レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Weet niet wat precies de aanleiding was maar een jaar of 16 geleden 'toevallig' in de vestiging van Weert terecht gekomen. Love at first sight! Blijkt natuurlijk achteraf. Altijd behulpzaam, meedenken... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Zeer goede ervaring bij Auto Winters Valkenswaard. Ik ben uitstekend geholpen door Joep Winters, een echte enthousiasteling met passie voor auto’s. Hij nam de tijd, dacht mee en gaf eerlijk advies. Al... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik ben erg tevreden over de service van Auto Winters. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. De communicatie was duidelijk en afspraken werden netjes nagekomen. E... もっと見る

5つ星のうち3の評価

企業情報

1. 自動車修理店
  2. カーディーラー
  3. ハイヤー サービス

当該企業による記述

Auto Winters werd in 1996 opgericht door Marcel Winters, na vijftien jaar ervaring in de autobranche. De eerste vestiging werd geopend in Valkenswaard, met het dealerschap van Mitsubishi Motors. In 2000 volgde een tweede vestiging in Weert. Aanvankelijk vertegenwoordigde Auto Winters hier uitsluitend het merk Mitsubishi, maar vanaf 2003 kwamen daar ook officiële hoofddealerschappen van Kia bij voor zowel Weert als Valkenswaard. In 2009 werd het aanbod uitgebreid met het dealerschap van Suzuki. In 2021, tijdens het 25-jarig jubileum, werd het bedrijf overgedragen aan de volgende generatie: Bart Winters. Door de jaren heen heeft Auto Winters diverse onderscheidingen mogen ontvangen. Zo werd het bedrijf in 2025 voor het achttiende jaar op rij uitgeroepen tot ‘Kia Top Dealer van Nederland’. Met hart en passie voor auto’s, een eigen dealerleasemaatschappij, een voortdurend wisselende voorraad van meer dan 200 occasions en een hecht team van ruim 70 collega’s, is Auto Winters uitgegroeid tot een toonaangevende merkdealer in de regio.

連絡先

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Een zeer betrouwbare garage.

Auto Winters, de Kia dealer in valkenswaard, is echt een hele fijne garage. Vanaf het moment dat je binnenstapt, voel je je serieus genomen. Het personeel is altijd vriendelijk en denkt mee met wat je wensen zijn.

Ben zeer tevreden over hun flexibiliteit bij het maken van serviceafspraken. Ook als je met een vraag of mankement komt wordt daar gelijk naar gekeken. En opgelost. Waar vind je dat nog?

Auto Winters in valkenswaard is een garage waar ik met vertrouwen mijn auto breng. Ze leveren goede service, denken met je mee en zijn eerlijk in hun advies.

Wij zijn al jaren klant en hebben dus al heel wat ervaring met ze.
Een aanrader dus.

2025年7月18日
5つ星のうち5の評価

Al jarenlang klant bij Auto Winters in…

Al jarenlang klant bij Auto Winters in Weert en onlangs wederom een nieuwe auto gekocht, de Kia Picanto.
Fijne en vriendelijke ontvangst, goed advies, ze denken met je mee en nemen uitgebreid de tijd bij aflevering van de auto. Goede service ervaar ik daar al jaren.
Absolute aanrader!

2025年7月8日

Auto Winters Weert: Waardering en Transparantie bij Elke Beurt

Auto Winters, de Kia dealer in Weert, is echt een fijne garage. Vanaf het eerste moment dat je binnenstapt, voel je je serieus genomen en gewaardeerd als klant. Het personeel is altijd vriendelijk en kundig, en je merkt dat ze meedenken.

Wat ik erg prettig vind, is hun flexibiliteit bij het maken van serviceafspraken. Dat scheelt een hoop gedoe. Tijdens een servicebeurt zijn er diverse opties: je kunt rustig wachten in de koffiehoek, door de showroom lopen of zelfs een korte wandeling maken over het handelsterrein met andere autodealers. En mocht het nodig zijn, een bruikleenauto is ook altijd mogelijk.

Het grootste pluspunt voor mij is echter de eerlijkheid. Ik heb niet het idee dat ze je op onnodige kosten jagen, wat bij veel autodealers helaas wel eens het geval is. Hier krijg je een transparante en oprechte service.

Kortom, Auto Winters in Weert is een garage waar ik met vertrouwen mijn auto breng. Ze leveren goede service, denken met je mee en zijn eerlijk in hun advies. Een aanrader!

Tip: Zorg dat de auto bij een reparatie of onderhoudsbeurt van buiten is gewassen en van binnen schoon is gemaakt, inclusief de ramen. Zo kan je je nog meer onderscheiden.

2025年6月5日

Informatie en aankoop omtrent de KIA EV3

Bij mijn info omtrent de KIA EV3 werd mij door Ralf een uitvoerige uitleg gegeven omtrent de mogelijkheden van deze auto en mocht een proefrit maken, waardoor ik deze na de uitleg ook gelijk heb besteld.
Bij het ophalen van mijn nieuwe auto werd ook weer door Ralf een duidelijke uitleg gegeven omtrent deze auto. Ook werd mij medegedeeld, rij eens rustig een week en heb je nog onduidelijkheden kom dan gerust langs en zullen je uitgebreid uitleg geven hierover.
Dit is mijn 5e nieuwe auto die ik bij Winters in Weert gekocht heb en ben uiterst tevreden over de begeleiding en onderhoud van deze firma.

2025年6月7日
5つ星のうち5の評価

Max aantal sterren. We zijn in Valkenswaard geweldig ontvangen en geholpen. Bij Winters is de klant Koning en zo voelen wij ons ook geholpen. Goed advies, geholpen met tijdelijke auto. Mooie prijs en garantie. Bedrijf Winters bedankt.

2025年5月29日

Oplichters zijn het

Oplichters zijn het. We dachten als we een ingevoerde auto kopen dan doen we dat bij een merkdealer. We vertrouwde winters daarin maar de auto bleek als een schade auto te zijn ingevoerd. En ook nog met een hoop mankementen. Dus wees gewaarschuwd Koop Daar Geen Auto.

2024年5月22日
5つ星のうち1の評価

Verborgen camera? Nee, schande is hier de realiteit

Via marktplaats een tweedehands Mazda CX 5 gezien en een afspraak gemaakt met Jordi Bongers voor een proefrit.
Aangegeven dat ik vanuit Leiden kom en vrij neem omdat deze garage in Weert 3 uur reistijd is.
Op locatie bleek de accu voor het start stop systeem niet goed meer en er brandde lichtjes in het dashboard. Dit was niet gemeld bij de advertentie en aan de telefoon.
Na de proefrit en overleg aangegeven de auto te willen kopen. Akkoord over de prijs. Akkoord over de factuur en voorwaarden. De accu zou worden vervangen.
En toen gebeurde het onmogelijke. Na de reparatie bleek de auto (op dezelfde dag nog!!) verkocht aan een andere koper. Terwijl alles mondeling akkoord was.
De hele retour reis naar Weert was voor niks. Ik kon wel door de grond zakken. Te gênant voor woorden!!
Onbetrouwbaar zaken doen met Jordi Bongers.

2025年5月3日
5つ星のうち1の評価

Ik zou echt nooit meer een auto kopen…

Ik zou echt nooit meer een auto kopen bij KIA Auto Winters in Weert. Blijkbaar verkopen ze nieuwe autos waarvan ze weten dat de kwaliteit van de banden slecht zijn.
Ze doen daarnaast weinig tot niks aan klantvriendelijkheid en het behouden van hun klanten. Zo wel ik als mijn ouders die ook daar een auto hebben gekocht zijn inmiddels geen klant meer. Blijkbaar geven ze hier niks.om

2025年4月17日

nieuw mitsubishi…

Ik heb gister mijn nieuw mitsubishi colt opgehaald.en wil even zeggen dat hij fantastisch rijd.
En wil ook even aangeven dat ik zeer fijn geholpen en geadviseerd ben door Juul van Meurs.
Ik vond het prettig dat ik op me gemak en rustig de tijd kon nemen voor een proefrit .
Kortom Juul krijgt van mij een dikke 10

2025年2月12日
5つ星のうち2の評価

Mijn Kia Ceed SW heb ik 6 jaar geleden…

Mijn Kia Ceed SW heb ik 6 jaar geleden nieuw gekocht. Altijd netjes alle onderhoudsbeurten hier laten uitvoeren.
Nu werkt de start/stopfunctie van mijn auto niet meer, en dit zou komen door een sensor die ongeveer €500 kost. Ik vond dit te duur en besloot de reparatie niet uit te laten voeren, omdat de start/stopfunctie voor mij niet belangrijk was.
Na enkele maanden begon het motorstoringslampje te branden, en ook hier bleek een sensor het probleem te zijn. De kosten voor deze sensor waren wederom ongeveer €500. Dit heb ik uiteraard laten repareren, aangezien het een probleem zou kunnen veroorzaken.

Wat bleek echter bij het ophalen van de auto? Op het einde van de straat ging het motorstoringslampje weer branden, en het probleem was dus niet opgelost. De auto ging weer terug naar Winters (tot drie keer toe) en bleek een andere sensor de oorzaak te zijn. De start/stopfunctie werkte weer, omdat de verkeerde sensor was vervangen. Hierover heb ik gereclameerd, maar volgens Winters was dit niet het geval.

Er zouden nu twee storingen zijn, en het zou gaan om een sensor in het lampje van de turbo, met een minimale kostenpost van €1200. Dit kan echt niet! Trap hier niet in. De start/stopfunctie werkt weer, en het lijkt erop dat jullie de verkeerde sensor hebben vervangen of een verkeerde diagnose hebben gesteld.

Uiteindelijk heb ik aangegeven dat ik dan maar voor een nieuwe auto zou gaan. Ik vroeg om een offerte voor de nieuwste Kia EV3 en een goede inruilprijs voor mijn Ceed. De inruilprijs die ik kreeg, was echter belachelijk laag, terwijl een andere garage mij €2000 meer bood voor dezelfde auto.

Helaas, Kia Winters, door deze gang van zaken ben ik nu geen tevreden klant meer. In januari komt er een nieuwe auto, maar vanwege deze fout van jullie zal dit geen Kia meer zijn. Wat een jammerlijke situatie.

Het zou jullie sieren als er alsnog een compensatie komt of een passende oplossing wordt geboden.

2024年12月1日

top garage vijf sterren

zeer tevreden over deze garage, met name Ralf Ummenthun, denken altijd met je mee of zoeken voor een oplossing.
Reparaties en beurten worden altijd naar tevredenheid afgehandeld, Super
Jeu Hermans

2024年10月17日
5つ星のうち3の評価

Aflevering van een nieuw auto is goed…

Aflevering van een nieuw auto is goed geregeld. De 7 jaar garantie op een nieuwe Kia is ook niet verkeerd. Het probleem is echter dat er geen onderdelen op voorraad zijn. Een kapot onderdeel van de airco zorgt ervoor dat deze al 3 maanden niet meer functioneert.
Best lastig in de zomermaanden.
Nu maar hopen dat er in September wel ergens een onderdeel beschikbaar is.
Verder weinig communicatie vanuit Winters.

2024年7月15日
5つ星のうち5の評価

Uitstekende service (Paula en Eric Groen)

Uitstekende service
Marcel Winters is als eigenaar een uiterst prettige persoon die alle mogelijke moeite doet om je goed te helpen en je op je gemak laat voelen alsof je thuis bent. Een mens met oog voor de ander. Hij heeft ons zeer goed geholpen om de juiste auto te kiezen waar we heel erg blij mee zijn. Dank je wel Marcel! Tot gauw.

2024年1月1日
5つ星のうち5の評価

Voor de derde keer in 10 jaar tijd een…

Voor de derde keer in 10 jaar tijd een Suzuki Swift gekocht bij Winters in Valkenswaard.
Altijd een zeer goede service gehad.
Met plezier denk ik terug aan de contacten die ik gehad heb met hun verkoper Niels Vonken die mij altijd op een zeer prettige manier geholpen heeft en zich nooit opgedrongen heeft in de onderhandelingen.
Hij is een zeer rustige en prettige man.
Mijn complimenten.

2024年5月3日

Hele slechte ervaring

Hele slechte ervaring!

Wij hadden een afspraak gemaakt en hebben hier 1,5 uur voor moeten rijden. We hadden al duidelijk gemaakt dat we de auto wilde. toen we aankwamen werden we eerst genegeerd en toen werd er gezegd “oh heb hem net verkocht” en liep hij (Hans) door. Geen sorry, geen uitleg, geen vriendelijkheid en heel bot. we werden voor de rest weer genegeerd totdat we de winkel uit waren.
nog nooit zoiets meegemaakt!
Raad het voor iedereen af!!!

2024年2月17日

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring met deze garage. Aankoop van de auto verliep prima, waarna het begon. Waardeloze communicatie en service, elke keer opnieuw. Als je je ontevredenheid uitspreekt, word je totaal niet serieus genomen. Zelfs niet als je met 3 gezinsleden klant bent.
Daarnaast kan het visitekaartje van de garage, de vestigingsmanager Ralf, zijn hoofd niet open als je binnenloopt. De naam ‘dealer’ is het allerlaatste wat ze verdienen!

2024年1月22日

Trustpilot エクスペリエンス