Hurtig levering. Ordre var godt pakket ind hvorfor alle bestilte varer ankom ubeskadiget. Jeg kan kun anbefale folk at bestille herfra.
Super god hjemmeside, gode videoer som viser hvordan de forskellige produkter virker og skal bruges. Produkter som bare virker og til gode priser. TheDetailer er blevet mit fortrukne sted at kÞbe bl... ãã£ãšèŠã
Det er altid en virkelig god oplevelse at handle ved The Detailer. Der er super hurtig levering - bestiller sÞndag aften, og tirsdag morgen var den klar til afhentning. Gode priser pÃ¥ nogle virkelig g... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ãdisvej 95, 6070, Christiansfeld , ãã³ããŒã¯
- thomas@thedetailer.dk
- thedetailer.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 66ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Mega godt produkt
Mega godt produkt, og mega god kundeservice
Billigste pris på Koch Chemie og god indpakning
Super god kÞbsoplevelse! Varerne var utroligt godt og sikkert pakket ind, sÃ¥ alt ankom i perfekt stand. Hurtig forsendelse, hvilket altid er et stort plus.Derudover var det en virkelig positiv overraskelse at fÃ¥ 2 bonusprodukter med i ordren â mange tak for det! Priserne pÃ¥ de produkter, jeg skulle have, var i Þvrigt de billigste, jeg kunne finde.Alt i alt en rigtig god oplevelseð
God oplevelse
Bestiller den ene dag, levering den nÊsteðð»
Hurtig levering.
Hurtig levering.
Ordre var godt pakket ind hvorfor alle bestilte varer ankom ubeskadiget.
Jeg kan kun anbefale folk at bestille herfra.
Altid god service
Altid god service, og hurtig levering.
derudover mange varer samt gode tilbud i shoppen.
Der er ingen kundeservice
Der er ingen kundeservice, hvis jeres produkt går istykker efter at vÊre brugt 2 gange.. jeg har skrevet til Thomas flere gange om en retur label uden nogen svar.. Så nu har jeg kÞbet et nyt produkt, ved nogen som virklig mener at service også er en del af det at drive virksomhed..

Thedetailer ããã®åç
Godt produkt og hurtigt levering kanâŠ
Godt produkt og hurtigt levering kan anbefales
Hurtig levering,alt var som det skulleâŠ
Hurtig levering,alt var som det skulle vÊre, kan klar anbefale dem til andre ðð
Dejlige produkter
Dejlige produkter, dog har jeg ikke helt haft den store succes med deres kalkfjerner. Men alt det andet jeg kÞbte var godt....
Hurtig levering
Hurtig levering
Rigtige produkter
Og de virker
Kan helt klart anbefales
Har bestilt mange gange derfra, og har vÊret tilfreds hver gang hurtig levering gode produkter til billige penge
KÞbte en Active 2.0 pakke
KÞbte en Active 2.0 pakke. Den er uden sammenligning den bedste maskine, jeg har brugt til vask af bil. Den har det sindsygt vandflow, og lever fuldt op til mine forventninger, og mere til. Skal man have en maskine til at vaske bil, kan den klart anbefaldes. Levering kom som lovet, og der er ikke en finger at sÊtte på, sÊlger, pris, produkt og levering. Ikke sidste gang jeg handler her
Hurtig betjening og fejl fri levering
Hurtig betjening og fejl fri levering
Super hurtig levering og god oplysningâŠ
Super hurtig levering og god oplysning om forsendelse
Super hurtig levering og godâŠ
Super hurtig levering og god information undervejs. Mega glad for mine produkter
let overskuelig hjemmeside
let overskuelig hjemmeside, nem og hurtig levering, kan varmt anbefales.
God oplevelse og gode produkter og nemâŠ
God oplevelse og gode produkter og nem afhentning