Ondanks dat het bedrijf vakantie had, hebben ze toch binnen afzienbare tijd mijn auto geïmporteerd. Heldere en duidelijke communicatie. Alle kosten worden van te voren gemeld (en kloppen). Het is held... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Wij hebben autoimport ingeschakeld om de import van onze auto te regelen en zijn ontzettend tevreden over de service. De communicatie was uitstekend en we wisten gedurende het hele proces precies wa... ãã£ãšèŠã
Mooie auto geïmporteerd via Aautoimportnoord, alles ging zoals gecommuniceerd was. Het langste was nog het wachten op vrijgave vanuit de Duitse dealer, daarna was alles echt super snel geregeld... ãã£ãšèŠã
Ik heb een Tesla Model X geïmporteerd uit Duitsland. Ik heb het hele import proces uit handen gegeven aan David van Autoimportnoord. Dit overlaten aan een professional bleek een goed idee. Zo was de c... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
De grootste en best beoordeelde auto import specialist van het noorden. Bespaar op het importeren van je nieuwe auto, snel veilig en voordelig.
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
We zijn erg tevreden over deâŠ
We zijn erg tevreden over de zorgvuldige en uiterst correcte aankoop van onze import auto door Dhr Bodha en Importnoord !
Import Noord, het beste adres om je auto te laten importeren
Super ervaring met auto-import Noord.
David is een no nonsens figuur, hij zegt wat hij doet en doet wat hij zegt!! Houdt je goed op de hoogte over de afloop. Snelle afwikkeling.
Een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Ook met de verkoop van onze gebruikte auto.
Al met al een echte aanrader. Bij aankoop van een â nieuweâ gebruikte auto uit Duitsland zeker weer naar auto-import Noord.
David nogmaals bedankt voor de super serviceð.
Helemaal volgens afspraak afgehandeld
Gewoon super geregeld
Gewoon super geregeld, je wordt regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang.
Super goed gedaan!!!!!
Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf.
Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf.
Het is op volledig vertrouwen gegaan.
Nadat de naar mijn idee ideale auto was gevonden in Duitsland.
Is er door mij telefonisch contact gezocht en afspraken gemaakt.
Later met whatsapp en mail dit omdat ik met vakantie was.
Pas na mijn vakantie heb ik de auto en het bedrijf en eigenaar gezien,ondertussen wel alles betaal.
David is zeer behulpzaam
David is zeer behulpzaam, hij heeft mij zelfs laat in het weekend geholpen. Punctueel, zeer vriendelijk en scherp geprijsd!
Tevreden klant
Via autoimportnoord 2 bedrijfs autos aangeschaft. Super goeie service en snel geregeld. David bodha heeft ons echt super vriendelijk en professioneel aan mijn nieuwe bedrijfsautos geholpen. En zal ook zeker weer als eerste bij hem aankloppen, zowel zakelijk als particulier, voor de aanschaf van een nieuwe auto. Ik raad hem iedereen aan! Super tevreden.
Een topervaring!
In mijn zoektocht naar een Opel Insignia in Duitsland ben ik uitgekomen bij Autoimport Noord. Ik ben heel blij dat ik die keuze gemaakt heb en kan dit bij iedereen aanbevelen. David zijn kennis van de buitenlandse automarkten is groot en geen moeite was hem teveel wanneer ik hem vroeg om de zoveelste advertentie te checken. Hij denkt mee en communiceert goed over de voortgang. Uiteindelijk heeft David mijn nieuwe auto gevonden en opgehaald uit Duitsland. Nadat bleek dat er nog een onverwacht klein mankementje optrad nadat ik de auto had opgehaald stond direct de leenauto klaar en heeft David het euvel snel verholpen. Super service, op naar vele gelukkige kilometers!
Behulpzaam en vriendelijk
Zelf de aankoop en vervoer vanuit Duitsland gedaan.
Auto afgeleverd bij Autoimportnoord in Tynaarlo en zij hebben de import verder naar alle tevredenheid en heel snel geregeld.
Prima service
Prima service, de volledige import was gedurende ons weekje Canarische Eilanden perfect geregeld. Bij terugkomst stond de auto, met Nederlands kenteken en alle paperassen, voor ons klaar inclusief gratis witte plaat voor onze aanhanger.
Prima auto geïmporteerd
Prima auto geïmporteerd. Geen rompslomp, wordt perfect geregeld
Autoimportnoord heeft alles snel enâŠ
Autoimportnoord heeft alles snel en vakkundig geregeld
Uitstekende behandeling en doen wat zeâŠ
Uitstekende behandeling en doen wat ze zegfen. Zeer open en transparant, tot over een paar jaar als het aan mij ligt, vriendelijke groet Bert
Fijn bedrijf met een vriendelijkeâŠ
Fijn bedrijf met een vriendelijke bedrijfsvoering
Nog bedankt David voor de mooie EOS ð
Verkoper weet waar hij het over heeft
Verkoper weet waar hij het over heeft. Luisterde goed naar mijn wensen
Super zaak
Super zaak. Duidelijk. 100% tevreden. Zou zo weer een auto laten importeren door autoimportnoord
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã