Vi fik leveret to kÊmpenavne pÃ¥ PrÊstÞ Sejlerskole samt to mindre ord til vores skolebÃ¥d. Jeg havde vanskeligheder med det ene store "Ã", men fik i dag med det samme kontakt med Nicolai i telefonen... ãã£ãšèŠã
Super nem hjemmeside at bruge. Fine skrifttyper at vÊlge imellem. God forklaring ift. stÞrrelse pÃ¥ skrifttyper og det fÊrdige resultat. Jeg skulle bestille navn til vores bÃ¥d og bestilte om onsdagen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Flot produkt. Der manglede en folieskraber i kassen da jeg modtog den, men den blev sendt omgÃ¥ende efter jeg ringede, sÃ¥ bestemt NO HARD FEELINGS herfra. Jeg kommer helt sikkert igen mange gange fre... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super nem hjemmeside nÃ¥r man designer og bestiller, omgÃ¥ende kvittering for bestilling, ordren lynhurtig fÊrdigbehandlet og afsendt ..... og MULTI FLOT kvalitet i de fÊrdige bogstaver..... Kort sagt... ãã£ãšèŠã
- ã·ãŒã«è£œé æ¥è
- ããžã¿ã« ããªã³ã ãµãŒãã¹
- ãã¹ã¿ãŒå°éåº
- å°å·æ
- 販ä¿è£œåæäŸæ¥è
- çæ¿åº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
FoliePartner.dk er et online skiltefirma, som sÊlger alt inden for print og folie. Vores produkter har mange anvendelsesmuligheder, eksempelvis: - Printede klistermÊrker - Storformatprint - Foliebogstaver - KlistermÊrker til båd - Bilreklame - Design-selv-wallstickers - Office branding til kontoret - Udsmykning af butiksfacader og vinduer - Grafisk arbejde Du kan let bestille igennem vores online designer, som samtidig beregner prisen for din Þnskede folie. Står du med en stÞrre opgave, er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende og skarpt tilbud - eller blot for professionel rådgivning omkring mulige lÞsninger.
Parallelvej 322, 6960, Hvide Sande, ãã³ããŒã¯
- kontakt@foliepartner.dk
- foliepartner.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
Virkelig god service! Kan varmt anbefales.
Vi fik leveret to kÊmpenavne på PrÊstÞ Sejlerskole samt to mindre ord til vores skolebåd.
Jeg havde vanskeligheder med det ene store "Ã", men fik i dag med det samme kontakt med Nicolai i telefonen, som har sat gang i en ekstra levering.
Jeg blev desuden rÃ¥dgivet til at fÃ¥ et ekstra bogstav med til at bruge som retningsstyrende i forbindelse med udskiftning af "Ã"'et.
Tak for rigtig god service.
Pas på med dette firma
Pas på med dette firma
(Jeg ved ikke om de er lukket eller stadig er aktive)
Jeg bestilte en del klistermÊrker hos dem, og alt virkede ikke starten til og vÊre super fint, og der var god respons fra virksomheden, og vi havde egentligt tÊnkt at vi ville bruge dem fremover men:
Da vi modtag varerne var det ikke dem vi havde bestilt, og jeg har nu i 14 dage forsÞgt og få virksomheden til og reagere på fejlen uden held.
Senest i dag hvor jeg skrev til dem at jeg nu ville lÊgge denne anmeldelse op således andre ikke begår samme fejl som jeg.
Jeg har gennem årene kÞbt klistermÊrker fta flere steder, men aldrig med en så ringe service som jeg.
Jeg kan nu bruge penge en gang til hos et andet firma for at få de klistermÊrker jeg Þnsker.
Så med andre ord! Pas meget på med dette firma!!!

De er god til at lev
Nem og hurtig levering
Nem og hurtig levering. Havde varen dagen efter jeg bestilte den.
Det var nemt og hurtig levering
Det var nemt og hurtig levering, og så syndes jeg er det er nogle fornuftige priser
Hurtig levering
fin kvallitet og hurtig levering
Hurtig levering ð
Alt fungerede
100% som jeg havde bestilt og et godtâŠ
100% som jeg havde bestilt og et godt produkt...

ALDRIG igen
Med få ord vil jeg sige, jeg gÞr det ALDRIG igen. Det er totalt umuligt at få det pÊnt, og tro mig jeg har forsÞgt.

Topkvalitet og venlig service
Der er altid god og venlig service hos Nikolaj, og kvaliteten af de leverede varer er i top.