Med den service som Avery Nordic tilbyder sine kunder pÃ¥ deres hjemmeside til labels design osv. findes der nok ingen virksomhed som kan leve op til Avery Nordic's kvalitets niveau samt alt vedr. net-... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bestilte bla. 24.4x10mm labels i folie, her er gennemskÊringen ikke helt iorden pÃ¥ hele arket. Det betyder desvÊrre at flere labels ikke kommer af arket i et helt stykke. Yderligere blev jeg noge... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi havde placeret en ordre og Þnskede at fÃ¥ den frem hurtigst muligt. Efter at have skrevet til kundeservice, vendte Sofie Smed lynhurtigt tilbage og hjalp os med at fikse det. Sofie var forstÃ¥ende,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super fin virksomhed, der giver dig mulighed for at designe og printe dine egne labels af forskellig slags, uden det koster en halv arm. Deres onlineprogram til at designe de forskellige labels er... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Avery er markedsledende leverandÞr af etiketter til ethvert tÊnkeligt formål, og tilbyder gratis software til design og print. Se mere her.
Theilgaards Allé 4, 4600, KÞge, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Min pakke er stadig ikke afsendt så jeg har ikke fået mine produkter endnu. Derfor kan det jo vÊre lidt svÊrt at svare på at det her vÊr t en god service.

Avery Nordic, Danmark ããã®åç
Meget fin hjemmeside med godt designvÊrktÞj i forhold til det produkt jeg valgte (stickers i papir). alting gik glat i forhold til levering

Avery Nordic, Danmark ããã®åç
Gode produkter og rigtig gode online skabeloner til at lave sine print

Avery Nordic, Danmark ããã®åç
Nu har jeg fÃ¥et min pakke, fordi min sÞde kÞbmand ringede og sagde, den ville blive sendt retur, hvis jeg ikke hentede den i dagð jeg har ingen besked fÃ¥et om, at den kunne hentes. MÃ¥ske er fejlen hos UPS - ikke fÞrste gang.
Men varerne er ok.

Avery Nordic, Danmark ããã®åç
Jeg tager i min ordre stilling til hvor jeg vil have varen leveret, og betaler for levering på min adresse. Men får efterfÞlgende en sms, hvor jeg igen skal tage stilling til hvor der skal leveres. Den sms burde ikke vÊre nÞdvendig.

Avery Nordic, Danmark ããã®åç
Hurtig og meget smidig ekspedition, men forholdsvis langsom og meget dyr levering med UPS. Det kan andre gÞre hurtigere og billigere.

Avery Nordic, Danmark ããã®åç
JEG havde fået valgt den rigtige vare!
Levering hurtigt og korrekt
Fik at vide at der ville gå 10-14 dage, men der gik kun 5 dage.
Super god service.

Avery Nordic, Danmark ããã®åç
Fint produkt som jeg fik meget hurtigt og til en god pris.

Easy bestilling, let overskueligt
Levering helt som aftalt
Kvalitet helt i top

Avery Nordic, Danmark ããã®åç
Dejlig nemt og overskueligt ved bestilling plus hurtig levering

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã