レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Effektiv, gode priser og en venlig sjÊl. Det var det, som kendetegnede mit fÞrste mÞde med Autokey. NÞj hvor er jeg imponeret over arbejdsmoralen hos Autokey! Man mÊrker med det samme, at her er... もっず芋る

Jakob er uden tvivl Danmarks bedste nÞglemÊger Jeg mister mine nÞgler ufattelig tit sÃ¥ har prÞvet utallige forskellige lÃ¥sesmede Men Jacob kan noget sÊrligt Kort ventetid Humor LÞsningsori... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super service, yderst behagelig betjening. NÞgle virker perfekt. Tog dog lidt tid at lokke koderne ud af min svenske bil, men det endte lykkeligt.

䌁業が回答したした

Jeg fik lavet nye bilnÞgler hos Autokey, og servicen var helt i top. De var hurtige, professionelle og vidste prÊcis, hvad der skulle gÞres. NÞglerne blev kodet uden problemer, og prisen var meget r... もっず芋る

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Vi fikser alle slags bilnÞgler Ved AutoKey.dk forstår vi, hvor vigtige bilnÞgler er for bilens sikkerhed og funktion. En Þdelagt nÞgle kan vÊre en frustrerende oplevelse, men frygt ej! Vores erfarne nÞglesmede er specialiserede i reparation af alle slags nÞgler, uanset om det er traditionelle nÞgler eller mere avancerede fjernbetjente nÞgler. Vi ved, hvordan vi skal håndtere de nyeste nÞgleteknologier, og vores avancerede vÊrktÞjer sikrer, at vi kan udfÞre nÞgle reparation med prÊcision og kvalitet. Vi har fysisk butik i Frederiksberg, men vi har udkÞrende service som dÊkker hele SjÊllands-området, dÊkker vi hele SjÊllands-området og tilbyder vores ekspertise inden for reparation, kopiering og kodning af bilnÞgler. Med mere end 30 års erfaring inden for feltet er vi stolte af at levere professionelle nÞglelÞsninger til vores vÊrdsatte kunder.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

39件のレビュヌ

Formidabelt vÊrk fra Autokey

Formidabelt vÊrk fra Autokey.

TrovÊrdighed: ⭐⭐⭐⭐⭐
Gennemsigtighed: ⭐⭐⭐⭐⭐
Pris: ⭐⭐⭐⭐⭐
Tid: ⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg kunne blive ved, ikke sidste gang jeg bruger Autokey. Masser varme anbefalinger herfra!!!

2025幎11月21日

Jakob er uden tvivl

Jakob er uden tvivl
Danmarks bedste nÞglemÊger
Jeg mister mine nÞgler ufattelig tit så har prÞvet utallige forskellige låsesmede
Men Jacob kan noget sÊrligt
Kort ventetid
Humor
LÞsningsorienteret
Og så det billigt
Jacob laver faktisk nÞglerne med kvittering billigere end hvad konkurrenterne tager for at gÞre det sort

Jeg bruger han både privat og til mit firma's biler

2025幎11月12日

Autokey からの回答

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det betyder virkelig meget at hÞre fra en kunde, der bÃ¥de har prÞvet mange i branchen – og stadig vÊlger os igen og igen.
Tak fordi du bruger os bÃ¥de privat og til firmaets biler. Vi glÊder os til at hjÊlpe dig nÊste gang – forhÃ¥bentlig ikke fordi nÞglerne er vÊk igen 😉

Super service!

Super service!
Virkelig fantastisk, at de kommer helt ud på adressen.
Jeg fik Êren af at få skiftet nÞgle dér, og alt forlÞb hurtigt og professionelt.
Jeg kan – og vil – varmt anbefale Autokey til alle, der stÃ¥r med en nÞgle, der ikke lÊngere fungerer 🔑👏

2025幎11月7日

Autokey からの回答

Tusind tak for din varme anbefaling! Det glÊder os at hÞre, at du oplevede en hurtig og professionel service – og at vores mulighed for at komme ud til dig gjorde en forskel.

Vi sÊtter stor pris pÃ¥, at du vil anbefale Autokey videre. Vi er altid klar til at hjÊlpe, hvis en nÞgle driller igen 🔑🙂

Autokey Teamet

Jeg var vildt overrasket over hvor

Jeg var vildt overrasket over hvor hurtigt vi kunne fÃ¥ nye nÞgler til firma bilen, Autokey for andre metoder til at fÃ¥ lavet bil nÞgler “old nordiske” hvis dine bil nÞgler bliver vÊk er det helt klart den bedste lÞsning pÃ¥ problemet uden om autovÊrksteder hvor man venter i 100 Ã¥r og regninger der ikke er til at betale.

2025幎11月5日

Autokey からの回答

Tusind tak for din feedback! Det er fantastisk at hÞre, at vi kunne hjÊlpe sÃ¥ hurtigt – isÊr nÃ¥r tiden og omkostningerne hos autovÊrksteder kan vÊre sÃ¥ udfordrende.

Vi sÊtter en Êre i at finde effektive og prisvenlige lÞsninger, og det er dejligt at hÞre, at vores metode gÞr en forskel. Vi er altid klar, hvis nÞglerne driller igen!

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales! Professionel behandling fra start til slut
God service, gode priser.

2025幎10月30日

Autokey からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder meget for os, at du fremhÊver bÃ¥de servicen og priserne – det er lige prÊcis dér, vi gerne vil ramme plet.

Vi sÊtter stor pris på din anbefaling og står altid klar, hvis du får brug for hjÊlp igen.

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales! Professionel behandling fra start til slut. Jeg havde mistet begge nÞgler og stod i en akut situation – og hjÊlpen kom med det samme. Seks stjerner herfra!

2025幎10月27日

Autokey からの回答

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi ved, hvor stressende det er at stå uden bilnÞgler, så det glÊder os virkelig at hÞre, at vi kunne rykke hurtigt ud og få dig godt kÞrende igen.

Din ros og “seks stjerner” varmer – det er prÊcis den oplevelse, vi Þnsker at give hver eneste kunde.

Autokey Teamet

God service virkelig rart med

God service virkelig rart med muligheden for hjemmeservice. NÞglerne har drillet i virkelig lang tid, men med denne hjÊlp er det fikset, nemt, hurtigt og effektivt

2025幎10月24日

Autokey からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glÊder os at hÞre, at hjemmeservicen gjorde en forskel, og at vi fik lÞst problemet hurtigt og effektivt.

Vi ved, hvor frustrerende drilagtige nÞgler kan vÊre, så det er en fornÞjelse at kunne hjÊlpe dig godt videre.

Autokey Teamet

Super service og hurtig på stedet!

Super service og hurtig på stedet!

2025幎10月24日

Han kom hurtigt ud

Han kom hurtigt ud, han mÞdte op på arbejdspladsen og lavede en ny bil nÞgle på stedet. Kan varmt anbefales, og priserne er gode.

2025幎10月16日

Hurtig og god service

super flinke unge fyre, god og billig pris. 2 NÞgler + plus oplukning af låst bil koster 5-6 hos alle andre jeg hemvendte mig til, de her professionelle herrer gjorde det på 25 min for halvdelen af prisen

-P

2025幎10月14日

Autokey からの回答

Tusind tak for din stÊrke anmeldelse! Vi sÊtter stor pris pÃ¥ de pÊne ord – isÊr at du fremhÊver bÃ¥de hastigheden og prisen. Det er lige prÊcis den kombination, vi strÊber efter hver gang.

Vi er glade for, at vi kunne hjÊlpe hurtigt og uden at sprÊnge budgettet. Tak fordi du valgte Autokey – vi stÃ¥r klar igen, hvis uheldet skulle vÊre ude.

2025幎10月11日

Autokey からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med bÃ¥de servicen og resultatet – selvom din svenske bil lige skulle have lidt ekstra overtalelse, fÞr koderne gav slip.

Det vigtigste er, at alt endte godt, og at nÞglen nu fungerer perfekt. Tak fordi du valgte Autokey!

Hurtig og professionel tilgang

Hurtig og professionel tilgang, og derudover ikke sÊrlig dyr. Jeg er yderst tilfreds og kan kun give Autokey min varmeste anbefaling.

2025幎10月8日

Autokey からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glÊder os at hÞre, at du oplevede bÃ¥de hurtig og professionel service – samtidig med, at prisen var fair.

God og hurtig service

God og hurtig service. Og det virker

2025幎9月11日

Autokey からの回答

Vi sÊtter stor pris de valgte os, mere glad for denne tid du brugte herinde og gav os alle 5 stjerner TAK! 🙏🏌

Super service. Kan anbefale autokey. De kÞrer ud på adressen, laver nÞglen på stedet og kÞrer ikke, fÞr den er checket og virker. Jeg blev ikke charged for udkÞrsel pga han var 1/2 t forsinket. Det er sgu god service.

2025幎9月12日

Autokey からの回答

Vi takker for tilliden Hr.
Tak for alle de 5 stjerner & tålmodligheden :D

Jeg har haft min bil holdende hos et aut. mÊrkevÊrksted pga. en defekt nÞgle (startspÊrren i nÞglen). Jeg har rykket flere gange, men efter 3 uger kan jeg stadig ikke få svar på, hvornår jeg kan få min bil tilbage. Jeg ringer herefter til Yakub fra Autokey, og han kommer forbi samme dag og lÞser problemet med det samme.

2025幎9月4日

Autokey からの回答

Vi elsker bare at få alle 5 stjerner det gÞr altså bare dagen bedre! Vi siger tusind tak for tiden de gav for at skrive ind og tilliden :D

Super service, hurtig udrykning

Jeg havde lige kÞbt en ny Iveco, som kun fulgte med én nÞgle. Jeg kontaktede Autokey omkring kl. 16, og allerede en time senere stod Jakob klar og lavede en ekstra nÞgle. Udover det skiftede han ogsÃ¥ coveret pÃ¥ den gamle nÞgle, da det var slidt. NÃ¥r han nu alligevel var i gang, fik vi samtidig lavet en ekstra nÞgle til vores personbil – og helt uden at vi spurgte, gav han os en rigtig god rabat, fordi det drejede sig om to biler.

Super service, hurtig udrykning og alt fungerede perfekt. Uden tvivl 5 stjerner herfra!

2025幎8月7日

Autokey からの回答

Vi elsker bare at vores kunder bruger 5 min til at skrive sådan en flot Anmeldelse! Vi sÊtter stor pris på den, tusind tak !
Auto - Yakub

Fremragende service - kl. 21:30 om aftenen

Fremragende service. Han ankom kl. 21:30 på min adresse og gjorde arbejdet hurtigt og effektivt. KLar anbefaling herfra. Kunne man give 6 stjerner havde jeg gjort det

2025幎5月1日

Auto - Yakub