Effektiv, gode priser og en venlig sjÊl. Det var det, som kendetegnede mit fÞrste mÞde med Autokey. NÞj hvor er jeg imponeret over arbejdsmoralen hos Autokey! Man mÊrker med det samme, at her er... ãã£ãšèŠã
Jakob er uden tvivl Danmarks bedste nÞglemÊger Jeg mister mine nÞgler ufattelig tit sÃ¥ har prÞvet utallige forskellige lÃ¥sesmede Men Jacob kan noget sÊrligt Kort ventetid Humor LÞsningsori... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super service, yderst behagelig betjening. NÞgle virker perfekt. Tog dog lidt tid at lokke koderne ud af min svenske bil, men det endte lykkeligt.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg fik lavet nye bilnÞgler hos Autokey, og servicen var helt i top. De var hurtige, professionelle og vidste prÊcis, hvad der skulle gÞres. NÞglerne blev kodet uden problemer, og prisen var meget r... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi fikser alle slags bilnÞgler Ved AutoKey.dk forstår vi, hvor vigtige bilnÞgler er for bilens sikkerhed og funktion. En Þdelagt nÞgle kan vÊre en frustrerende oplevelse, men frygt ej! Vores erfarne nÞglesmede er specialiserede i reparation af alle slags nÞgler, uanset om det er traditionelle nÞgler eller mere avancerede fjernbetjente nÞgler. Vi ved, hvordan vi skal håndtere de nyeste nÞgleteknologier, og vores avancerede vÊrktÞjer sikrer, at vi kan udfÞre nÞgle reparation med prÊcision og kvalitet. Vi har fysisk butik i Frederiksberg, men vi har udkÞrende service som dÊkker hele SjÊllands-området, dÊkker vi hele SjÊllands-området og tilbyder vores ekspertise inden for reparation, kopiering og kodning af bilnÞgler. Med mere end 30 års erfaring inden for feltet er vi stolte af at levere professionelle nÞglelÞsninger til vores vÊrdsatte kunder.
Peter Bangsvej 62, 2000, Frederiksberg, ãã³ããŒã¯
- 51937571
- Info@autokey.dk
- autokey.dk
Formidabelt vÊrk fra Autokey
Formidabelt vÊrk fra Autokey.
TrovÊrdighed: âââââ
Gennemsigtighed: âââââ
Pris: âââââ
Tid: âââââ
Jeg kunne blive ved, ikke sidste gang jeg bruger Autokey. Masser varme anbefalinger herfra!!!
Jakob er uden tvivl
Jakob er uden tvivl
Danmarks bedste nÞglemÊger
Jeg mister mine nÞgler ufattelig tit så har prÞvet utallige forskellige låsesmede
Men Jacob kan noget sÊrligt
Kort ventetid
Humor
LÞsningsorienteret
Og så det billigt
Jacob laver faktisk nÞglerne med kvittering billigere end hvad konkurrenterne tager for at gÞre det sort
Jeg bruger han både privat og til mit firma's biler

Super service!
Super service!
Virkelig fantastisk, at de kommer helt ud på adressen.
Jeg fik Êren af at få skiftet nÞgle dér, og alt forlÞb hurtigt og professionelt.
Jeg kan â og vil â varmt anbefale Autokey til alle, der stÃ¥r med en nÞgle, der ikke lÊngere fungerer ðð

Autokey ããã®åç
Jeg var vildt overrasket over hvorâŠ
Jeg var vildt overrasket over hvor hurtigt vi kunne fÃ¥ nye nÞgler til firma bilen, Autokey for andre metoder til at fÃ¥ lavet bil nÞgler âold nordiskeâ hvis dine bil nÞgler bliver vÊk er det helt klart den bedste lÞsning pÃ¥ problemet uden om autovÊrksteder hvor man venter i 100 Ã¥r og regninger der ikke er til at betale.

Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales! Professionel behandling fra start til slut
God service, gode priser.

Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales! Professionel behandling fra start til slut. Jeg havde mistet begge nÞgler og stod i en akut situation â og hjÊlpen kom med det samme. Seks stjerner herfra!

Autokey ããã®åç
God service virkelig rart medâŠ
God service virkelig rart med muligheden for hjemmeservice. NÞglerne har drillet i virkelig lang tid, men med denne hjÊlp er det fikset, nemt, hurtigt og effektivt

Han kom hurtigt ud
Han kom hurtigt ud, han mÞdte op på arbejdspladsen og lavede en ny bil nÞgle på stedet. Kan varmt anbefales, og priserne er gode.

Hurtig og god service
super flinke unge fyre, god og billig pris. 2 NÞgler + plus oplukning af låst bil koster 5-6 hos alle andre jeg hemvendte mig til, de her professionelle herrer gjorde det på 25 min for halvdelen af prisen
-P

Hurtig og professionel tilgang
Hurtig og professionel tilgang, og derudover ikke sÊrlig dyr. Jeg er yderst tilfreds og kan kun give Autokey min varmeste anbefaling.

Super service
Super service. Kan anbefale autokey. De kÞrer ud på adressen, laver nÞglen på stedet og kÞrer ikke, fÞr den er checket og virker. Jeg blev ikke charged for udkÞrsel pga han var 1/2 t forsinket. Det er sgu god service.

Super service
Jeg har haft min bil holdende hos et aut. mÊrkevÊrksted pga. en defekt nÞgle (startspÊrren i nÞglen). Jeg har rykket flere gange, men efter 3 uger kan jeg stadig ikke få svar på, hvornår jeg kan få min bil tilbage. Jeg ringer herefter til Yakub fra Autokey, og han kommer forbi samme dag og lÞser problemet med det samme.

Super service, hurtig udrykning
Jeg havde lige kÞbt en ny Iveco, som kun fulgte med én nÞgle. Jeg kontaktede Autokey omkring kl. 16, og allerede en time senere stod Jakob klar og lavede en ekstra nÞgle. Udover det skiftede han ogsÃ¥ coveret pÃ¥ den gamle nÞgle, da det var slidt. NÃ¥r han nu alligevel var i gang, fik vi samtidig lavet en ekstra nÞgle til vores personbil â og helt uden at vi spurgte, gav han os en rigtig god rabat, fordi det drejede sig om to biler.
Super service, hurtig udrykning og alt fungerede perfekt. Uden tvivl 5 stjerner herfra!

Fremragende service - kl. 21:30 om aftenen
Fremragende service. Han ankom kl. 21:30 på min adresse og gjorde arbejdet hurtigt og effektivt. KLar anbefaling herfra. Kunne man give 6 stjerner havde jeg gjort det

Super service
Super service og gode priser. Anbefales stÊrkt. :)