ik heb 2 licenties gekocht bij dit bedrijf ??? Geen bedrijf maar oplichters.!!! Ze werken niet en kostte me wel 50 euro. Meerdere keren gemaild en dan komen ze met praatjes dat dat niet van hun was ma... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik kocht Office 2021. De software moet kennelijk binnen enkele weken geactiveerd worden, dit stond niet bij de beschrijving op de site. Dit was een probleem voor mij omdat ik wilde installeren op... ãã£ãšèŠã
Al div. keren geprobeerd contact te krijgen, maar nergens wordt gereageerd. Ik heb twee licenties gekocht maar krijg elke keer een fout melding. Is deze firma wel betrouwbaar?? Of ben ik opgelicht.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ik heb een USB stick bij Avantix Solution besteld en ontvangen. De begeleiding mbt de levering ervan was optimaal. Het kon niet keuriger. Helaas werkte de USB stick niet. Melding gemaakt bij Avantix S... ãã£ãšèŠã
Avantixsolutions.nl levert Computer gerelateerde producten zoals Windows 10 , Office, en antivirus scanners.
Steijnstraat 3, 1814DA, Alkmaar, ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Ik heb nog geen idee welk bestand ik moet downloaden. Ik probeer al verschillende maar alles geeft een foutmelding op mijn Mac. Ik had gehoopt dat er een goed Office bij zat maar helaas, daar wordt ik zo moe van.
Een niet tevreden klant

Avantix Solutions ããã®åç
Snelle levering van product key.
Dan via hun website
downloaden. En daarna er mee aan het werk.ðð€
Alles snel geregeld
Kreeg eerst een verkeerde registratie code
Dit werd na 1 mailtje vlug recht gezet.
Ik heb nog niet alles kunnen proberen, maar het lijkt erop dat alles prima werkt. Bovendien snelle levering!
Snelle levering, prima producten. Installeren even zoeken maar gelukt. Blij mee!
Bestelde in goede orde ontvangen doch mededeling was wat verwarrend.
Goed(e) product(en); scherpe prijzen, vragen worden snel en adequaat beantwoord. Snelle levering.
Office is natuurlijk een prima kwaliteitsproduct. Uw prijs is ook prima, zeker aan te bevelen voor een wat oudere computer waarvan niet duidelijk is hoe lang die nog meegaat. (Ben je ook niet meteen een topbedrag kwijt) Installatie verliep vlekkeloos.
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã