De stickers zijn geweldig! Precies zoals afgebeeld op de preview en de afwerking overtrof mijn verwachtingen. Bovendien zijn de stickers scherp geprijsd en werden ze snel geleverd.
企業が回答しました
Vrije keuze hoe het kaartje eruit komt te zien, alleen de lay-out niet altijd even gemakkelijk de zinnen soms lastig om die recht onder elkaar te krijgen
企業が回答しました
Ik heb een bestelling ontvangen die grotendeels niet klopt qua tekst, grootte en aantallen….. Zeker niet tevreden dus. Heel jammer. Ik hoop gebeld te worden door de klantenservice zodat we dit kunn... もっと見る
企業が回答しました
Avery is de specialist in etiketten en andere kantoorartikelen. Ontdek ons veelzijdige assortiment en onze gratis software oplossingen en bekijk alle tips en inspiratie voor het ontwerpen en printen van onze producten.
当該企業による記述
Cobolweg 3, 3821 BJ , Amersfoort, オランダ
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 81%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Mails ter correctie kwamen in spam, zeer lang moeten wachten, ook de levering op zich was vreselijk traag
Zeer goede kwaliteit stickers zowel de print als het materiaal. Ook de kleeflaag van de sticker is er goed.

Avery Benelux からの回答
Bijzonder mooie stickers gekregen. Ik stond versteld van het resultaat.

Avery Benelux からの回答
Snelle levering van mijn bedrukte etiketten. Etiketten afgedrukt zoals gewenst.

Jammer dat er alleen korting wordt gegeven bij bestellingen boven €50

Avery Benelux からの回答
Op de website staat vermeld: “Binnen 5 tot 7 dagen in huis”. Dit was voor mij de reden om bij deze leverancier te bestellen. Mijn bestelling is geplaatst op 15 juni, terwijl ik de stickers pas op 23 juni per post heb ontvangen. Ik had de stickers uiterlijk op 20 juni nodig, waardoor ze voor mij geen nut meer hebben.
Ik vind het erg jammer dat niet duidelijk werd vermeld dat de stickers vanuit het Verenigd Koninkrijk werden verzonden. Als ik dit vooraf had geweten, had ik gekozen voor een lokale leverancier. Helaas is dit voor mij weggegooid geld geweest en daarom ben ik teleurgesteld in de levering en communicatie.

Avery Benelux からの回答
Snelle levering en een geweldig, gemakkelijk print programma on line!

Avery Benelux からの回答
Gebruiksvriendelijke website, goede prijs en héél veel keuze wat materiaal en design betreft. De prijs is bovendien dik oké, de kwaliteit van het afgeleverde product is perfect én alles snel geleverd (reken ongeveer een week). Heb je stickers/etiketten nodig is Avery een échte aanrader!

Avery Benelux からの回答
Duidelijke website, goede omschrijving product, snelle levering.
Prijs - kwaliteit verhouding goed.

Avery Benelux からの回答
Heel handig dat je etiketten per vel kunt kopen. Super veel keuze in "papier". Dus ik denk dat ik hier vast vaker ga bestellen.
Doordat het uit Frankrijk moet komen, duurt levering iets langer. Dus hou daar rekening mee als je iets nodig bent.
Maar ik ben superblij dat ik Avery heb ontdekt.

Avery Benelux からの回答
Zeer tevreden over de bestelde stickers. Precies wat ik nodig had.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。