Jeg kÞbte en Stiga robot plÊneklipper A500. Det er den stÞrste fejlkÞb lÊnge. Den kÞrer konstant udenfor afgrÊnsningen, og sÊtter fast inde i hÊkken, hvor den giver op uden af forsÞge at bakke ud... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Stiga park pris ca 30000 kr ikke det halve vÊrd klippe bordet er alt for svagt, tand remmene springer meget nemt og er meget dyre i indkÞb, selve opbygningen med knive der kÞrer ind over hindanden og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg havde en rigtig god App som virkede pÃ¥ min M5 plÊneklipper, men sÃ¥ virkede den ikke lÊngere! Downloaded en anden app, som sÃ¥ ogsÃ¥ kan se garagen, modtager gerne opdatering, men nÃ¥r der skal pr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
STIGA blev grundlagt i Sverige i 1934 og har mere end 80 Ã¥rs erfaring i innovative forbrugerprodukter. Forbrugerdrevet innovation har altid ligget STIGA pÃ¥ hjerte. STIGAs mission er at levere fÞrsteklasses haveredskaber, som er fremstillet til at opfylde alle brugeres behov til alt slags havearbejde - hele Ã¥ret rundt. STIGA er det mest udbredte mÊrke af plÊneklippere i Danmark, men STIGA producerer ogsaÌ en lang rÊkke andre haveprodukter, herunder hÊkkeklippere, havetraktorer, frontmonterede ridere og kÊdesave.
é£çµ¡å
Priorparken 878, 2605, BrÞndby, ãã³ããŒã¯
- denmark@support.stiga.com
- www.stiga.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg kÞbte en Stiga robot plÊneklipperâŠ
Jeg kÞbte en Stiga robot plÊneklipper A500.
Det er den stÞrste fejlkÞb lÊnge. Den kÞrer konstant udenfor afgrÊnsningen, og sÊtter fast inde i hÊkken, hvor den giver op uden af forsÞge at bakke ud. KÞrer hÞjest 1 time ad gangen og fortsÊtter ikke hvor den stoppr, så man får ikke en ens klippet plÊne, efter man har sat den tilbage i stationen flere gange.
Service afdeling svarer ikke. Så, både et rigtig skidt produkt en skidt service
Kan ikke anbefales!
Jeg kÞbte en Stiga Collector 48 S AEâŠ
Jeg kÞbte en Stiga Collector 48 S AE Kit el-plÊneklipper med en forventning om, at den kunne klare op til 400 kvm, som det fremgår af Stigas produktbeskrivelse. Min have er kun på 200 kvm, men plÊneklipperen kan ikke engang klare halvdelen af grÊsplÊnen, fÞr batteriet lÞber tÞr. Dette er langt fra det, der er lovet, og jeg fÞler mig vildledt af markedsfÞringen.
Jeg kontaktede Stiga's kundeservice, men fik blot besked om, at det ekstreme vejr i 2024 kan påvirke plÊneklipperens ydeevne. Dette er ikke en acceptabel forklaring, da produktet burde kunne klare de oplyste 400 kvm under normale forhold, hvilket min have absolut tilbyder.
Jeg er skuffet over, at jeg nu skal overveje at kÞbe et dyrt ekstra batteri for at få maskinen til at fungere, som den burde have gjort fra starten. Det er ikke en lÞsning, jeg finder rimelig, og jeg vil derfor ikke anbefale denne plÊneklipper til andre, der har brug for en pålidelig maskine.
StÞrste fejlkÞb lÊnge
Jeg kÞbte en Stigs robot plÊneklipper A500.
TÊnkte at tiden er moden til GPS styrede robotter.
Det tror jeg tiden er, men Stiga er ikke. Det er den stÞrste fejlkÞb lÊnge. Den kÞrer konstant udenfor afgrÊnsningen, pÃ¥ trods af stor margin. KÞrer hÞjest 1 time ad gangen og fortsÊtter ikke hvor den stoppede, sÃ¥ man fÃ¥r ikke en ens klippet plÊne, efter man har sat den tilbage i stationen 5 gangeâŠ.
Hvis der service afdeling sÃ¥ bare svaredeâŠ.mne de skriver bare og Beder om serie nummeret og sÃ¥ hÞrer man intet mereâŠ.
Så, både et rigtig skidt produkt en skidt service
Kan ikke anbefalesâŠ
Vi har en A1000 robot
Vi har en A1000. Kan ikke anbefales
Kundeservice vender aldrig tilbage.
Den har for lille batteri til at kÞre i den tid de lover.
Selv som helt ny kan den kun kÞre 80% af den tid de lover.
Den kan ikke finde ud af, hvor den er i sin planlÊgning. Den kÞre ofte det samme sted igen og igen, 6-7-8 gange uden at forstå at den har kÞrt der. Softwaren er meget ustabil.
Generelt dårlig oplevelse, både med robot og kundeservice.
KÞb et andet mÊrke
Cashback systemet virker ikke med Klarna
Cashback systemet virker ikke med Klarna.
Du får et betalingskort fra STIGA. MEN hvis du tror, at du kan bruge det hos KLARNA, så er det lÞgn. Du bliver taget ved måsen.
Det kan SLET IKKE anvendes. KLARNA afviser at kunne bruge det.
Hvor jeg så kan bruge det, ved jeg ikke. Jeg har ikke lyst og tid til at undersÞge det.
MANGLENDE SERVICE, RESERVEDELE, INFO
kÞbte for 4 år siden en busk rydder på bartteri 48v en SGT 48 AE, året efter sulle jeg have nye spoler med tråd, får fortalt at stiga har droppet alt inden for denne serie af 48v udstyr, havde ellers tÊnkt mig at jeg skulle have en motorsav i samme serie, men NEJ.
alt til denne serie spoler til busk rydderen og andre ting er ude af sortimentet, dette er også reservedele, ingen nye ladere batterier eller maskiner
vores gamle have traktor opgav i efteråret. og vi fik, hvad vi mente et godt tilbud på en ny, en stiga park 300m, en god maskine til vores formål troede vi. Vi modtog den helt ny. MEN efter at have brugt den 2 gange sprang den midderste rem på maskinen. spurte hvor vi havde kÞbt den og fik en sluder for en slader om at vi måtte have overbelastet den. og dette er uden for garanti. ????
tog remmen med til sivertsen i roskilde som kikkede med undrende på den rem som jeg have med, remme er ikke den type der skal sidde der da den ikke kan kÞrer 2 veje
spurte igen hvor vi havde kÞbt den med samme svar uden for garanti
skrev så til stiga, 1 svar var en spilt tegning, som jeg havde
2 svar det samme
så skrev deres service chef han ville vende det med italien, så intet svar, rykkede efter et svar 5 gange stadigt intet
så skrev jeg til deres info mail i stedet og så fik jeg et langt om lÊnge et svar sådan cirka etfter 2,5 måned
på dette tidspunkt havde jeg kÞbe en ny rem og fået monteret den.
VI KÃBER ALDRIG NOGET FRA STIGA IGEN
SÃ
NU SKAL VI UD AT FINDE EN MOTORSAV PÃ
BATTERI , OG DET BLIVER IKKE STIGA
Personskade pga. produktionsfejl på plÊneklipper. Elendig kundeservice samt uduelig produktions chef
Jeg har d. 18-04-2024 kÞbt en ny Stiga plÊneklipper.
SÞndag. 21 april får jeg fyldt olie og benzin på, og tjekker om maskinen fungere. PlÊneklipperen starter fint uden problemer, men ved slip at dÞdmandsknap,
slukker maskinen ikke.
Mens maskinen kÞre, tjekker jeg kablet/wire som går ned til maskinen, hvor den er monteret på en metal split, som skal få maskinen til at stoppe, ved slip af dÞdmandsknap ved håndtaget.
Her forsÞger jeg at skubbe splitten fremad, så maskinen stopper. Maskinen går ned i omdrejninger, men stopper ikke.
I denne forbindelse, får jeg overbalance mens jeg sidder på hug, da maskinen triller lidt frem, og kommer herved til med venstre hånd, at gribe fast i bunden af skjoldet, hvor min venstre langfinger, ringfinger og lille finger bliver ramt.
Jeg bliver herefter kÞrt på skadestuen for behandling.
Skaderne er på 3 fingre (Langfinger og ringfinger på venstre hånd) er med fraktur på begge yderste led, samt flÊnsning af hud og itu reven negl. Lille finger er med flÊnge.
Fingrene er pt. forsÞgt syet sammen efter bedste evne.
Min nabo var efterfÞlgende ovre for at forsÞge at slukke plÊneklipperen. Dette blev gjort ved at hive forbindelsen af til tÊndrÞr foran på plÊneklipperen.
Ovenstående er sendt efter aftale sendt til produktionschef Alex for vurdering, og fik dagen efter dette svar.
Vi har nu talt om hÊndelsesforlÞbet og omstÊndighederne omkring uheldet.
Vi synes, at det er svÊrt at give nogen part en egentlig skyld i denne sag, da det er en uheldig, men hÊndelig hÊndelse.
Hvad angår skaderne på dine fingre, bÞr du henvende dig til din forsikring.
Endelig skal du henvende dig til vÊrkstedet, som vi talte om over telefonen, for at få udbedret fejlen på maskinen.
Sikke en service at levere af sådan et stort velrenommeret firma, men kan da se på trust, at det er åbenbart normal kutyme.
Jeg har efterfÞlgende skrevet fÞlgende tilbage til Alex deres produktionschef.
Jeg må nok erkende, jeg er meget skuffet over jeres svar, og jeres tilgang til at hjÊlpe.
Jeg valgte netop denne gang, at kÞbe et Stiga produkt, da Stiga generelt har ry for, at vÊre noget som holder/fungere bedre end andre produkter på markedet.
PrÞv at vende episoden, og tÊnk dette var sket på jer selv. I ringer til producenten for at hÞre om hvordan man evt. kan få hjÊlp i sådan en sag, og får fÞlgende svar.
⢠Det er et hÊndeligt uheld, selvom produktet er defekt. ingen hjÊlp.
⢠Du kan selv fragte plÊneklipperen til rep. hos en af vores sÊlgere. Mine fingre er Þdelagt, så jeg kan ikke selv fragte plÊneklipperen.
⢠Jeg har på ingen måde lyst til at have en defekt plÊneklipper repareret?
Hvor er StigaŽs kundeservice til at tage hånd om kunden og hjÊlpe, specielt i sådan en situation.
TÊnker ikke dette er en normal sag hos jer, som i oplever ret ofte?
Jeg, samt alle jeg indtil videre har fortalt episoden til, er virkelig rystet over sådan en ringe behandling.
De sidste 10 år har jeg arbejdet ved forsikringen som bygningstaksator, med håndtering af stÞrre bygningsskader, hvor jeg til tider kÞre sager mod netop produktansvar.
så jeg kender godt proceduren for dette, men tÊnker man kommer lÊngst med dialog og forståelse.
Som jeg nÊvnte tidligere pr. telefon, håbede jeg på forståelse, samt en eller anden form for hjÊlp/erstatning, og det mindste et nyt produkt fra Stiga's side af.
Hvis dette er hvad Stiga kan tilbyde i sådan uheldig sag, fÞler jeg mig nÞdsaget til at kÞre en sag på dette, samt rÊkke ud til div. medier.
Herefter vil deres produktionschef Alex ikke besvare mine E-mails. Har haft advokat til at kigge på sagen, og mener der er et produktionsansvar, os selvom de mener det er hÊndeligt.
Alt i alt en ubehagelig/kedelig oplevelse med mén til fÞlge.
Men det er åbenbart Stiga service på hÞjeste plan.
STIGA havetraktor - Elendig kvalitet og kundeservice
3 år gammel STIGA havetraktor blev sendt til service, fordi forhjulene var kommet ud af sporing og fordi styrtÞjet havde fået et meget stort ratslÞr på 12 cm. Havetraktoren har vÊret anvendt til grÊsslåning og en STIGA trÊkvogn i forbindelse med almindeligt havearbejde. Regningen lÞd på kr. 6.200 fordi det åbenbart var nÞdvendigt at udskifte styrestÊnger, bolte og lejer. På trods af reparationen har traktoren stadig det samme store ratslÞr. Henvendelse til både STIGA Danmark samt reparatÞren viste sig at vÊre formålslÞst, idet begge hÊvder, at jeg må leve med fejlen. Traktoren havde ikke dette ratslÞr ved kÞbet og det viser sig, at denne STIGA traktor til kr. 18.000 er produceret i Kina og med STIGA kvaliteten og kundeservice er det er sidste gang, jeg kÞber STIGA.
16. maj 2024
Stiga's svar bekrÊfter blot, at det var berettiget, at vi indgav en kritik af STIGA.
Vi har fået lavet reparation og service af havetraktoren hos samme STIGA forhandler som leverede traktoren. Forhandleren har ved kÞbet, selv besigtiget den have, traktoren skal benyttes til. Haven har en stigning på 6-9% og forhandleren udtalte, at det kunne traktoren sagtens klare. Forhandleren anbefalede, at hvis der ville blive problemer med kÞrsel i fedtet grÊsplÊne efter regn, kunne vi tilkÞbe et par STIGA vinterdÊk på fÊlge til over 2.000 kr. Efter 2 års brug, valgte vi at skifte til et par traktordÊk, hvilket må anses for almindelig vedligehold og tilpasning. Vi har desuden, på intet tidspunkt siden kÞbet, modtaget henvendelser fra forhandleren om service og vi er heller ikke blevet tilbudt en serviceaftale. Der har ikke vÊret uheld eller skader på traktoren, kun almindelig havebrug, hvor traktoren har udvist et sårbart og svagt styrtÞj. Derfor sendte vi traktoren til reparation, uden krav om garanti. Vi har heller ikke klaget over regningens stÞrrelse, men over, at de skriftligt anfÞrte fejl, ikke er blevet rettet. En henvendelse til forhandleren var nytteslÞs, hvorfor vi henvendte os direkte til STIGA, hvilket ligeledes har vÊret nytteslÞst. Dertil kommer nu, at STIGA's svar indeholder urigtige svar og har fokus på forhandlerloyalitet frem for en konstruktiv kundeservice. Vi har derfor valgt at betale regningen og lukke sagen med den konklusion, at vi ikke kÞber flere STIGA produkter.

www.stiga.dk ããã®åç
Jeg havde en rigtig god App som virkedeâŠ
Jeg havde en rigtig god App som virkede på min M5 plÊneklipper, men så virkede den ikke lÊngere!
Downloaded en anden app, som så også kan se garagen, modtager gerne opdatering, men når der skal programmeres, vil den ikke modtage, så lukker app'en hare helt ned! Hvad kan der vÊre galt?
Venligst Leif

Environmental shame - MiljÞskam - Stiga
KÞbte en dejlig Stiga havevÊrktÞjsserie for nogle år siden, med kÊdesav, kÊde-grensav med forlÊnget arm, trimmer, buskrydder og hÊkkeklipper og 48V batteri. Jeg elsker det vÊrktÞj, det har fungeret perfekt, med et kraftigt og godt batteri. Men nu er batteriet, SBT 5048 AE 48V li-ion 5A, fÊrdigt og Stiga har ikke lÊngere batteriet i produktion, så det kan ikke skaffes nogen steder. (tro mig jeg har prÞvet) Og heller ikke det lignende batteri fra sÞsterselskabet Alpina(BT4048 Li). Det er et virkelig dårligt miljÞvalg, at udfase et batteri, mens 6 forskellige vÊrktÞj stadig er funktionsdygtige. Det er en skamplet på et fint produkt. Det er spild af ressourcer og burde ikke finde sted, da vi ved, at vi allerede bruger flere ressourcer på denne klode, end vi kan genindvinde. Shame on you....
Det er lykkedes mig at få renoveret batteriet, dog ikke i forbindelse med Stiga, men til alle med dette problem, gå til et firma det genopbygger batterier.
God kundeoplevelse hos STIGA.
Jeg har en kombineret EL kÊdesav/hÊkkeklipper model STIGA SMT 48 AE. Den har jeg vÊret glad for - bortset fra batteriet SBT 2548 AE som ikke virker lÊngere, et nyt kunne ikke opdrives, men efter at have konsulteret STIGAŽs supportafdeling, fandt deres marketingsafdeing en lÞsning som jeg er sÊrdeles tilfreds med.
Deres support og marketingsafdeling er venlig og meget imÞdekommende.

Ny plÊneklipper
Ny plÊneklipper - hjulet falder af efter 1 år. Får bare at vide det er en sliddel og den er der ingen reklamation på. Og jeg selv må stå for reparation. Sidste gang jeg kÞber med sådan en behandling
7 okt. Stiga kontakter mig og siger denne selvfÞlgelig er under reklamationsret. Henviser mig til et vÊrksted der vil lave den. Det var en god oplevelse at der blev taget hånd om det.

Liars and thieves
They don't deserve a single star. We are so disappointed with Stiga Denmark. We bought our tractor for cutting the grass, in July 2020 from FÞtex and we will write a Trustpilot about them to be sure of that. We had problems with it from the start. We complained in June 2021. It took until January 2022 for someone from the Stiga garage to have a look at it and they never gave us a solution during the season so they could pick it up in 2021 and help us fast. No, they waited until the beginning of 2022 to pick it up and the conclusion is of course that the problem with it is our fault. We have destroyed it ourselves and had no warranty they said. They have still not returned it (August 2022) so we have not been able to cut our grass for the whole year and we have no solution from Stiga. They refuse to give us back our tractor until we pay for the damage we complained about that they say we have done. The funny part is that they have recognized some problems they admit we haven't caused, but we still have to pay to get those problems fixed anyway. But despite we complained within a year we don't get help. Despite the warranty still being valid even in January 2022, nothing is getting fixed, whether they think it's our fault or not. We will never buy a single Stiga product again and never recommend them to others. We have absolutely no trust whatsoever towards them anymore. They are liars and thieves. They have had our machine since January 2022 now. Worth mentioning, that we had used our new expensive tractor for around 6 months during the grass-cutting season until they finally picked it up from us in January 2022, and we still have no right to get the machine repaired or our money back. So don't do business with Stiga if you don't want problems. Give your money to charity instead.
For dårligt og dyrt batteriforbrug
KÞbte for mindre end 5 år siden en Stiga MP1 500 S Li 80 plÊneklipper.
Stiga opgav i specifikationer, at den kunne slå
dobbelt så stort areal end min plÊne er.
Det passede nu ikke, men det er hvad det sÃ¥ erâŠ
Nu efter mindre end 5 år, hvor batteriet er passet og plejet jf alle anbefalinger, er kapaciteten nok nede på ca 25 % af det oprindelige.
Et nyt batteri koster i omegnen af kr. 2.500.
Til den pris kan man kÞbe en komplet ny benzindrevet plÊneklipper i ganske god kvalitet.
Så foruden co2 aftrykket (batterifremstilling og kassation), kan det så prismÊssigt overhovedet give mening, at kÞbe en Stiga?
I think not!
Opdatering d. 20. august 2022;
PÊne ord fra STIGA hurtigt efter min anmeldelse, men nu snart 3 uger efter fremsendte kontaktoplysninger, ingen respons...

Stiga M5 robotklipper
Stiga M5 robotklipper. Indleveret 17. April pÃ¥ garantisag og skiftet klippemotor. Retur 20 juni og virkede fint til der kom en tordenbyge. Idet vÊrkstedet ikke havde lukket til elektronik var den fyldt med vand og helt dÞd. Returneret den 20 juni og intet hÞrt. SÃ¥ forelÞbigt 3,5 mÃ¥neder uden robotten. Lidt trals ð

Elendige Stiga aero 132e
Jeg har netop kÞbt en Stiga aero 132e. Mage til dårlig plÊneklipper skal man lede lÊnge efter. Den klipper så elendigt, at man stort set ikke kan se hvor grÊsset er klippet. Batterierne holder fuldt opladet ikke engang 20 minutter ved helt normalt brug på tÞr grÊsplÊne. Derudover larmer den meget og vibrere ret voldsomt. Jeg har tidligere haft en Flymo, der på alle måder er langt bedre.

www.stiga.dk ããã®åç
Bliver for ofte "hÊngende"
Elendig service
Elendig service
Jeg kÞbte for et år siden en Stiga park pro
Efter 11 måneder stod hydrostaten af, og traktoren kunne ikke kÞre baglÊns. Traktoren står nu på fjerde uge på vÊrksted, og afventer at hydrostaten bliver repareret.
Vil Stiga virkelig vÊre bekendt, at en traktor til nÊsten 90000, og er kÞbt til professionelt brug skal stå en halv sommer på vÊrksted ??

Nul stjerner har en sgt24 se fik bytterâŠ
Nul stjerner har en sgt24 se fik bytter for reklamation da motor stod af da var ca 2 år nu er den gal igen skal have et lille dunk for at starte, så starter den meget langsom og går op i omdrejninger når den så skal slå grÊs falder omdrejninger til meget langsom
Brug ikke penge på denne maskine. Stigs bedt mig kontakte dem, nu venter jeg på hvad vi finder ud af tak stiga

Helt igennem elendig kundeservice
Helt igennem elendig kundeservice, ender med at tale med engelsktalende kundeservice, som sender sagen videre til anden afdeling, som aldrig vender tilbage. Har rykket flere gange og imellemtiden skal grÊsset slås af ekstern havemand. GrÊsslåmaskine er kÞbt i Bauhaus og jf. Bauhaus skal Stiga håndtere sagen da nyt batteri blot skal tilsendes.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ