レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Endnu en gang god service og flotte gardiner fra Avant Gardiner. Vi skulle rejse og Þnskede derfor fÞrst at fÃ¥ gardinerne to mÃ¥neder efter bestillingen. Dagen fÞr leveringen ringede Nicolai for at... もっず芋る

Har betalt halvdelen af arbejdet pÃ¥ forhÃ¥nd og pÃ¥ dagen for opsÊttelsen kommer faktura pÃ¥ mail. Samme eftermiddag bliver der ringet om at nu er der en faktura. To dage senere bliver der rykket og true... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kan varmt anbefale at vÊlge Avant Gardiner, hvis du skal have nye gardiner i dit hjem. Super god og behagelig service. Hurtigt og enkelt.

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

27件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Alle gode gange fire

Endnu en gang god service og flotte gardiner fra Avant Gardiner. Vi skulle rejse og Þnskede derfor fÞrst at få gardinerne to måneder efter bestillingen. Dagen fÞr leveringen ringede Nicolai for at tjekke at det var ok. Super service.
Hurtigt og effektivt blev gardiner og stang sat op og sidder nu perfekt og ser godt ud
Stor anbefaling herfra
Peter og Tina

2026幎1月8日
自発的なレビュヌ

Avant Gardiner har udskiftet plissegardiner endte med 30 huller i vores terrassedÞre

Avant Gardiner har udskiftet vores plissegardiner i sovevÊrelset. I stedet for at bruge den eksisterende placering valgte de at Êndre placering af beslagene både for oven og for neden uden at orienterer os. Det har resulteret i, at vi har 30 huller i vores terrassedÞre.
Avant Gardiner afviser pure, at de handlet uprofessionelt.
Vi kan fremadrettet ikke anbefale nogle at handle med Avant gardiner.

2025幎6月11日
Avant Gardiner ロゎ

Avant Gardiner からの回答

KÊre Birgitte,
Vi er kede af at lÊse, at du er utilfreds med resultatet af monteringen, og vi beklager, at oplevelsen ikke levede op til dine forventninger.
Vi vil dog gerne give en smule kontekst:
De mÞrklÊgningsgardiner blev som aftalt opsat korrekt ved fÞrste besÞg. EfterfÞlgende Þnskede I gardinerne sÊnket – pÃ¥ trods af, at dette ville reducere den mÞrklÊggende effekt efter vores vurdering. Vores montÞr kom ud igen og foretog justeringen ud fra jeres Þnske og med en mundtlig bekrÊftelse pÃ¥, at arbejdet var godkendt og afsluttet tilfredsstillende.
De synlige huller, der nu henvises til, stammer primÊrt fra tidligere gardinlÞsninger og matcher ikke placeringen af de nye beslag – og det er derfor ikke noget, vi har mulighed for at tage ansvar for. Ved montÞrens andet besÞg, hvor gardinerne blev justeret efter jeres Þnske, bad han om en bekrÊftelse pÃ¥, at arbejdet var udfÞrt som Þnsket – hvilket blev givet pÃ¥ stedet. I samme forbindelse blev der ogsÃ¥ talt om de tidligere huller, og det blev bekrÊftet , at din mand selv ville stÃ¥ for udbedringen af disse huller.
Det kom derfor meget bag på os at modtage en efterfÞlgende henvendelse med krav om kompensation, isÊr da vi tidligere har haft et samarbejde med andre projekter. Vi bestrÊber os altid på at levere hÞj kvalitet og god service, og vi er selvfÞlgelig Êrgerlige over, at dette forlÞb endte anderledes.
Vi står stadig til rådighed for dialog, hvis du Þnsker en konstruktiv lÞsning.
Med venlig hilsen,
AvanT Gardiner A/S

Super service og udvalg

Super service og udvalg af forskellige typer kvalitetsgardiner hos Avant Gardiner.
Stor faglighed.
Nikolaj foretog selv opmåling og medbragte farveprÞver, så vores unge mennesker selv kunne vÊlge.
Leveret til aftalt tid og montering perfekt
SÃ¥ kan kun give vores bedste anbefalinger.

2025幎4月3日

Elendigt og ubehÞvlet

Har betalt halvdelen af arbejdet på forhånd og på dagen for opsÊttelsen kommer faktura på mail. Samme eftermiddag bliver der ringet om at nu er der en faktura. To dage senere bliver der rykket og truet med advokater og inddrivelse. Dette i en helt uacceptabel tone fra en medarbejder der nok ikke har haft en sÊrlig lang skolegang at dÞmme ud fra skriftproget. Gardinerne er i Þvrigt middelmådige og prisen er hÞj. Fraråder alle nogensinde at overveje dette firma.

2025幎5月9日
Avant Gardiner ロゎ

Avant Gardiner からの回答

Hej Alexander,
Tak for din anmeldelse. Vi synes det er lidt Êrgerligt og en smule uretfÊrdigt det du skriver.
Vi er naturligvis kede af at hÞre, at du har haft en negativ oplevelse, men vil gerne give en saglig redegÞrelse for forlÞbet:
Ved bestilling blev det tydeligt aftalt, at betalingen skulle ske i to rater – Den ene halvdel ved aftale og den sidste halvdel ved levering og montering. Helt almindelig praksis nÃ¥r man har udfÞrt sit arbejde.
Dette blev bekrÊftet og accepteret. Da du ikke var hjemme pÃ¥ dagen for levering, kunne betalingen ikke gennemfÞres med dankort som planlagt, og vi fremsendte derfor en faktura med betalingsbetingelsen "netto kontant" – altsÃ¥ betaling straks ved levering.
Det er helt fair, at du personligt kunne Þnske en lÊngere betalingsfrist, men som virksomhed har vi – i henhold til dansk lovgivning – ret til selv at fastsÊtte vores betalingsbetingelser. NÃ¥r arbejdet er udfÞrt som aftalt, skal betaling ske i overensstemmelse med disse betingelser. Man kan ikke undlade at betale, blot fordi man mener, fristen er for kort.
IfÞlge Renteloven (LBK nr. 459 af 13/05/2014) har vi ret til at opkrÊve morarenter, rykkergebyrer og sende sagen til inkasso ved manglende betaling. Alligevel valgte vi i fÞrste omgang blot at sende en venlig pÃ¥mindelse – ikke en rykker– netop for at give dig mulighed for at betale uden yderligere omkostninger. Dette har du desvÊrre ikke overholdt og vi venter stadig pÃ¥ betaling.
Vi har forsÞgt at lÞse sagen på en ordentlig måde, men det er desvÊrre svÊrt, når du i stedet vÊlger at anvende nedsÊttende og personlige udtryk. Det bidrager ikke til en konstruktiv dialog.
Vi beklager, hvis vores kommunikation er blevet opfattet som ubehÞvlet – det har aldrig vÊret hensigten. Vi hÃ¥ber dog pÃ¥ forstÃ¥else for, at vi naturligvis skal have betaling for det arbejde, vi har leveret – helt som aftalt. Vi Þnsker bare den resterende betaling for vores arbejde, og sÃ¥ kan vi begge to komme videre.
AvanT Gardiner A/S

Super service.

Super service.

Jeg havde et 10 år gammelt gardin avant i sin tid havde installeret, hvor snoren var knÊkket.

Avant skaffede mig en ny, og da jeg spurgte om prisen fik jeg at vide, at det ikke kostede noget, for han ville helst bare have glade kunder 😀

2024幎9月2日

God service - hver gang

Vi har gjort brug af Avant Gardiner og Nikolajs service flere gange, alle med meget tilfredsstillende resultat👍🏻
Hvis der er spÞrgsmål efter monteringen, er Nikolaj også klar til at hjÊlpe - alt i alt et rigtig godt sted at kÞbe gardin/persienne/rullegardin/pliségardin, mÞrklÊgningsgardin/lamelgardin og sikkert flere forskellige;-)

2024幎1月12日

Fremragende service

Nicolai yder en fremragende service. Han går virkelig op i kundetilfredshed og er meget velinformerende omkring produktvalg. Vi har lige fået monteret vores nye gardiner og vi er så glade og tilfredse! Smukt monteret, lÊkker kvalitet og ikke mindst fantastisk service.
Vores varmeste anbefalinger!

2024幎2月6日
自発的なレビュヌ

Hvis resultatet skal vÊre perfekt!

Vil du have perfekte gardiner fra begyndelsen, tip-top håndvÊrk også ved de komplicerede opgaver, muligheder udover standardlÞsninger, hurtig levering til tiden, overholdelse af alle aftaler, fornuftig pris, fin service og fred i sjÊlen uden Êrgelser af nogen art, så er det AVANT GARDINER, du skal have fat i!

De bedste af de bedste på området, hvor proces med bestilling af gardiner og det fÊrdige resultat går op i en hÞjere enhed! Simpelthen sublimt over hele linjen og en daglig glÊde efterfÞlgende for os som kunder.

Havde vi dog bare henvendt os til dem fra begyndelsen, - så havde vi vÊret forskånet for mange frustrationer, hovedbrud og forsinkelser.
Vi kendte ikke markedet for gardiner og troede derfor, vi stod med en relativt nem og overskuelig opgave, men nej. Hele 2 firmaer måtte give fortabt og kunne ikke levere hverken det Þnskede eller lovede. Efter måneders venten var vi bare efterladt med totalt ubrugelige gardiner og bitre erfaringer.

Det fik AVANT GARDINER, som vi i Þvrigt heller ikke kendte på forhånd, dog hurtigt og effektivt lavet om på!
Deres konsulent Nicolai Frederiksen, kunne komme med kort varsel, forstod prÊcis hvad vi sÞgte, og kunne også på rekordtid levere både det perfekte stof og den perfekte syteknik! Han var aldrig i tvivl og var også leveringsdygtig i de mere komplicerede og klassiske syteknikker for stofgardiner, som nÊsten ingen systuer i dag lÊngere mestrer.

Måltagning til gardinerne var omhyggelig og perfekt, så alt passede på millimeteren ved ophÊngning lige fra begyndelsen.

En kÊmpestor lettelse og positiv oplevelse, efter at vi med andre firmaer havde gået så gruelig megen elendighed igennem.

Vi medgiver AVANT GARDINER vores varmeste anbefaling og ved, hvem vi med 100 % sikkerhed skal have fat i, nÊste gang vi skal have lÞst en gardinopgave.

Med AVANT GARDINER er der intet at betÊnke sig på!
Hos dem er dine gardiner i de bedste hÊnder fra fÞrst til sidst!

Der er du sikret

Perfekt resultat - 0 fejl - 0 Êrgrelser!

2023幎2月16日

Hurtig og frisk betjening

Hurtig og frisk betjening. Gode priser. Fik fÞrst rullegardiner til stue/kÞkken, og derefter en markise.
Fik de bedste priser ud af 3 tilbud.
Nicolai er meget jordnÊr og nem at handle med.
Kan kun anbefale firma.

2023幎7月28日

Et 5-stjernet Firma!

Jeg havde brug for nye gardiner i mit sommerhus og kendte ingen gardinleverandÞrer i området, så jeg ringede til et par virksomheder jeg tilfÊldigt fandt på Google for at give mig et skÞn. Da Nicolai kom på besÞg var jeg ikke i tvivl om at han vidste prÊcis hvad jeg hvad jeg havde brug for til mit hus, og at han kunne levere den hÞjeste kvalitet til den bedste pris og hurtigt. Omkring en uge senere havde jeg de smukkeste plisse og rullegardiner i mit hjem. Monteringen var ogsaa super professionel. Jeg var så glad for dem at jeg også bestilte en markise. Den er ligeledes super flot. Jeg kan kun give dette firma min hÞjeste anbefaling.

2023幎7月28日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。