De stickers zijn geweldig! Precies zoals afgebeeld op de preview en de afwerking overtrof mijn verwachtingen. Bovendien zijn de stickers scherp geprijsd en werden ze snel geleverd.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vrije keuze hoe het kaartje eruit komt te zien, alleen de lay-out niet altijd even gemakkelijk de zinnen soms lastig om die recht onder elkaar te krijgen
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik heb een bestelling ontvangen die grotendeels niet klopt qua tekst, grootte en aantallenâŠ.. Zeker niet tevreden dus. Heel jammer. Ik hoop gebeld te worden door de klantenservice zodat we dit kunn... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Gebruiksvriendelijke website, goede prijs en héél veel keuze wat materiaal en design betreft. De prijs is bovendien dik oké, de kwaliteit van het afgeleverde product is perfect én alles snel geleverd... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Avery is de specialist in etiketten en andere kantoorartikelen. Ontdek ons veelzijdige assortiment en onze gratis software oplossingen en bekijk alle tips en inspiratie voor het ontwerpen en printen van onze producten.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Cobolweg 3, 3821 BJ , Amersfoort, ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 81ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Hoewel het design in de tool alsook de preview oké leken, leek het drukwerk dat we ontvingen er totaal niet op qua kleur. Bleek een conversiefout te zijn van RGB naar CMYK, maar zelfs dan was het verschil gigantisch. Klantendienst reageerde vrij verwijtend en totaal niet probleemoplossend, alsook hebben ze nooit meer geantwoord op mijn mail. Dit terwijl ik nog aangaf te willen weten waarom het verschil zo groot was en ik hierdoor vermoedelijk ging afzien van verder drukwerk (voor een trouw alsook bedrijf) via hen.
Goedkoop = slechtkoop in dit geval :)

Avery Benelux ããã®åç
Bestelling gemaakt volgens mijn opgave, gewoon goed!

Avery Benelux ããã®åç
Stickers besteld via de webshop. Ging makkelijk en snel. Na betaling was de bestelling snel geleverd. Mooie stickers. Ben er blij mee.

Avery Benelux ããã®åç
Hoewel de bezorging in eerste instantie tegenviel heeft Avery dit na mijn melding heel klantvriendelijk opgepakt. De klantenservice reageerde snel en kwam met een goede oplossing. Daarom krijgt Avery alsnog 5 sterren.

Avery Benelux ããã®åç
Precies wat ik nodig had en sneller geleverd dan aangegeven. Top!

Avery Benelux ããã®åç
We hebben even moeten wachten omdat de bezorging vertraging had opgelopen. Het drukwerk en het stickermateriaal is van goede kwaliteit, consistent in formaat en afwerking. Voor herhaling vatbaar.

Avery Benelux ããã®åç
Snelle service, tof dat er sjablonen bij zijn om vlot op de etiketten te printen

Avery Benelux ããã®åç
Goede kwaliteit etiketten, dat spreekt voor zich. Ook snel en correct geleverd.
Eén deel van de bestellinge bleek niet goed, dat werd direct hersteld en lag de volgende dag in de brievenbus. Prima service!

Avery Benelux ããã®åç
De klantendienst helpt je altijd goed vooruit als er iets niet juist gaat. Ben altijd heel blij met mijn stickers.
Zeer mooie etiketje afgeleverd en zeer snel
Fijne online tool erbij om je stickers te personaliseren.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã