Jag tror att man rekryterar från fÀngelsen eller kanske från de mest dryga idioterna man kan hitta. Det hÀr företagets personal Àr låt mig sÀga "spÀnnande" kanske de har gÀngkopplingar.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
SÃ¥ fruktansvÀrt dÃ¥ligt bemötande och kaxig attityd. NÀr vi frÃ¥gade vad personen hette fick vi till svar att vi kunde fÃ¥ "hens" anstÀllningsnummer. Trots att polisen pratat med dom om vÃ¥rat Àrende sÃ¥... ãã£ãšèŠã
ringde avarn om att en bil har parkerat pÃ¥ min parkering och att han skulle komma förbi o kolla o ge han bot för de inte första gÃ¥ngen nÃ¥gon parkerar pÃ¥ min plats, sjÀlvklart sÀger han och han ska kik... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Köp aldrig ett företags-larm frÃ¥nâŠ
Köp aldrig ett företags-larm från Avarn.
Blir det fel på nånting Àr det DAGAR med att jaga folk. Ingen som ringer upp som utlovat.
Senaste samtalet IDAG blev jag omkopplad 5 gånger, fick förklara felet för varenda av dessa ointresserad mÀnniskor på företaget. Enda svarat blev "okej, jag kopplar dig vidare".
Ett riktigt skÀmtföretag.
UNDVIK
Jag tror att man rekryterar frÃ¥nâŠ
SÃ¥ fruktansvÀrt dÃ¥ligt bemötande ochâŠ
Så fruktansvÀrt dåligt bemötande och kaxig attityd. NÀr vi frågade vad personen hette fick vi till svar att vi kunde få "hens" anstÀllningsnummer. Trots att polisen pratat med dom om vårat Àrende så måste "hen" Àndå krångla. LÀgg ner företaget eller bÀttra er.
ringde avarn om att en bil har parkeratâŠ
ringde avarn om att en bil har parkerat på min parkering och att han skulle komma förbi o kolla o ge han bot för de inte första gången någon parkerar på min plats, sjÀlvklart sÀger han och han ska kika på de, 4 timmar efter och han har inte varit förbi o kikat, riktigt dåligt och tråkigt att de håller tomma löften
Giltig parkering, p böter.
Ãr pÃ¥ jobb hos kund. FÃ¥r p böter trots giltig p-skiva. FÃ¥r inte parkera hos kund.
Parkeringsbot trots jag betalade
AVARN Security gav mig en parkeringsbot pÃ¥ 800kr i Jonkönping trots att jag faktiskt betalade parkeringen med appen. ÃndÃ¥ bestred jag boten med bevis pÃ¥ min betalning (och mitt hyrbilskontrakt) 1) de svarade inte 2) de debiterade hyrbilsföretaget, som i sin tur debiterade mig ytterligare administrativa avgifter.
Ett företag med gangster attityd
Ett företag med gangster attityd . Bemötande Àr ofta kaxigt, arrogant plus att de verkar inte ha koll på lÀget. Tycker det Àr konstigt att anstÀllda jobbar för ett företag som de pratar illa om.
Höll på att få P-bot i P-huset i Gallerian Stockholm, för att vakten inte hitta min registrering som jag gjort på Appen. Tur att jag kom i tid och kunde visa upp en pågående parkering med all rÀtt ifylld.
Sen efter hård diskussion gav han sig och typ hittade registreringen. Skylde på företaget att systemet strular ofta!
OhjÀlpsamma och uselt bemötande iâŠ
OhjÀlpsamma och uselt bemötande i telefon. I samband med flytt (lossning/lastning) så fick jag p-bot på 700kr, jag har underlag som visar att det rörde sig om lastning/lossning.
Hade parkerat utanför porten för att bÀra in saker. Stod inte i vÀgen för någon. Påtalade att jag var sjÀlv att lasta av, lasta in i hiss och sedan från hiss in i bostaden. Fick till svar att om det tar lÀngre tid Àn sex minuter så skulle jag valt att stÀlla mig på en p-plats lÀngre bort och bÀra dÀrifrån, ett helt omöjligt företag för mig med opererade knÀn. Ett omöjligt företag för de flesta mÀnniskor faktiskt. Avarn ville inget göra för att rÀtta till det uppenbara felet.
Uselt företag med usel policy som slår mynt av att mÀnniskor inte lyckas möta den tidsgrÀns på sex minuter för att lasta/lossa tunga möbler, kartonger etc, som man satt upp som regel.
En tidsgrÀns som inte står i proportion till den faktiska tidsåtgången vid flytt och liknande aktivitet och dÀrmed Àr dömd att misslyckas.
Uselt Avarn.
Hoppas era uppdragsgivare varseblir det omÀnskliga förfarande ni genomdriver.
Terrible experience, no customer service
App is buggy and clunky. Customer service doesnât follow up, even when they say they will.
The hardware is terrible. Mainly the security cameras have an image quality worse than cellphones 20 years ago.
Osunt företag med nonchalant personal som svarar i telefon
OhjÀlpsamma. Mycket nonchalant bemötande i telefon. I samband med flytt så blev det p-bot 600kr, jag har underlag och bevis på att det var pga flytt vi stod utanför porten för att bÀra in våra saker. Sent på kvÀllen. Inte en enda bil på gatan. Vi stod alltså inte ivÀgen. RÀtt sjÀlvklart att man måste få bÀra in sina saker vid flytt. Avarn skyller på att "vi kan inget göra, vi kommer inte åt systemet". Så svarar man nÀr man inte vill åtgÀrda fel. Uselt företag som ska tjÀna pengar på att mÀnniskor inte orkar bÀra tunga möbler etc på under 6minuter som dom har satt som max grÀns. Men jag tror på karma
Very poor service at Westcon FlorÞ
Very poor service at Westcon FlorÞ. We brought a 16 year old apprentice who was going to board our boat, 11:00 at night they couldn't take him in, because they had to get clearance from the head office the next morning. So he had to stay at a hotel. Another time we wanted them to look after a car key that someone was going to pick up, they were out of the question.
I advise everyone not to use this company.
à ker just nu med Ãstgöta pendeltÃ¥g enâŠ
à ker just nu med Ãstgöta pendeltÃ¥g en vÀktare kollar biljett och kÀkar tuggummi samtidigt öppen mun ???kan nÃ¥n förklara för mig detta
Avarn Eskilstuna.
Avarn Eskilstuna.
Har jobbat dÀr över 4 år och har aldrig varit med om så dåligt bemöt från chefer, platschefen tar inget ansvar överhuvud taget.
Man får jobba i 38 grader inomhus, då Avarn inte tar sitt ansvar att lösa problemet. ( max tempretur inomhus arbete enligt arbetsmiljöverket och folkhÀlsomyndigheten Àr 26 grader )
De sÀtter personers hÀlsa i andra hand.
Man får jobba olagligt mycket övertid. ( man får jobba över 24 timmar i strÀck på Avarn Eskilstuna)
Man får inte ha sin semester ifred utan att de ska hålla på ringa och sms dig nÀr du har semester.
De ringer och vÀcker nattarbetarna tidigt nÀr de vet att de sover.
De lÀgger lÀra utanför vÀktarnas arbetstider.
De löser inte problemet med vÀktare som försover sig/ blir sena varje dag.
De fortsÀtter att skicka sms och frågar om man vill jobba fast man har slutat på Avarn.
Mitt tips börja inte jobba för Avarn Eskilstuna kontoret det Àr ett rent skÀmt de bryr sig inte ett dugg om dig eller din hÀlsa.
Flytt från studentboende =böter!!
HjÀpte min dotter att flytta från studentboende, susbo i Uppsala. Bil o slÀp parkerade på en grÀsyta 10 meter från lÀgenheten. Vi gick ut och var dÀr max 10 minuter. Parkeringsvakten "smög"fram och placerade pboten på rutan. Så dåligt! Anvisad parkering Àr 200 bort!
Jag åkte utan biljett på bussen
Jag åkte utan biljett på bussen. (Inget
NÀr jag skulle stiga av stod ordningsvakter dÀr och utförde biljettkontroll.
Fysiskt höll de kvar mig på platsen, trots att jag inte var berusad, fara för omgivningen eller dylikt. De har rÀtt att avisa mig, men inte hålla kvar mig om jag inte Àr något av överstående.
På ett lugnt sÀtt bad jag att få lÀmna platsen, men det fick jag inte, blev förhindrad fysiskt. Omringad av åtta personer. Tillsagd att sÀtta mig ner nÀr jag stÀllde mig upp. Hotade att de skulle tillkalla polis.
Dessa ska vara ordningsvakter, sedan bryter de sjÀlva mot sina befogenheter. Vet de ens sina egna befogenheter eller struntar de bara i dem?
The most racist security i have everâŠ
The most racist security i have ever seen two of them nearkill me at the centalen
with there car !when am trying to tell them guess what they think they can bully me very easy. I saw them how the law works tell the nasty security that you're not a police officer just a mayer gate man .very racist i recommended them bad and bullying pe
Hade det varit möjligt sÃ¥ hade jag sattâŠ
Hade det varit möjligt så hade jag satt 0 i betyg. Extremt otrevlig maktmissbrukare som pvakt. 750 kr i bot trots betald avgift. Avarn borde se över sina anstÀllda.
Parkera inte dÀr Avarn kontrollerar.
Jag hade stÀllt min bil kl 12:04 på Avarns parkeringsplats, betalade parkeringen 12:05 och fortsatte med vad jag skulle göra. Kom tillbaka till bilen 12:33 och ser då att jag fått böter på 500kr för att jag tydligen stått dÀr 11:47-12:04, utan betalat parkeringen, vilket Àr helt fel.
Jag undrar hur detta gått till, kontaktat Avarn men inte fått något svar, utan blir skyldig till att betala. Skamligt.
Avarn=Maktmissbruk&provokationer.
NÀr jag för över 15 Ã¥r sedan trÀnade pÃ¥ Friskis & Svettis, fÃ¥ngade jag tydligen uppmÀrksamheten hos en man som trÀnade dÀr. Vi hade ingen kontakt dÃ¥, men flera Ã¥r senare, nÀr jag började trÀna pÃ¥ Nordic Wellness i Norrköping, korsades vÃ¥ra vÀgar igen. Han mindes mig och sa: âJag kommer ihÃ¥g dig frÃ¥n Friskis. Du hade bra kropp DÃ
.â Han visste vad jag hette, medan jag inte ens kÀnde till hans namn. Det kÀndes mÀrkligt, men jag tÀnkte inte mer pÃ¥ det.
Mannen arbetade som ordningsvakt i stan, och på gymmet mÀrkte jag ibland hans mÀrkliga beteende. En gång, nÀr jag körde bicepsövningar framför spegeln med hantlar, kom han plötsligt fram och låtsades veva och slå i luften mot mig. Jag kunde inte försvara mig direkt med vikterna i hÀnderna. Hans beteende kÀndes provocerande, som om han försökte testa något eller saknade sociala grÀnser. NÀr jag slÀppte ner hantlarna vevade jag tillbaka snabbt och markerade med en knuten nÀve nÀra hans ansikte. Han skrattade nervöst och drog sig undan. Svensken bredvid mig vid spegeln såg allt, och vi delade en tyst överenskommelse om hur obehaglig situationen var.
NÃ¥gra dagar senare intrÀffade en annan incident. PÃ¥ vÀg till gymmet sÃ¥g jag en ung tjej gÃ¥ förbi med en Àldre slÀkting ett hÃ¥ll bort frÃ¥n gymmet dit jag var pÃ¥vÀg. Jag hade tidigare noterat att hon ofta tittade pÃ¥ mig pÃ¥ gymmet. NÀr hon skyndade tillbaka in pÃ¥ gymmet tog jag mod till mig medan jag tar pÃ¥ skoskydden och sa: âHej, ursÀkta, hade jag kunnat fÃ¥ presentera mig?â Hon svarade kort och avvisande: âNej, jag Àr inte intresserad.â Jag accepterade det och tÀnkte inte mer pÃ¥ saken. Allt skedde öppet inför receptionisten.
Senare sÃ¥g jag henne prata intensivt med vakten, vilket fick mig att undra om de hade en relation. Det visade sig att hon var hans kusin och bara 16 Ã¥r gammal. Han konfronterade mig: âVad sa du till henne?â Jag förklarade att jag bara velat presentera mig eftersom hon verkade iaktta mig och jag aldrig sett henne förut. Hans irritation kÀndes oproportionerlig, driven av förakt och avundsjuka. Jag ignorerade honom och fortsatte trÀna.
Snart dÀrefter upptÀckte jag att mitt medlemskort på Nordic Wellness inte lÀngre fungerade. Jag fick veta att jag blivit avstÀngd på grund av incidenten, utan någon utredning eller chans att förklara mig. Jag anmÀlde detta som diskriminering, men Àrendet lades ner.
HÀndelserna eskalerade utanför gymmet. På en restaurang, nÀr jag skulle fylla min tallrik, dök han upp i tjÀnst och hindrade mig från att betala. Jag trodde först att han skulle be om ursÀkt, men i stÀllet började han provocera mig igen om incidenten. Jag bad honom lÀmna mig ifred, men han fortsatte störa mig.
Det vÀrsta intrÀffade några dagar senare. NÀr jag krÀvde hans namn för att komplettera en anmÀlan mötte jag honom och flera av hans kollegor på stan. De skapade en hotfull stÀmning och försökte provocera fram en reaktion. NÀr jag berÀttade sanningen inför hans kollegor blev han mÀrkbart obekvÀm och försökte avbryta samtalet. Till slut rusade han ut mig ur rummet, troligen för att dölja sin besatthet.
En gång i en tom galleria gick han medvetet på fel sida för att tvinga fram en konfrontation. NÀr jag insåg att han inte tÀnkte flytta på sig valde jag att inte backa, och vi krockade lÀtt så att han hamnade dÀr han borde ha varit. Jag markerade tydligt att jag såg hans småsinta försök att provocera.
Sådant beteende Àr oacceptabelt. Dessa personer saknar både civiliserat upptrÀdande och professionalism. De hör inte hemma i yrken dÀr de förvÀntas representera trygghet och ordning. Detta Àr maktmissbruk, och de Àr olÀmpliga att arbeta bland folk eller utöva någon form av auktoritet.
AVARN=Maktmissbruk och provocationer
NÃ¥gra dagar senare intrÀffade en annan incident. PÃ¥ vÀg till gymmet sÃ¥g jag en ung tjej gÃ¥ förbi med en Àldre slÀkting. Jag hade tidigare noterat att hon ofta tittade pÃ¥ mig pÃ¥ gymmet. NÀr hon skyndade tillbaka in pÃ¥ gymmet tog jag mod till mig och sa: âHej, ursÀkta, hade jag kunnat fÃ¥ presentera mig?â Hon svarade kort och avvisande: âNej, jag Àr inte intresserad.â Jag accepterade det och tÀnkte inte mer pÃ¥ saken. Allt skedde öppet inför receptionisten.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ