Superrask levering. Sendte bestillingen neste dag og varen var akkurat som beskrevet. Lagt i en nydelig pose, bladene ser nydelige ut og det lukter deilig. Var problemer med sendingen, men det var... ãã£ãšèŠã
Jeg kunne ikke velge bort PostNord, og det var heller ikke advart om at varene ville bli sendt med PostNord (det stod bare standard- og kunne ikke velges bort.) Men som ved et mirakel gikk det fint de... ãã£ãšèŠã
Jeg er veldig fornÞyd med Avagante!!! Kundeservicen er upÃ¥klagelig nÃ¥r noe oppstÃ¥r. Jeg fikk nemlig tilsendt feil kimono, men en som ligner veldig. Da jeg varslet om feilen (med vedlagte bilder), fikk... ãã£ãšèŠã
Jeg mottok feil produkt, en lignende vare men i en helt annen stÞrrelse. Har forelÞpig ikke fÃ¥tt svar pÃ¥ min henvendelse om dette. Det stÃ¥r om produktet at det er hÃ¥ndvevet, av svÊrt hÞy kvalitet i li... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Norsk nettbutikk som leverer unikt interiÞr & kunst til fantastiske kunder over hele landet. Fra vårt hjerte til ditt hjem!
Odalsvegen 683, 2080, EIDSVOLL, ãã«ãŠã§ãŒ
- hei@avagante.no
- avagante.no
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
KjempefornÞyd!ð
Fikk feil vare
Har ikke fÃ¥tt noen som har bestilt endaâŠ
Har ikke fått noen som har bestilt enda 𥹠Hvor lenge skal jeg vente på den pakken ?
Veldig fornÞyd
Nydelige klÊr, rask levering og generelt veldig god på service. Anbefales virkelig!!
Str er liten
Str er liten. Burde gå opp to str på denne kjolen. Veldig trang over ryggen.
Temu!
Temu!
KjÞpte en kjole som opprinnelig hadde kostet 1.199,-, på tilbud til 449,- (pluss frakt). Der kalte de kjolen for Wild lotus maxikjole.
Og så dukker jaggu samme kjolen opp på Temu. Samme bildene og alt.
Ser nå at flere av klesplaggene deres også ligger på Temu. Svindel hele greien!
Meget rask levering
Meget rask levering.Kjolen jeg bestilte hadde fin kvalitet, fin fasong, fine sÞmmer og pent innerfór, men passet dessverre ikke. Returen var uproblematisk og tilbakebetaling kom meget rask.
Denne nettsiden er ikke til Ã¥ anbefaleâŠ
Denne nettsiden er ikke til Ã¥ anbefale he fÃ¥tt feil produkt Ã¥ feil stÞrrelse, har sendt Mail 3 ganger Ã¥ de har ikke svart pÃ¥ noe, dÃ¥rlig serviceâŠâŠ
Ingenting positivt å si om dette
Jeg mottok feil produkt, en lignende vare men i en helt annen stÞrrelse. Har forelÞpig ikke fått svar på min henvendelse om dette. Det står om produktet at det er håndvevet, av svÊrt hÞy kvalitet i lin/bomull, men produktet fremstår veldig billig/dårlig kvalitet og av et plast-aktig materiale. Det er ingen lapp på produktet som oppgir produsent, hvor varen er laget, av hvilket materiale eller vaskeinstruksjoner.
Dere hadde rask leveringstid
Dere hadde rask leveringstid, å god kvalitet på
KlÊrne jeg bestilte. Ã
hyggelig hilsen fulgte med bestillingen. En trivelig å trygg opplevelse!
Elendig kundeservice!
FornÞyd m/ leveransen. Men svÊrt misfornÞyd over at innehaveren ikke svarer på flere henvendelser. Jeg ville helst returnere produktet, men måtte fÞrst ha en returkode til dette. Koden jeg fikk tildelt var feil. Ville gjerne ringe kundeservice for å få en rask lÞsning, men det var fullstendig umulig å finne på nettsidene. Måtte lete frem og tilbake, fÞr jeg endelig klarte å oppspore navn på eier og telefonnummer. PrÞvde å ringe uten å få svar. Sendte så vennlig melding m/ håp om å få hjelp. Ingen svar. PrÞvde på nytt, men ingen svar. FÞler meg presset til å beholde et produkt jeg aller helst vil returnere. Ekstremt lite kundevennlig og uprofesjonelt måte å inntjene penger på! Eier må forstå at man ikke kan beholde kunder og fortsette businessen når hun aldri vil ta hånd om returvarer. Kanskje fÞles det ubehagelig å miste det salget, men det er også en side av det å drive business. Det handler om å sette service i hÞysetet! Hilsen misfornÞyd og skuffet kunde.
Rask levering
FravÊrende kundeservice
Bestilte 2 like puter i samme stÞrrelse.
Mottok 2 ulike puter. Går ikke an å ringe Avagante. Sendte derfor epost til oppgitt epost adresse flere ganger uten å få svar. Har fulgt rutine for å sÞke om retur av feil vare. Returkoden virker ikke heller.
Kvaliteten på produkt er ikke fantastisk heller. Burde kanskje bestilt på Temu heller til en brÞkdel av prisen. Kommer nok ikke til å handle fra Avagante igjen.