レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Med den service som Avery Nordic tilbyder sine kunder pÃ¥ deres hjemmeside til labels design osv. findes der nok ingen virksomhed som kan leve op til Avery Nordic's kvalitets niveau samt alt vedr. net-... もっず芋る

䌁業が回答したした

Bestilte bla. 24.4x10mm labels i folie, her er gennemskÊringen ikke helt iorden pÃ¥ hele arket. Det betyder desvÊrre at flere labels ikke kommer af arket i et helt stykke. Yderligere blev jeg noge... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi havde placeret en ordre og Þnskede at fÃ¥ den frem hurtigst muligt. Efter at have skrevet til kundeservice, vendte Sofie Smed lynhurtigt tilbage og hjalp os med at fikse det. Sofie var forstÃ¥ende,... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super fin virksomhed, der giver dig mulighed for at designe og printe dine egne labels af forskellig slags, uden det koster en halv arm. Deres onlineprogram til at designe de forskellige labels er... もっず芋る

䌁業情報

1. シヌル補造業者
  2. カスタムラベル印刷業者
  3. デゞタル プリント サヌビス
  4. ポスタヌ専門店
  5. 印刷所
  6. 店舗備品提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Avery er markedsledende leverandÞr af etiketter til ethvert tÊnkeligt formål, og tilbyder gratis software til design og print. Se mere her.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

174件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Min pakke er stadig ikke afsendt så jeg

Min pakke er stadig ikke afsendt så jeg har ikke fået mine produkter endnu. Derfor kan det jo vÊre lidt svÊrt at svare på at det her vÊr t en god service.

2026幎3月28日

Hej Helene,

Jeg håber du har haft en god påske, din pakker er på vej og jeg har sendt mere information i en mail 🐣

Vi står altid klar til at hjÊlpe med pakker med mere, alle hverdage fra 8:30 til 15 på Nordic@avery.com eller 70 10 1 8 00

Uproblematisk

Meget fin hjemmeside med godt designvÊrktÞj i forhold til det produkt jeg valgte (stickers i papir). alting gik glat i forhold til levering

2026幎3月8日

Avery Nordic, Danmark からの回答

Tusind tak for de 5 stjerner, Troels! Det glÊder os, at du havde en god oplevelse med bÃ¥de hjemmesiden, designvÊrktÞjet og leveringen – prÊcis som det skal vÊre 😊

Sofie

Gode produkter og rigtig gode online

Gode produkter og rigtig gode online skabeloner til at lave sine print

2026幎3月6日

Avery Nordic, Danmark からの回答

Tusind tak for de 5 stjerner, Rasmus! Det glÊder os, at du er tilfreds med bÃ¥de produkterne og vores online skabeloner til print 😊

Sofie

Nu har jeg fået min pakke

Nu har jeg fÃ¥et min pakke, fordi min sÞde kÞbmand ringede og sagde, den ville blive sendt retur, hvis jeg ikke hentede den i dag🙄 jeg har ingen besked fÃ¥et om, at den kunne hentes. MÃ¥ske er fejlen hos UPS - ikke fÞrste gang.
Men varerne er ok.

2026幎2月16日

Hej Lene,

Jeg har sendt dig et par mails.
Jeg har forstået du har fået dine pakke! Vi står altid klar til at hjÊlpe i vores kundeservice ⭐

Dobbelt arbejde ifm. leverings sted

Jeg tager i min ordre stilling til hvor jeg vil have varen leveret, og betaler for levering på min adresse. Men får efterfÞlgende en sms, hvor jeg igen skal tage stilling til hvor der skal leveres. Den sms burde ikke vÊre nÞdvendig.

2026幎1月28日

Hej,

UPS kan i visse tilfÊlde sende en sms, hvis man Þnsker at Êndre sin levering, hvis man er på ferie eller forhindret i at vÊre hjemme til at modtage.

Jeg håber du er glad for dine labels fra os :)

Sofie

Hurtig og meget smidig ekspedition

Hurtig og meget smidig ekspedition, men forholdsvis langsom og meget dyr levering med UPS. Det kan andre gÞre hurtigere og billigere.

2026幎1月11日

Avery Nordic, Danmark からの回答

Tak for din anmeldelse og for din Êrlige feedback. Det glÊder os, at du oplevede en hurtig og smidig ekspedition hos os, men vi beklager, at leveringen med UPS ikke levede op til dine forventninger. Vi prÞver altid at forbedre os her ⭐

Nem overskuelig hjemmeside.

Nem overskuelig hjemmeside og hurtig levering.

2025幎11月4日

Avery Nordic, Danmark からの回答

Tusind tak for de 5 stjerner, John! Det glÊder os at du synes hjemme siden er nem at bruge, og at leveringen gik hurtigt 😊

Nemt at bruge

Nemt at bruge. Fin kvalitet.

2025幎11月4日

Avery Nordic, Danmark からの回答

Tusind tak for de 5 stjerner, Adrian! Det er dejligt at hÞre, at du synes, det er nemt at bruge, og at kvaliteten lever op til forventningerne 😊

Easy bestilling

Easy bestilling, let overskueligt
Levering helt som aftalt
Kvalitet helt i top

2025幎8月28日

Avery Nordic, Danmark からの回答

Mange tak for de 5 stjerner og den flotte anmeldelse, JSL! 😊 Det glÊder os, at bestillingen var nem, siden overskuelig, leveringen som aftalt og kvaliteten i top — sÃ¥dan skal det vÊre.
Vi glÊder os til at hjÊlpe dig igen.

Med venlig hilsen Sofie

Hurtig ekspedition

Let at finde, det jeg havde brug for.

2025幎9月3日

Avery Nordic, Danmark からの回答

Tusind tak for jeres anmeldelse og de 4 stjerner! Det glÊder os, at I nemt fandt det, I havde brug for 😊

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。