2.5

過去12か月のレビュー数: 3件

レビューを書く

レビューの確認を行います

5つ星のうち2の評価

Niet schoon en Summier belegd broodje.

Bij waddengenot aan zee geweest.
Gereserveerd met gezelschap.
Stoelen en bankje niet schoongemaakt bij de gereserveerde tafel!
Konden naar een ander plekje waar de tafel ook niet schoon was!
Moesten er om vragen om het schoon te maken.
Bestelling gedaan, een broodje gerookte zalm leek me wel lekker.
Krijg ik 1 klein plakje gewoon wit brood door midden gesneden.
4 kleine blaadjes veldsla .
En een klein hoopje versnipperde zalm.
Schijfje roomboter voor op het broodje.
Echter die was nog bevroren, dus smeren wil dan moeilijk!
Al met al €15 betalen voor iets waarbij je jezelf afvraagt dat als het een beetje hard waait het van het bord afvliegt.
We zijn wel vaker daar geweest voor bijvoorbeeld kibbeling.
Dat was altijd prima.
Dit was echter wel een aanfluiting.
Volgende keer gewoon maar kibbeling dus.
En hopelijk dat ze dan gereserveerde tafels en stoelen eerst schoonmaken voordat de gasten binnen komen.

2026年9月2日
5つ星のうち1の評価

Ga hier niet wadlopen of overnachten

We hadden een arrangement voor wadlopen en overnachting. Bij aankomst vonden ze de schoenen waarmee we al eerder met heel veel plezier en gemak hebben gewadloopt niet goed genoeg. Goede schoenen huren kostte 8,50 per paar. We moesten in eigen auto achter de gids aan en maakten een simpele wandeling. Na afloop konden we schoonspoelen in een sloot en daar stopte de tocht: de gids bedankte en ging er vandoor. Zelf reden we terug en omdat ze vonden dat wij als gezin daar wat lang over hadden gedaan was het inleverpunt voor schoenen dicht. Met een soort kwalijk nemen werd het opengemaakt en alhoewel dat heel logisch is, moest het tienertje nog even zeggen dat we de borg niet terugkregen voor de schoenen afgespoeld waren. Het was inmiddels half drie en over de vraag of we al een half uurtje eerder konden inchecken voor de overnachting was het tienertje ook stellig: "nee we gaan geen uitzonderingen maken want dan moeten we dat voor iedereen doen." Een kwartier later, dus kwart voor drie, zien we het ene na het andere gezin van datzelfde kind de kamersleutel ontvangen! Wij zijn aan de beurt en alhoewel we al betaald hebben, komt er maar liefst 78 euro bij: toeristenbelasting à 2,50 per persoon, weekendtoeslag à 9,50 per persoon, en omdat we bij het reserveren vier maanden eerder 1x de datum hebben verzet, kwam er nog 7,50 per persoon "verplaatsingtoeslag" bij. De kamer was klein, donker, gehorig, met slappe kussens en een douche zonder opstaand randje (dus alles wordt nat). Ontbijt was eenvoudig.

Samengevat: Klantonvriendelijk, oneerlijk, geldklopperij en een waddenloop die weinig voorstelde. Niet doen!

Eigenaars en potentiële klanten: kijk liever naar hoe ze het organiseren vanuit Hippolytushoef: daar is vervoer naar de dijk inbegrepen, geen verplichte huur van hun schoenen, en na afloop kom je terug bij je eigen auto met meerdere heerlijke buitendouches met normaal kraanwater, dus geen sloot.

2026年7月10日

Ongewenste emails

een keer gereserveerd bij dit restaurant i.v.m. een overtocht naar Schiermonnikoog.
Sindsdien ontvang ik met regelmaat emails over aanbiedingen.
Heb mij telefonisch en via email gemeld om mijn emailadres te verwijderen uit hun bestand.
Echter deze k.tmails blijven komen. Voor mij een reden daar nooit meer te gaan eten. Ook niet als we dit jaar wederom naar Schiermonnikoog gaan.

2025年12月25日

Ernstige voedselvergiftiging

1 ster is te veel door een ernstige voedselvergiftiging door dineren bij Waddengenot aan Zee.
De frisdrank glazen stonken naar vervuilde spoelbak, er dreef iets onbestemds in, de salades waren zo minimaal voor twee personen en de knapperigheid was ver te zoeken.
Kortom de hygiëne is blijkbaar een hele grote uitdaging voor dit bedrijf.
En wij zitten hierdoor met dagenlange darmklachten.
Waddengenot? Nou absoluut niet doen als uw gezondheid u lief is

2025年8月20日

Hotelkamer vies en gehorig

Neg: Hotelkamer was vies en zeer gehorig.
Overal vochtplekken, bloedvlekken op het plafond en de muur, geen hor voor het raam, wel een grote spin in de hoek, snoeppapiertjes onder het bed, beddengoed schoon, maar stuk (gaatje)
Voetstappen op de gang en gesprekken in andere kamers zijn duidelijk hoorbaar

Pos: Gevraagd om een bad en dat was er ook
Goed matras op de bedden
De wellness is netjes

Wij hadden een arrangement geboekt en vooruitbetaald, maar zijn na het 3 gangen diner vertrokken naar het Leonardo hotel in Groningen. Wat een verademing.
Ons verzoek aan Waddengenot om iets met de prijs te doen, omdat we niet hebben overnacht en niet ontbeten, werd niet ingewilligd.

2025年8月5日
5つ星のうち3の評価

Waddengenot

Waddengenot, Pieterburen.

Mijn man had een Valentijn arrangement en het huis Wadloper gereserveerd voor Valentijn als verassing.
Eerder gemaild erover en ja, geen probleem, een huis voor ons 2en dat klopt etc.
Wat bleek: het huisje was in renovatie en er was een hotelkamer voor ons gereserveerd…
Daar wilden we geen genoegen mee nemen, uiteindelijk hebben ze een huisje Pieterpad gegeven die langer leek leeg te staan, ijskoud en weinig luxe, ff snel koffiezet apparaat, magnetron geregeld etc… Een oplossing maar niet hetgeen wat we hadden gedacht.
De Spa was vernieuwd maar was echt klein voor zoveel gasten en sommige sauna’s waren lastig in gebruik en sommige werkte niet.
We hebben het geaccepteerd maar hadden er een hoger verwachting van, wij komen er voorlopig niet meer terug.

2025年2月14日

レビューの対象になっている企業の方へ