レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Goede import service. Wij hebben een camper importeerd via David. Het is allemaal zeer goed verlopen , je wordt ontzorgt. David is vriendelijk, behulpzaam en reageerd snel.

5つ星のうち5の評価

Online de perfecte auto gevonden in Duitsland... en nu? Even mailtje naar auto import noord en ondanks vakantie de volgende ochtend al mail terug. Onze eigen auto konden we inruilen en na 3,5 week na... もっと見る

5つ星のうち5の評価

David Bodha neemt je alle mogelijke zorgen uit handen. Van zoeken tot ontvangen met NL kenteken ondersteunt en regelt hij iedere fase van het proces op zeer accurate wijze. Zelfs tijdens het zoekproc... もっと見る

企業情報

1. カーディーラー

当該企業による記述

De grootste en best beoordeelde auto import specialist van het noorden. Bespaar op het importeren van je nieuwe auto, snel veilig en voordelig.

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Ik heb via Auto Import Noord onlangs…

Ik heb via Auto Import Noord onlangs een auto laten importeren en ben echt tevreden over hoe alles verlopen is. Vanaf het eerste contact werd alles rustig uitgelegd en had ik niet het gevoel dat er druk werd gezet, wat ik persoonlijk erg prettig vond.

Ze hielden me goed op de hoogte tijdens het hele proces en reageerden snel op vragen. De auto was uiteindelijk precies zoals beschreven en netjes afgeleverd. Natuurlijk duurt importeren altijd even, maar dat werd vooraf ook duidelijk aangegeven.

Overall gewoon een betrouwbare en relaxte ervaring zonder gedoe.

2026年5月8日

Goede import service

2026年4月14日

Een zekere betrouwbare keuze

Ik heb onlangs mijn auto laten importeren van A tot en met Z via Autoimport Noord. David nam alle tijd, over de kosten en de BPM die moest worden afgedragen. De auto heeft meteen een APK ondergaan.
Al met al wat het een uitkomst, alles verzorgde hij en de import liep erg snel en vlotjes.
Alles in nog geen 2 week geregeld.

Voor mij een zekere keuze en de enige juiste.

2026年4月9日

Contact verliep vlot

Contact verliep vlot. David heeft echt z’n best gedaan om mijn auto snel geïmporteerd te krijgen. Fijn om opdeze manier van zijn diensten en ervaring gebruik te kunnen hebben gemaakt. Wil je het importeren van een auto of camper uit handen geven (aanrader) dan zou ik zeker Autoimport Noord aanbevelen. Scheelt lang wachten en je wordt volledig ontzorgd.

2026年3月20日
5つ星のうち5の評価

AutoimportNoord; vakkundig, transparant en flexibel

AutoimportNoord heeft mij uitstekend geholpen bij het importeren van mijn Lexus GX470. Ik heb gekozen voor het basispakket en de auto door de verkoper uit Litouwen. David heeft ons uitgebreid geïnformeerd en heb ook goede tips en advies gegeven voor wat betreft de onderhandelingen.
Door deze transparante manier van zaken doen, en getoonde flexibiliteit zou ik AutoimportNoord bij een ieder aanraden

2026年3月12日

Fantastische Service

Fantastische Service! Het was mijn eerste keer dat ik een auto importeerde, maar het ging heel soepel! David was altijd beschikbaar, communiceerde uitstekend en heeft ons aan een hele fijne auto geholpen.

2026年3月3日

Super goed geholpen!!

Super goed geholpen en altijd bereikbaar en bereid om mee te denken reageert snel op je mail/bericht.
zal in de toekomst zo weer terug komen bij het regelen van nl platen.
binnen een week de auto op nl platen

2026年2月13日
5つ星のうち5の評価

David heeft ons fantastisch geholpen

David heeft ons fantastisch geholpen. Van het uitzoeken van de auto, het geven van context rondom de keuze tot aan de uiteindelijke import en aflevering van de auto was het proces een goed geoliede machine.

Dit was onze tweede auto en zeker niet de laatste die we via Autoimportnoord.nl kopen!

2025年12月1日
5つ星のうち5の評価

Autoimportnoord Outstanding Car Import Service – Fast, Simple, and Highly Recommended!

Autoimportnoord made transferring my VW electric car from Denmark to the Netherlands incredibly simple and fast. The entire process was smooth, hassle-free, and handled with great professionalism. I would rate their service 5 stars for quality and efficiency, highly recommended for anyone looking for a reliable car import service!

2025年11月28日
5つ星のうち5の評価

Op eigen houtje in Duitsland (Berlijn)…

Op eigen houtje in Duitsland (Berlijn) een wagen gekocht en niet zo goed nagedacht over wat er allemaal bij komt kijken voordat die rijklaar voor mijn deur staat... Via google gezocht naar iemand die het transport en de rest kon regelen en zo ben ik David van Auto Import Noord op het spoor gekomen. Voor mij is het heel belangrijk dat er snel op mijn vragen werd gereageerd. David reageert snel per mail of telefoon en houdt je goed op de hoogte van de verschillende stappen die doorlopen moeten worden. Toch wel een 'dingetje' dat je iemand die je nog nooit hebt ontmoet een volmacht geeft om met jouw nieuwe wagen aan de slag te gaan. Gelukkig laat David zien goed met dit vertrouwen om te gaan en het was allemaal heel erg snel geregeld!

2025年10月24日

AutoimportNoord

Heel tevreden over AutoimportNoord, David is vriendelijk, vakbekwaam, doet wat hij beloofd en afgesproken is. Het is onze 2e auto via AutoimportNoord, in één woord een TOP bedrijf. Ik raad dit bedrijf zeker aan. Ga zo door.

2025年10月25日

Perfecte import!

David heeft ons uitstekend geholpen met de import van een VW Up! GTI. Scherpe tarieven, perfecte BPM berekening en een geweldige communicatie. David stelde ons continu op de hoogte van het proces.

Aanrader als je een auto wilt importeren.

2025年10月24日

Perfect

Het was de eerste keer dat ik een auto heb laten importeren, maar dankzij David zeker voor herhaling vatbaar. Alles is perfect gelopen en de communicatie was uitstekend, zelfs tijdens David's vakantie.

2025年8月23日

Trustpilot エクスペリエンス