De stickers zijn geweldig! Precies zoals afgebeeld op de preview en de afwerking overtrof mijn verwachtingen. Bovendien zijn de stickers scherp geprijsd en werden ze snel geleverd.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vrije keuze hoe het kaartje eruit komt te zien, alleen de lay-out niet altijd even gemakkelijk de zinnen soms lastig om die recht onder elkaar te krijgen
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik heb een bestelling ontvangen die grotendeels niet klopt qua tekst, grootte en aantallenâŠ.. Zeker niet tevreden dus. Heel jammer. Ik hoop gebeld te worden door de klantenservice zodat we dit kunn... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hele fijne service! Ik werd goed en snel geholpen met mijn vragen. De stickers zijn van hoge kwaliteit en werden snel geleverd.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Avery is de specialist in etiketten en andere kantoorartikelen. Ontdek ons veelzijdige assortiment en onze gratis software oplossingen en bekijk alle tips en inspiratie voor het ontwerpen en printen van onze producten.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Cobolweg 3, 3821 BJ , Amersfoort, ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 81ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Ik ben super blij met de stickers! Heel mooie kwaliteit.
prima plek om stickertjes te bestellen. eigen ontwerp is gemakkelijk op te laden en veel keuze in formaten. Netjes in kartonnenmap afgeleverd.
gebruikt voor klein info stikkertjes op selectieve vallen voor aziatische hoornaar, dus voor buiten.
Ik heb labels en tags bezteld en ze zijn allebei heel mooi gedaan, en snel geleverd.
Voor het eerst etiketten laten drukken voor flesjes. Goed te ontwerpen, mooie kwaliteit, snel geleverd. Volgende keer weer!
Snelle en correcte afhandeling. Bestelling was wel een kopie van eerdere bestelling.
Zeer behulpzaam bij vragen via mail i.v.m. product keuze en sjabloon voor de printerindeling in je compatibele tekstverwerker.
Snel in verzenden.
Goed verpakt.
Een minpuntje omdat er verschillende bladen met een gekreukte hoek bij de bestelling zaten.
Maar dit zal mij niet weerhouden om nogmaals bij hun te bestellen.
Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de bestelde etiketten en met de snelle levering.
Het software programma om de stickers goed te kunnen printen.
Blij mee
Er was iets misgegaan. De stickers die ik kreeg waren anders dan het bestand en voorbeeld.
Ik heb dit gemeld en kreeg meteen de vraag of ik fotoâs wilde sturen. Dit heb ik gedaan en vandaag kreeg ik tot mijn grote verrassing nieuwe stickers opgestuurd en dit keer perfect.
Super service en heel snel
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã