Hej Michael,
AllerfÞrst tak for dit kÞb hos os - også selvom du tilsyneladende ikke er helt tilfreds med det ene af gardinerne. Jeg kan se, at du har skrevet en del dårlige anmeldelser herinde. Vi gÞr altid alt, hvad vi kan, for at gÞre vores kunder tilfredse, men målt ud fra dine anmeldelser herinde, kan det godt tyde på, at det er en lidt svÊr opgave?
Temperaturen bag mÞrklÊgningsgardiner kan godt blive rigtig hÞjt - specielt når solen bager lige ind på det, dagen lang, ligesom det i dit tilfÊlde står i et rum fyldt med elektronik. Jeg kan fortÊlle, at det ikke er er Kina-produkt du har modtaget. Det kommer nemlig fra en tysk producent. Vi forhandler ikke produkter, vi ikke kan stå inde for.
Vi foreslog, rigtigt nok, et afslag i prisen, pÃ¥ trods af at vi er lodret uenige i dine betragtninger. Vi mener, at din kommentar, som lÞd fÞlgende: âJeg har vundet sÃ¥ mange sager, sÃ¥ I kan lige sÃ¥ godt bare give opâ ogsÃ¥ angiver, at du stiller dig pÃ¥ bagbenene, nÃ¥r vi forsÞger at fÞre en konstruktiv dialog. Vi mener ikke, at det tjener et godt formÃ¥l. Ligeledes har du helt ret i, at vi ikke vil anerkende lugten i vores gardiner - for det er ganske enkelt ikke sandt.
Vi er oprigtig kede af, at sagen er nået så langt ud, men vi fÞler os dog overbeviste om, at vi har en god sag, da lignende anmeldelser, på vores produkter, aldrig er kommet os i hÊnde.
Med Þnsket om en god dag
Ole Bendtsen, indehaver Dahlâs Gardiner