レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Gutterne hos Autoglow, ved hvad de snakker om. Man kan se hvor meget de ligger i at vÊlge de helt rigtige produkter at sÊtte pÃ¥ hylderne, ved at der ikke bare er smidt en masse pÃ¥ shoppen. Udva... もっず芋る

䌁業が回答したした

KÆMPE ANBEFALING!!🀩 Bestilte natten til fredag hos autoglow, allerede fredag morgen var ordre pakket og klar til levering, lÞrdag morgen stod pakken hos pakkeshop til afhentning. Det er det man k... もっず芋る

䌁業が回答したした

Bedste service hos Autoglow! Mads er bare en guttermand, god vejledning og hjÊlp af gutterne 👌🏌😎 100% anbefaling herfra

䌁業が回答したした

Mega god service. De står altid klar til en snak. Hyggelig stemning og gode råd til vask og polering/coating af bilen. 5 store stjerner herfra

䌁業情報

1. カヌコヌティング店

圓該䌁業による蚘述

Autoglow.dk er din danske webshop for bilpleje i hÞj kvalitet – bÃ¥de til private og professionelle. Vi tilbyder et bredt udvalg af bilplejeprodukter som autoshampoo, fÊlgrens, insektfjerner, interiÞrpleje og skylleforsegler, samt alt i bilplejetilbehÞr og mikrofiberklude.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

98件のレビュヌ

God service!👌🏌

Bedste service hos Autoglow!
Mads er bare en guttermand, god vejledning og hjÊlp af gutterne 👌🏌😎

100% anbefaling herfra

2026幎4月6日

Hej Mohammad,

Mange tak for din anmeldelse, det sÊtter vi stor pris på.

Vi er altid klar til god vejledning og hjÊlp, vi Þnsker vores kunder får den bedste oplevelse hos os :-)

Mvh. Autoglow / Mads

Bedste bilpleje sted

5 store stjerner herfra

2026幎4月1日

Hej Casper,

Tusind tak for din anmeldelse, det er vi rigtig glade for at lÊse.

Vi gÞr vores bedste for at alle, for en ekseptionel god oplevelse hos os.

Og vi er altid åbne for en god snak, eller give rådgivning så man fÞler sig sikker i sine produkter.

Vi håber at vi igen en dag får lov at levere bilpleje til dig :-).

2026幎3月31日

Hej Kenneth,

Mange tak for din anmeldelse, det er vi glade for at lÊse.

Vi håber at vi igen en dag i fremtiden, får lov at levere bilpleje til dig :-).

Super tilfreds som altid top betjening

Super tilfreds som altid top betjening
10 stjerner herfra 👍👍👍👍

2026幎3月30日

Hej Rajmond,

Mange tak for din anmeldelse, det sÊtter vi enormt stor pris på!

Det betyder meget for os, og gÞr at vi altid giver lige det ekstra for at i har en god oplevelse hos os.

Vi glÊder os til at levere bilpleje til dig igen i fremtiden :-).

Mvh. Autoglow

Rigtig god oplevelse hos AutoGlow

Rigtig god oplevelse hos AutoGlow! 🚗✚
Venlig service og super flot resultat – min bil ser ud som ny igen.
Kan klart anbefales!

2026幎3月24日

Hej Allan,

Tusind tak for din anmeldelse, det betyder enormt meget for os :-).

Vi glÊder os til at levere bilpleje til dig igen en dag.

Kanon butik

Kanon butik
gode produkter
god vejledning
gode priser
gode medarbejdere!!

2026幎3月22日

Hej Frederik,

Tak for din anmeldelse, det sÊtter vi stor pris på.

Vi forsÞger altid at have en ekseptionel serivce, vi håber at se dig hos os igen en dag :-).

Hurtig levering god kvalitet

Fornuftige priser
Gode produkter
Hjemmeside er let at anvende

2026幎3月2日

Hej Charles,

Mange tak for din anmeldelse, det betyder rigtig meget for os.

Vi håber at vi en dag kan levere kvalitets bilpleje til dig igen :-).

Levering og service

Jeg fik leveret mine produkter dagen efter jeg bestilte dem, det er bare fantastisk. Kommer 100% til at kÞbe derfra igen, og det kan klart anbefales!

2026幎3月3日

Hej Lukas,

Tusind tak for din anmeldelse, og for at du vil bruge et par minutter på at fortÊlle om din oplevelse hos os.

Det sÊtter vi stor pris på! Vi håber vi kan levere kvalitets bilpleje til dig igen en dag :-).

Alt var i orden

Alt var i orden. Og leveret allerede dagen efter 🀩

2026幎3月2日

Hej Ole,

Mange tak for din anmeldelse, det betyder utrolig meget for os.

Vi håber at vi kan levere bilpleje til dig igen en dag :-).

Fremragende service

Gutterne hos Autoglow, ved hvad de snakker om.
Man kan se hvor meget de ligger i at vÊlge de helt rigtige produkter at sÊtte på hylderne, ved at der ikke bare er smidt en masse på shoppen.
Udvalget bÊre prÊg af, at man kan se det er nÞje udvalgt.

Deres service er i topniveau, om du har spÞrgsmål til deres produkter eller generel bilpleje, så får du en lang og detaljeret hjÊlp retur.
Du kan sågar skrive på deres Messenger og få svar nÊsten uanset tidspunkt på dÞgnet, og dag på ugen.

Siden jeg begyndte at bestille bilpleje-produkter igen, har jeg kun handlet her hos Autoglow :D

2026幎3月1日

Hej Mikkel,

Tak er nogle gange et fattigt ord, vi er rigtig glade for at lÊse din ameldelse det betyder meget for os.

Vi gÞr rigtig meget ud af, at vÊlge vores sortiment ud fra det vi 100% kan stå inde for og produkter vi ved der bare virker fÞrste gang de også er i hånden hos vores kunder.

Vi glÊder os til at levere bilpleje til dig igen en dag :-)

Mvh. Autoglow

AltsÃ¥ hvor er det skÞnt at komme ind i

Altså hvor er det skÞnt at komme ind i en lokal forretning og blive modtaget af 2 meget hÞflige unge mennesker god vejledning og fine priser Det sÊtter man sgu pris på.

2026幎2月27日

Hej Thomas,

Mange tak for din anmeldelse, det betyder meget for os at du lige vil bruge et par minutter på at fortÊlle om din oplevelse hos os.

Vi håber at se dig igen en dag i butikken :-)

Mvh. Autoglow

Bedste detailer forhandler jeg har set

Er en fast kunde hos autoglow når jeg handler ind til min virksomhed. De har den bedste kunde service jeg har fået iforhold til de andre detailer hjemmesider der er. Hurtig levering oftes dagen efter og alt er som de siger gode produkter man de glemmer aldrig noget så kÊmpe respekt til dem

2026幎2月3日

Hej Ardit,

Mange tak for din anmeldelse!

Det betyder rigtig meget for os, vi glÊder os til at levere mere bilpleje til dig nÊste gang.

Altid god service

Altid god service – kan varmt anbefale Autoglow. Super gode produkter til fair priser, og hvis man har spÞrgsmÃ¥l eller problemer, er de altid klar til at hjÊlpe. Hvis jeg kunne give 10 stjerner, havde de fÃ¥et det ⭐⭐⭐⭐⭐

2026幎1月5日

Hej Iron,

Mange tak for din anmeldelse, det sÊtter vi stor pris på!

Vi glÊder os til at levere bilpleje til dig igen en dag.

Mvh. Autoglow

Flinke fyrer som var meget hjÊlpsomme og gav en service ud over hvad jeg havde forventet og det de behÞvede, tak til jer 2:-)

2026幎1月5日

Hej Tommy,

Mange tak for din anmeldelse, det sÊtter vi meget pris på :-).

Vi glÊder os til at hjÊlpe dig med bilpleje nÊste gang igen forhåbentlig.

Uovertruffen kundeservice

Simpelthen uovertruffen kundeservice. Så sÞde og hjÊlpsomme overfor en der kender minus til det her.

Ville forkÊle min mand med noget ordentligt gear til hans Nilfisk hÞjtryksrenser, sÃ¥ han kunne vaske bilerne med nemhed. Troels og Mads var sÃ¥ sÞde og hjÊlpsomme over mail og vi aftalte at jeg kunne tage dimsen (😅) med og sÃ¥ skulle de nok hjÊlpe mig.

Der skulle bare en adapter og en skumlanse til og sÃ¥ var vi kÞrende. Manden blev SÅ glad. SÃ¥ tusinde tak. SeriÞst service pÃ¥ hÞjt plan. MEGET vÊrdsat. 👍

2025幎12月30日

SUPER 💪

To brÞdre der vÊlger produkter med omhu og det mÊrker man selv nÃ¥r man stÃ¥r med det i hÃ¥nden 👍🏻 super service nÃ¥r man ringer hvis man har et eller flere spÞrgsmÃ¥l total hurtig levering stort ros herfra forsÊt den gode stil kommer til at handle ved jeg mange gange 👍🏻😁

2025幎11月28日

Hej Michael,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os, at du vil bruge lidt tid på at fortÊlle om din oplevelse hos os.

Det giver os endnu mere blod på tanden, til at fortsÊtte i samme stil :-).

hurtig levering.

alt ok - hurtig levering.

2025幎11月29日

Hej Sasi,

Mange tak for din anmeldelse, det betyder enormt meget for os at du vil bruge tid på at give os en anmeldelse :-)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。