vekk skitt og fornyer skinnet. Anbefales absolutt !
Leverer svært gode produkter
Leverer svært gode produkter, raskt og med gode priser. Proffe på bilpleie
Rask levering og gunstige priser
Rask levering og gunstige priser. Et betydelig antall kundeomtaler bekrefter kvaliteten på produktene. De to siste leveransene med PostNord ble mottatt innen 3-4 dager, noe som understreker at leveringspåliteligheten har blitt betydelig bedre den siste tiden.
Ok nettbutikk, men PostNord er eneste fraktalternativ
Nettbutikken og produktene er kjempefine, men det hjelper lite når Autodude kun tilbyr frakt via PostNord. Pakker sendes stort sett kjapt, men blir rutinemessig liggende på sentral hos PostNord. Min siste forsendelse har nå hatt status «gjøres klar for videre transport» i seks dager. Den ligger på sentral 5 mil fra Autodudes lager..
Det blir siste ordre hos Autodude fra meg inntil de eventuelt tilbyr andre fraktalternativer. Har ikke tid til dette.
All den tid de reklamerer med 1-4 dagers leveringstid, burde de følge opp dette med fraktleverandør.
Edit: ser nå at ny leverandør er lagt til. Supert👍🏻

Levert etter 3 dager
Levert etter 3 dager, bra pakket. Nå kan jeg ikke gi noen review på selve produktet jeg kjøpte ettersom jeg ikke har prøvd den enda.
Alt knællbra🥳
Trustpilot エクスペリエンス