レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Onze auto is vandaag gepoetst door Bowey. Vooraf belde hij dat hij iets eerder zou aankomen. Vanaf aankomst is hij aan één stuk door hard aan het werk gegaan, zonder pauze, en zowel binnen- als buit... もっと見る

5つ星のうち5の評価

TOP resultaat ! Bowey heeft onze auto weer prachtig schoongemaakt Wat een topservice! Onze auto is door Bowey werkelijk schitterend opgeknapt. De binnen en buitenkant zijn met veel zorg en aan... もっと見る

企業情報

1. カー ディテーリング業
  2. ハイヤー サービス
  3. 洗車
  4. ハウス クリーニング業

当該企業による記述

Sinds 2018 helpen wij onze klanten bij het reinigen en poetsen van hun auto’s of wagenpark. Ondertussen helpen onze medewerkers onze klanten in een groot deel van Nederland. Onze mobiele autopoets-service is super gemakkelijk! Vuile auto? Is uw auto toe aan een opfrisbeurt nadat u op vakantie bent geweest? Heeft uw camper een heel seizoen onder de bomen gestaan? Heeft iemand in uw auto gebraakt? Of wilt u uw auto of wagenpark er gewoon netjes bij zien staan? Autopoets Nederland heeft de oplossing. Zonder gedoe. Wij komen naar u toe om aan huis (of bij uw werk) uw auto te poetsen. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9,4 (op Google) en waarderen vooral onze service, kwaliteit, flexibiliteit en professionaliteit. Op dit moment is Autopoets Nederland het grootste mobiele autopoetsbedrijf van Nederland. Daar zijn wij trots op! Bijna landelijk dekkend. Klanttevredenheid is voor ons heel belangrijk. Dat zie je gelukkig ook terug in de recensies die onze klanten ons geven.

連絡先

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Prima geholpen door Marco en Bart

Prima geholpen door Marco en Bart. Auto zat behoorlijk onder de haren van drie honden over een periode van drie jaar inclusief de bijbehorende geur! Was een hele klus maar met prima resultaat. Auto ziet er weer als NIEUW uit aan de binnenkant. Top gedaan ✅

2026年4月28日

Autopoets Nederland からの回答

Altijd leuk om te horen! Bart vond het ook een erg leuke en uitdagende klus die mooi is afgerond. Dank voor de fijne review en de opdracht Rene!

TOP!

Vriendelijk en behulpzaam. Komt afspraken na en de binnenkant van de auto ziet er weer nagenoeg als nieuw uit.

2026年4月18日

Autopoets Nederland からの回答

Daar doen we het voor! Heel hartelijk dank voor deze fijne woorden Egbert! Ik geef het door aan collega.

Glanzend

Finn heeft mijn auto weer helemaal mooi laten glanzen, ik ben er echt heel erg blij mee. Ik raad ze van harte aan.

2026年4月19日

Autopoets Nederland からの回答

Leuk om te horen! Daar doen we het voor! Dank voor de opdracht en de fijne review!

5つ星のうち1の評価

Geen aanrader wat mij betreft.Ik had…

Geen aanrader wat mij betreft.Ik had hogere verwachtingen van het schoonmaken.
Prijs , prestatieverhouding onvoldoende.
De dieptereiniging van de stoelen en banken was wel oke!

2026年4月17日

Autopoets Nederland からの回答

Jammer om te horen. Collega's zijn in totaal 180 minuten met de auto van meneer bezig geweest ipv. de 140 betaalde minuten.

Toen collega's nog voorstelden om de hondenharen weg te halen (en daar wat extra voor te rekenen, net als al onze andere klanten) was dat niet nodig. Maar vervolgens worden wij wel afgerekend dat meneer er meer van had verwacht.

Ter plaatse was meneer al niet tevreden, gevraagd naar waarom washet antwoord alleen: ik had er meer van verwacht. Maar wat dat dan was maakte meneer niet duidelijk.

Helaas, wij hebben ons best gedaan om meneer tevreden te stellen, maar dat is blijkbaar niet gelukt.

5つ星のうち5の評価

Topservice na zieke dochter in auto.

Zaterdagavond werd mijn dochtertje ziek achterin de auto, met alle nare gevolgen van dien. Auto pas 3 weken in bezit, dus na een nachtje wakker liggen van ellende, kwam ik op zondagochtend op autopoetsnederland uit. Aanvraag verzonden om 6.30 en een half uur later al reactie. En dat op een zondagochtend! Gelijk de volgende ochtend om 8u kon er een specialist mijn kant op komen om mijn auto van binnen te reinigen. Wat een service! Ik kreeg netjes om 7.50u een telefoontje van Furkan om te laten weten dat hij rond 8.15u bij mij zou zijn. Eenmaal aangekomen ging hij gelijk aan de slag. Met een fantastisch resultaat. Mijn auto ruikt weer heerlijk en alles is super schoon. Echt een vakman! En ook super vriendelijk! Ik ben super blij met de service van autopoets nederland en zal ze zeker nog een keer willen ontvangen om de buitenkant van een speciale coating te voorzien, op advies van Furkan. Van mij 5 sterren!

2026年4月13日

Autopoets Nederland からの回答

Dank voor de fijne reactie Esther! Goed dat wij je zo hebben kunnen helpen. Ik heb Furkan ook je reactie gestuurd zodat hij ook weet hoe blij je met ons was. Wie weet tot een volgende keer!

Wat een fijne ervaring

Wat een fijne ervaring! Het contact was makkelijk geregeld en Furkan was keurig op tijd. Hij is niet alleen heel beleefd, maar werkt ook met echte passie voor zijn vak. Dat zie je absoluut terug in het resultaat: hij heeft topwerk afgeleverd en het interieur is weer stralend schoon. Ik ben super tevreden!

2026年3月29日

Autopoets Nederland からの回答

Leuk om te horen! Dat zullen we doorgeven aan Furkan. Fijne jongen inderdaad.

Graag tot de volgende keer!

5つ星のうち5の評価

Van zwart naar weer lichtblauwe bekleding!

M’n autobekleding was zwart maar weer helemaal lichtblauw geworden dankzij Moses. Super blij en tevreden!!

2026年3月16日

Autopoets Nederland からの回答

Goed om te horen D! Dat zijn inderdaad nog eens resultaten. Leuk om te doen en fijn voor jou uiteraard! Graag tot de volgende keer weer.

5つ星のうち5の評価

Mijn oude trouwe motor blinkt weer volop.

Normaal poets ik zelf mijn motor, maar dat lukt nu even niet. Dus is Bart bezig geweest en ik ben heel blij met het resultaat. Prettige vent, en goede service van Autopoets Nederland.

2026年3月19日

Autopoets Nederland からの回答

Leuk om te horen Tjeerd! Goed dat Bart je zo goed heeft kunnen helpen. Graag tot de volgende keer weer!

Op tijd

Op tijd! Heel belangrijk. Verstand van zaken. Lekker aan het werk. Netjes. Morgen bij daglicht even kijken. Maar de eerste indruk van stoelen en bank positief. Makkelijk betalen. Timo aardige vent! Voor ons erg belangrijk. Dus als de resultaten bij daglicht goed zijn. Aanrader.

2026年3月9日

Autopoets Nederland からの回答

Goed om te horen Rob! Dank voor deze vriendelijke en fijne review!

Topklasse!

Piravin heeft onze auto weer helemaal shiny en brandschoon gesopt, gezogen en gepoetst. Het was een hele koude dag maar hij ging er helemaal voor. Topklasse!

2026年2月2日

Autopoets Nederland からの回答

Leuk om te gore RaDu! Ik geef het Piravin door. Graag tot de volgende keer!

5つ星のうち5の評価

Super gewoon op de zaterdag

Super gewoon op de zaterdag. Mijn wagen weer als nieuw. En nette harde werkers.

2026年2月28日

Autopoets Nederland からの回答

Leuke review Jan! Dank voor de opdracht en graag tot de volgende keer!

5つ星のうち5の評価

Vandaag mijn auto laten reinigen door…

Vandaag mijn auto laten reinigen door medewerker Timo van autopoets. Keurig op tijd melde Timo zich vanmorgen. Na een grondige en langdurige reiniging is het resultaat geweldig! Auto is weer als nieuw, met gestoomde stoelen grondig interieur reiniging. Echt een aanrader dit bedrijf. Prijs/kwaliteit en resultaat is super.

2026年2月23日

Autopoets Nederland からの回答

Erg leuk om deze mooie review te lezen Gerdjan! Dank daarvoor. Graag tot de volgende keer weer!

Binnenkant als nieuw

Fijne service, makkelijk om een afspraak te maken. Auto van binnen laten schoonmaken. Bart was ruim op tijd is en heeft zelfs langer doorgewerkt om alles schoon te krijgen. Binnenkant ziet er weer als nieuw uit.

2026年2月16日

Autopoets Nederland からの回答

Dat is leuk om te horen! Goed dat Bart en onze dienstverlening goed geweest is. Dank voor de fijne review!

Super tevreden.

Afspraak gemaakt om het interieur en bekleding helemaal te laten reinigen.
Was een aardige jongeman met verstand van zaken. Na samen gekeken te hebben besloten hoe en wat te laten doen.
Toen hij klaar was, was het interieur weer showroom waardig. Een dikke 👍

2026年1月27日

Autopoets Nederland からの回答

Leuk om te horen Mark! Dank voor het geven van je fijne review en wie weet tot de volgende keer!

5つ星のうち5の評価

Furkan heeft onze auto super goed…

Furkan heeft onze auto super goed schoongemaakt. Alsof hij weer nieuw uit de showroom komt! Zeer nette jongen en hij is zelfs langer gebleven dan de maximale tijd die bij de poetsbeurt hoorde. Ik zou hem zeker aanbevelen!

2025年12月23日

Autopoets Nederland からの回答

Goed om te horen! Zo horen wij het graag. Dank voor de opdracht en wie weet tot de volgende keer!

Goede service!

Geeft via app aan hoe laat hij er zal zijn, levert goed werk en prijs zoals afgesproken. Geen verrassingen, aanrader

2025年12月16日

Autopoets Nederland からの回答

Dank voor de fijne review Helga! Daar doen we het voor!

Gewoon TOP

TOP resultaat ! Bowey heeft onze auto weer prachtig schoongemaakt

Wat een topservice! Onze auto is door Bowey werkelijk schitterend opgeknapt. De binnen en buitenkant zijn met veel zorg en aandacht gereinigd, en het resultaat mag er zijn: onze auto ziet er weer uit alsof hij zo uit de showroom komt.

ontzettend tevreden over het vriendelijke contact, de duidelijke
communicatie en natuurlijk het eindresultaat. Absoluut vijf sterren waard

2025年11月28日

Autopoets Nederland からの回答

Leuke review en goed om te lezen Stefan! Dank dat je onze service en Bowey zijn werk zo waardeert!

Graag weer tot de volgende keer!

5つ星のうち2の評価

Conclusie: Gewoon weer zelf doen.

Mijn verwachting was voor het bedrag van €185 hoog, en bleek dus ook veel te hoog. Erg tegen gevallen voor zoveel geld. Onze auto is mooi schoon, maar dat is ie ook als ik het zelf doe. Nee, gaan we niet meer doen.

2025年10月17日

Autopoets Nederland からの回答

Helaas. Deze klant dacht dat voor 185 euro ook de auto compleet gepolijst zou worden + dat alle bekleding gestoomreinigd zou worden. Dan snap ik dat het tegenvalt. Maar onze website is vrij duidelijk. Ter plaatse gaf meneer ook zijn eigen fout toe (door ergens zomaar vanuit te gaan).

Ons advies: u kiest zelf uw eigen pakket en in de informatie staat duidelijk wat wij doen. Lees dat dan ook even door (is gewoon Nederlands) en verwacht niet een polijstbeurt als je een reiniging besteld.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。