430X NERA Uegnet til udendÞrs anvendelse. allerede efter 1 1/2 sÊson er der problemer med fugt i displaÜ og ir pÃ¥ printkort. Husqvarna afviser garanti med begrundelse, at et GPS signal viser at robot... ãã£ãšèŠã
Jeg kÞbte en automower 415X for 3 Ã¥r siden. Inden for de fÞrste par mÃ¥neder skulle den ene hjulmotor skiftes. Nu er den sÃ¥ blevet tre Ã¥r gammel og et af printkortene er gÃ¥et i stykker. Pris, kvalite... ãã£ãšèŠã
Har fÃ¥et installeret en automover 305 det kÞrer bare helt perfekt fra fÞrste minut. Er utrolig nem at programmere. Masser af gode funktioner i robotklipperen bla. frostvagt mm. 3 valgte klippe om... ãã£ãšèŠã
KÞbte en Husquarna 310 Mark II juli 2023. I fÞlge specifikationerne skulle den kunne klare en plÊne op til 1000 m2. Vores er pÃ¥ 900 M2 - og resultatet er rÊdselsfuldt. Den kan ikke holde grÊsplÊnen p... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Husqvarna offers a full range of forest and gardening outdoor power tools including lawn mowers, chainsaws, robotic mowers and more for both professional users and homeowners.
Regeringsgatan 28, 111 53, Stockholm, ã¹ãŠã§ãŒãã³
- automower.dk
Forvent absolut intet af deresâŠ
Forvent absolut intet af deres "kundeservice "
Alt bliver afvist.....
Pris og kvalitet hÊnger slet ikke sammen.
Husqvarna 430X NERA Uegnet til udendÞrsâŠ
430X NERA Uegnet til udendÞrs anvendelse. allerede efter 1 1/2 sÊson er der problemer med fugt i displaÜ og ir på printkort. Husqvarna afviser garanti med begrundelse, at et GPS signal viser at robotten har vÊret kÞrt over kantsten og i min swimmingpool :-)
Forvent reparationsudgifter på 20-25% af nypris indenfor 2 år, selv ved normal drift.
Har en 315x jeg har opgivet at fÃ¥ liv iâŠ
Har en 315x jeg har opgivet at få liv i igen efter den har vÊret på vÊrksted for 3. gang i år og brugt 7000 kr. på den.
ALDRIG mere Husqvarna, de er alt for dyre i indkÞb i forhold til hvad man får for pengene og isÊr når de ikke holder lÊngere end 3 år.
Og hvis man tror der er hjÊlp at hente, hvis de går i stykker, kan man godt tro om.
Trist men sandt!
Husquarna Automower
Husquarna Automower
Har en 450 og 310 mark 2. Kvaliteten og holdbarhed er for ringe. Printplader, forhjul, ladere går til efter bare 1,5-2 sÊsoner og reservedele er voldsomt dyre. Det er meget dyre maskiner, som man skal bruge 1000 - 3000 kr. om året på at holde kÞrende. En skuffende og dyr oplevelse.
Svarer ikke
Har skrevet til dem ang. garanti på Automower batteri som for 3. gang er defekt denne gang efter kun 204 opladninger. Skrev den 1/6, men har endnu ikke fået svar.
Ringede ind den 20/6, men fik til svar at nogen havde set på sagen og at jeg ville få svar på mail. Har endnu ikke hÞrt noget!!
Superduper Aspire R4
Har lige opsat en Aspire R4. Det virker og det var nemt :-)
DÃ¥rlig kvalitet og oplevelse.
Jeg kÞbte en automower 415X for 3 år siden. Inden for de fÞrste par måneder skulle den ene hjulmotor skiftes. Nu er den så blevet tre år gammel og et af printkortene er gået i stykker.
Pris, kvalitet og service hÊnger ikke sammen og jeg vil stÊrkt fraråde andre at kÞbe Husqvarna, hvis man vil undgå frustrationer og dårlige oplevelser.
KÞbte en robotplÊne klipper derâŠ
KÞbte en robotplÊne klipper der allerede efter 2 år skulle have skiftet printkort.
Det er sgu for dårligt...
Deres kundeservice svarer heller ikke på mine henvendelser
Hold jer vÊk spild af penge
Hold jer vÊk spild af penge
Skulle have mig en robotplÊneklipper, og var fast besluttet på det skulle vÊre kvalitet. Men aldrig har jeg givet så mange penge for noget som virker så kort. Efter 2 år og 6 måneder gik den i stykker. Husqvarna kunne fortÊlle mig den havde fået vand, men ikke hvordan den havde fået vand jeg kunne kun fortÊlle jeg ikke havde givet den vand. Eftersom de ikke kunne komme frem til hvad der var sket, begynde de at snakke om min grÊsplÊne stod i vand osv.
Jeg står nu her med en robotplÊneklipper jeg kÞbte for 7500 kr og skal laves for 5500 kr.
Husqvarna havde travlt med at sÊlge deres produkt men vil på ingen måde tage ansvar. Så kan kun sige hold jer vÊk og find en anden robot mÊrke.
Husqvarna er heller ikke voksen nok til at svare på deres anmeldelser på trustpilot. Det beviser bare de skal have solgt en masse, men er ligeglad med os forbruger
KÞbte en Husquarna 310 Mark II juliâŠ
KÞbte en Husquarna 310 Mark II juli 2023. I fÞlge specifikationerne skulle den kunne klare en plÊne op til 1000 m2. Vores er på 900 M2 - og resultatet er rÊdselsfuldt. Den kan ikke holde grÊsplÊnen pÊn, selvom den kÞrer fra 05-22 HVER dag.
Jeg fortryder udskiftningen fra Robomow til Husquarna inderligt!
NÃ¥r man kÞber en havetraktor til overâŠ
Når man kÞber en havetraktor til over 30.000 Kr og ringer til husqarna dk efterfÞlgende og deres kundeservice ikke gider og henviser til en forhandler der har et cover til maskinen så fortjener man helt sikkert ikke sine kunder.
Husquarna Automower 310 er noget skidt
KÞbte september 2021 en automower 310 hos Auning Traktor og maskinlager. Der har siden juni 22 vÊret opsÊtningens problemer på App. Den holder ikke opsÊtningen og kÞrer al grÊsset total ned, så der er kun ren jord tilbage omkring ladeboksen. Den fÞlger ikke den opsatte guideline, og kÞrer slet ikke i de opsatte områder 2 og 3. Jeg må fysisk lÞfte den fra sted til sted. Har sendt reklamation sags nr CAS-566891-G5G0Q4 den 29.9.22 til Husqvarna. Jeg har til dato INTET hÞrt fra Husqvarna.
Det skal oplyses, at Auning traktor og maskinlager HAR tjekket guidelinen, som er korrekt opsat.
Det er slet ikke i orden, så kan bestemt ikke anbefale Husqvarna Automower.
Overvejer nu Forbrugerrådet.
Til Husqvarna!
Til Husqvarna!
Levering af Husqvarna Automover 420 â eller manglende!
D. 18 juni 2021 bestilte jeg en Husqvarna Automover 420 hos min lokale forhandler og fik oplyst, at den kunne leveres november 21.
Derefter blev den udsat 3 gange til levering 10. maj 22.
Derefter blev den udsat til 10. juni 22!
Derefter blev den udsat til 10. juli 22!
Min forhandler har forklaret, at udsÊttelsen skyldes mangel på komponenter.
I min mere end 30-Ã¥rige erhvervskarriere hvor jeg som ingeniÞr har beskÊftiget mig med produktionsstyring har jeg aldrig oplevet, at man udsÊtter levering sÃ¥ mange gange. Man kan udsÊtte en ordre 1 eller mÃ¥ske 2 gange og i sjÊldne tilfÊlde 3 gange â men aldrig sÃ¥ mange gange!
Det overrasker mig også, at Husqvarna ikke gÞr noget for enten at tilbyde en anden automover eller en eller anden form for kompensation.
Det er mig uforstÃ¥elig, at Husqvarna bliver ved med at udsÊtte, - de kender jo deres ordrer, og har kendt dem i et Ã¥r â de mÃ¥ ogsÃ¥ kende leveringsfrekvenser af kritiske komponenter. SÃ¥ det mÃ¥ vÊre i planlÊgningen og fordelingen af de producerede enheder at Husqvarna handler sÊrdeles useriÞst og uprofessionelt.
Jeg er utryg ved at kÞbe et så dyrt produkt i en virksomhed, der tilsyneladende ikke har kontrol over deres produktion.
Hvad hvis automoveren går i stykker, skal man så også vente mere end 1 år på en reservedel?
MVH
Niels Holm
Fik i 2018 installeret en AutomowerâŠ
Fik i 2018 installeret en Automower 310. Har kÞrt upåklageligt indtil i år 2022 hvor den efter vintersÊsonen skulle på grÊs. Den tÊndte kort display'et og så var den ellers helt dÞd.
Blev enig med forhandleren (Midtdjurs Traktorlager) at det nok var batteriet. DesvÊrre viste det sig at vÊre en motor på venstre hjul der var brÊndt sammen, og havde Þdelagt printpladen (motherboardet). Jeg at vide at Husqvarna ikke giver kulance på den slags, men Midtdjurs gav mig rabat, da de ikke mente at en husqvarna allerede skulle stå af. Pris kr. 4.400.
Min pointe er sådan set blot at jeg ikke kan retfÊrdiggÞre et kÞb af et vÊsentligt dyrere produkt, når man skal påregne en så dyr reparation.
Så min anbefaling går hermed på at kÞbt blot en billig, og holder den 3-4 år, så har det vÊret et bedre kÞb end ihvertfald min husqvarna.
Jeg har kÞbt en automover 405X vedâŠ
Jeg har kÞbt en automover 405X ved Bjerringbro plÊneklipperservice. Jeg har nu haft maskinen i 7 måneder og den har endnu ikke kÞrt en hel omgang på min plÊne. Bjerringbro plÊneklipperservice nÊgter og hjÊlpe os med at få maskinen til at kÞrer. Deres medarbejder laver aftaler med os som kunde og efterfÞlgende bliver man kontaktet af en ubehÞvlede chef der på inden måder Þnsker at lÞse problematikken. De har bedt os om at afleverer maskinen i butikken så de kunne kigge på den, men nu vil de ikke udleverer robotten, da jeg efter aftale med en medarbejder i efterår tilbageholdt 5000 kr. fordi maskinen ikke virkede. Husqvarna er kontaktet flere gange både på mail og telefon, men der kommer ingen tilbagemelding. Kundeservice sender blot videre til andre medarbejder som så ikke svare. Det er fuldstÊndigt forrykt at forhandlerne får lov til at behandle deres kunder på denne måde uden Husqvarna forsÞger at hjÊlpe. Sagen er overgået til en advokat der oplyser at der er tale om tyveri. Jeg har også forsÞgt at for handlen til at gå tilbage, blot for at lÞse problemet men dette er heller ikke muligt.
Problemer igen, med en 405x robot
Jeg må desvÊre sige at jeres måde at håndtere kunder på ikke er sÊrlig god.
Når man endelig kommer igennem til jer efter en times ventetid, så kan i ikke svare på, hvor langt ens sag/ticket er.
I oplyser at der MAX går 24timer, men nu har jeg ventet 4 dage på svar.
Ringer man så ind igen, så siger i bare at sagen er ved en tekniker, men i kan ikke svare på hvornår man bliver kontaktet.
Hvis jeg skulle vÊre så heldig at i lÊsse dette, så er det sags nr. 0262900007.
Jeg har nu haft robotten i et år, men sammenlagt har den kun kÞrt ca. 600 timer, hvilket ikke er meget, da når den ellers "kÞre" , kÞre 8 timer om dagen 5 dage om ugen
Har fÃ¥et installeret en automover 305âŠ
Har fået installeret en automover 305 det kÞrer bare helt perfekt fra fÞrste minut.
Er utrolig nem at programmere.
Masser af gode funktioner i robotklipperen bla. frostvagt mm.
3 valgte klippe områder med priotets klip.
Super god.
B. Gundersen
Mangel på ansvar samt vildledning...
Vi har netop anskaffet vores 2 Gardena Sileno Smart robot da den fÞrste har kÞrt upåklagelig.
Efter 9 timers kÞrsel (6 dage efter kÞbet) melder den fejl på hÞjre hjulmotor og vi kontakter forhandleren hvor den er kÞbt.
Han forklarer at Husquarna ALDRIG har hÞrt om dette og vil have maskinen ind, hvorefter vi henviser til returretten på 14 dage.
Vi får den afleveret hos forhandleren og får pengene tilbage for derefter at kÞbe en ny. Så langt så godt...
Den er netop installeret, men nu lÊser vi så på FB-gruppen (Alle os med Gardena Sileno) at man for 6 dage siden sendte en meddelelse ud fra Husquarna om at man netop har dette problem på flere modeller som har et specielt printkort indbygget...
Det er dog det mest useriÞse jeg lÊnge har hÞrt at de ikke vedkender sig at der findes denne fejl når andre i organisationen melder netop denne fejl ud..!!
Nu er en ny installeret, men hvornår melder fejlen sig på den nyindkÞbte da vi ved at den er fra samme sending i Tyskland...????
Vi skulle reelt bruge yderligere en Gardena Sileno Smart, men med sådan en holdning og ikke mindst en service fra deres side kommer det SLET ikke til at ske.
I hos Husquarna må komme op med en holdbar lÞsning samt en forklaring på hvad vi der har kÞbt Jeres materiel skal gÞre ?
Det er en HELT KLAR OMMER...
Automower 405x Problemer
Vi har erhvervet os en automower 405x den nåede desvÊrre kun at kÞrer i 3 dage fÞr der kom en fejl eller det vil sige flere. HÞjrehjulmotor ville ikke dreje mere, kollisionssenor aktiveret og kant tråd kunne ikke lokaliseres. Da vi fik den tilbage 3 dage efter fra forhandleren havde den fået et nyt printkort, vi satte den i lade stationen og gave den start kommandoen, den kÞrte 30 centimeter tilbage og kÞrte knivene ned til minimum hvorefter den ikke kunne justeres tilbage. Så da den kom tilbage til forhandleren, fik jeg at vide at det var så den anden der kom ind med denne fejl og der var ikke nogen lÞsning på den. Jeg syntes det er vildt at Husqvarna kan sende sådan en ny robot på markedet uden at have teste den ordentligt.
Har haft en 315x jeg selv instaleret
Har haft en 315x jeg selv instaleret. Da vi flyttede måtte der en stÞrre til 430x. Jeg var ikke i tvivl om at det skulle vÊre automower igen. Der har ingen problemer vÊret med hverken 315x der nåede at kÞre 2 år samt med 430x der pt er på anden sÊson.