レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Zeer goede ervaring bij Auto Winters Valkenswaard. Ik ben uitstekend geholpen door Joep Winters, een echte enthousiasteling met passie voor auto’s. Hij nam de tijd, dacht mee en gaf eerlijk advies. Al... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben erg tevreden over de service van Auto Winters. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. De communicatie was duidelijk en afspraken werden netjes nagekomen. E... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Aflevering van een nieuw auto is goed geregeld. De 7 jaar garantie op een nieuwe Kia is ook niet verkeerd. Het probleem is echter dat er geen onderdelen op voorraad zijn. Een kapot onderdeel van de... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車修理店
  2. カヌディヌラヌ
  3. ハむダヌ サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Auto Winters werd in 1996 opgericht door Marcel Winters, na vijftien jaar ervaring in de autobranche. De eerste vestiging werd geopend in Valkenswaard, met het dealerschap van Mitsubishi Motors. In 2000 volgde een tweede vestiging in Weert. Aanvankelijk vertegenwoordigde Auto Winters hier uitsluitend het merk Mitsubishi, maar vanaf 2003 kwamen daar ook officiële hoofddealerschappen van Kia bij voor zowel Weert als Valkenswaard. In 2009 werd het aanbod uitgebreid met het dealerschap van Suzuki. In 2021, tijdens het 25-jarig jubileum, werd het bedrijf overgedragen aan de volgende generatie: Bart Winters. Door de jaren heen heeft Auto Winters diverse onderscheidingen mogen ontvangen. Zo werd het bedrijf in 2025 voor het achttiende jaar op rij uitgeroepen tot ‘Kia Top Dealer van Nederland’. Met hart en passie voor auto’s, een eigen dealerleasemaatschappij, een voortdurend wisselende voorraad van meer dan 200 occasions en een hecht team van ruim 70 collega’s, is Auto Winters uitgegroeid tot een toonaangevende merkdealer in de regio.

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

je kunt je afvragen wat er goed gaat

je kunt je afvragen wat er goed gaat. Ik rijd nu bijna 3 jaar in een door mij nieuw gekochte Kia Niro HEV en nog geen dag heeft de elektronica naar behoren gefunctioneerd. Tijdens het uitlezen van het geheugen worden er wel foutcodes gevonden maar een oplossing wordt niet geboden. De navi valt uit, telefoneren kan ik vergeten, de temperatuurinstellingen houdt hij niet vast. Bij koud weer brandt het rode sos lampje op het dashboard, soms gaat het hele scherm op zwart. Tot overmaat van ramp oxideren de velgen nu alle 4 en dat terwijl er geen krasje op zit. Kia zegt weersinvloeden van buitenaf. Zo horen velgen na 34000km er niet uit te zien. Ik ben met alle storingen nu een keer of 5 naar 2 dealers gegaan en niets,nada,0 wordt er opgelost. Zo kan ik ook 10 jaar garantie op een auto geven. Je wordt als klant gewoon afgepoeierd, maar wel dikke rekeningen voor onderhoud presenteren.
Vanmorgen heb ik de uitgelezen foutcodes opgevraagd en daar blijkt uit dat er veiligheidsissues met de auto zijn en ook daar is niets mee gedaan. Er zit een o.a. foutcode in het airbagsysteem en daar word ik niet vrolijk van. De mogelijke oplossingen zijn ook vrij eenvoudig te vinden op internet en de hele Kia organisatie mag zich schamen om zo met klanten om te gaan. Alles is bij Kia en Winters bekend. Als vervolg op het commentaar van Kia heb ik gebeld met achtereenvolgens Kia Nederland, Kia Winters Weert en Valkenswaard, ook nogmaals alle data naar Kia Nederland gestuurd. Wat ik eis is dat al mijn elektronische storingen en met name die op het airbagsysteem opgelost worden en nu na bijna 3 jaar wel met gezwinde spoed. Door Kia wordt beweerd dat je voor garantie bij elke dealer terecht kan. Dat is simpelweg een leugen. De Firma Hedin weigert er naar te kijken omdat de auto bij Winters in onderhoud is. Jullie 7 jarige garantie stelt helaas niks voor en is slechts een misleidende reclame slogan. Het gaat nu al een paar dagen over en weer tussen de importeur , Winters en mij en het blijft constant een spelletje van de klant afschepen. Als er niets aan de hand is met je auto dan betaal je gewoon de onderhoudskosten maar zodra er garantie zaken zijn dan houdt het helaas op bij Kia en rijdt je zelfs door met storingen op het airbagsysteem. De garantie van Kia is een sprookje.
Het commentaar van Winters hieronder klopt van geen kanten. Ik ben inderdaad bij twee dealers geweest. De eerste is waar ik de auto gekocht heb en die bestaat inmiddels niet meer. ALLE ONDERHOUD IS BIJ WINTERS UITGEVOERD en ze weigeren categorisch op zoek te gaan naar een oplossing van de storingen. Ook de oxiderende velgen willen ze niet vergoeden en dat terwijl er geen beschadigingen zijn. Op 1 velg meent Winters een krasje te zien van 6mm en dat terwijl alle 4 de velgen rondom oxideren. Het poeslieve verhaal dat ze wel willen helpen is van a tot z gelogen. IK VRAAG NAMELIJK WANNEER IK DE AUTO KAN BRENGEN OM ALLES OP TE LOSSEN en dan krijg ik te horen dat er niets opgelost kan worden want er zijn nu geen foutmeldingen. Ze staan wel in het geheugen en bij elke code hoort een oplossing en daar weigeren ze mee aan de slag te gaan. FIJN OM TE RIJDEN MET EEN AIRBAGSTORING. Vanmiddag kreeg ik van dhr. Benning nog een mail waarin staat dat ze weigeren om ook maar iets op te lossen. GEEF MAAR AAN WANNEER IK DE AUTO KAN BRENGEN OM ALLES OP TE LOSSEN. Beste Winters er zit o.a. een storing in het airbagsysteem die ik nooit heb gezien , maar hij staat wel in het geheugen. Hoe moet ik als klant kunnen bepalen wanneer ik daar mee langs moet komen? Welnu de uitgelezen codes zijn juist het handvat om alles op te lossen en dat simpele feit ontkent U.

2026幎5月1日
Auto Winters ロゎ

Auto Winters からの回答

Hoewel wij een andere versie hebben van wat er gebeurd is, nemen wij uw ontevredenheid zeer serieus. U bent inmiddels bij meerdere dealers in het land geweest, dus wij weten niet welke dealer uw voorkeur heeft, maar u bent van harte welkom bij ons voor de technische oplossing. Wij zullen ons maximaal inspannen om de technische problemen op te lossen, hoe uitdagend deze dan ook zijn. Eerder zullen we niet stoppen. Graag verzoeken we u om contact met ons op te nemen indien u hiervan gebruik wilt maken.

Team Auto Winters

Verbluffend goed
 Al jaren!

Weet niet wat precies de aanleiding was maar een jaar of 16 geleden 'toevallig' in de vestiging van Weert terecht gekomen. Love at first sight! Blijkt natuurlijk achteraf. Altijd behulpzaam, meedenkend van zowel team 'verkoop' als vanuit team 'onderhoud'. Zolang Suzuki/Kia het gehele team daar kan behouden zie ik geen reden elders te gaan!

2026幎4月21日

Ik heb onlangs een auto gekocht bij Autobedrijf Winters

Ik heb onlangs een auto gekocht bij Milan, Autobedrijf Winters en ben zeer tevreden over de hele ervaring. Milan is deskundig, betrouwbaar en prettig in de omgang. Hij neemt de tijd om alles duidelijk uit te leggen en denkt echt met je mee.
Daarnaast was de prijs van de auto zeer goed en eerlijk. Alles verliep soepel en transparant, wat mij veel vertrouwen gaf.
Ik kan Milan zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een goede auto en een betrouwbare verkoper!

2026幎3月27日

Super tevreden!

Er wordt echt met je meegedacht en alles wordt goed uitgelegd, wat een vertrouwd gevoel geeft. Mijn auto was snel klaar en alles is netjes afgehandeld.

Kortom, een betrouwbaar bedrijf met goede service. Zeker een aanrader!

2026幎2月10日
5぀星のうち2の評䟡

Occassion KIA RIO meer dan 20 k zonder hoedenplank

Occassion Kia rio gekocht van meer dan 20 k. Tot dat moment prima service. Bij het inruimen thuis opgemerkt dat de hoedenplank niet in de auto aanwezig was. Bericht aan Ralf en hij zou een 2e hands hoedenplank nasturen. Deze ontvangen maar helaas erg vies en sporen van slijtage.
Blijkbaar is de service van Winters Weert tot het moment van betalen en wegrijden. Erg jammer.

2025幎10月30日
5぀星のうち1の評䟡

garantie 32-ttk-4

garantie 32-ttk-4
bij deze nog even een update van mijn mercedes die ik in weert heb gekocht in augustus 2023
van het 100%onderhouden label weet u allemaal al dat auto winters dit label door mijn toedoen afgepakt
kunt u nog lezen in mijn vorige reviews daar staat de uitspraak van het label
nu de update de zaak loopt bij de geschillen commissie
de baas van auto winters in weert ralf ummuntun
schrijft aan de gescillencommissie dat de bovag garantie van 1 jaar met 6 maanden is verlengt dit is een leugen want de garantie is verlengt met vier maanden maar hij wou eerst met 2 maanden verlengen ik heb dit zwart op wit in mijn whatsapp
binnen kort komt er een keuring van de geschillen commissie meneer ralf zegt dat hij al meer dan 10824 euro heeft uitgegeven aan mijn auto
ik hou jullie op de hoogte
mijn reviews zijn meer dan 3000 keer bekeken
dank daar voor
ik hou jullie op de hoogte als ik lieg meneer ralf graag hier vermelden maak die auto in orde dat is alles wat ik vraag als de auto weer goed rijd dan zal ik het hier zeker vermelden
w.rosbergen

2024幎8月14日